Top pre- en after sales

Mooie laptop. Snel telefonisch contact. Al drie aankopen gedaan.

De installatie was al grotendeels voorbereid

Fijne Notebook computer in nieuwstaat. De Win 11 PRO installatie was al grotendeels voorbereid. In mijn geval was alleen de laatste uodate van 23H2 naar 24H2 nog nodig, dit verliep zoals gewoonlijk geheel automatisch. Ben erg tevreden in ieder geval.

Goed geholpen, juist geadviseerd en prettig in de omgang.

Na enige aanvangsproblemen met de juiste adviezen en acties snel opgelost.

Supersnel

Een van onze laptops had op oudejaarsavond meegedaan in de feestvreugde en een flinke slok drank over zich heen gehad. Een paar dagen daarna problemen natuurlijk. Na telefonisch overleg met Erik opgestuurd en twee dagen later al een telefoontje dat de 'patiënt' overleden was aan een alcoholvergiftiging. Alleen nog met extern toetsenbord, externe muis en extern scherm werkend te krijgen. Daar heb je natuurlijk geen laptop voor. Dus nieuwe uitgezocht en besteld. 48 uur later hadden we weer een werkende laptop op schoot. De oude laptop was op ook meegestuurd zodat we de foto's etc. nog konden redden. Eind goed al goed. Binnen een week geregeld !

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering. Ook goed telefonisch bereikbaar.

Prima,op tijd bezorgd en prima computer

Perfect gewoon!

Fantastische webshop. Er was een probleempje met de link die ik nodig had voor Office en dezelfde dag een nette email terug en opgelost. De (HP) laptop mag refurbished zijn maar is niet van nieuw te onderscheiden. Klasse!

Weer een mooie computer gekocht bij dit fantastische bedrijf. Alles keurig netjes verpakt dank je wel TOPPERS

Snel en goed

De laptop die ik besteld heb, ziet er prima uit. Bijna niet te zien dat deze niet nieuw is. Ik bedacht me later dat ik er nog een office pakket bij wilde. Gebeld en het was zo geregeld. Geen gedoe, maar goed opgepakt en snel geregeld. Ik ben blij.

Snelle verzending en goede service

Ik werd uitstekend geholpen bij het installeren van de software. Goed bereikbaar

Zeer goede service!!

Uitstekende afhandeling en fijne laptop

Zeer goed!

Vanwege de overstap naar Windows 11 moest ik een andere PC aanschaffen. Via internet uitgekomen bij Hardware4sale. Enkele keren telefonisch contact gehad met de eigenaar, die mij wees op een HP Elitedesk 800 G5 met een i5 processor van de 9e generatie, tevens voorzien van een DVD-writer. Ik heb gekozen voor een upgrade naar 32 GB intern geheugen en 1 TB SSD-opslag. Na ontvangst was ik aangenaam verrast. De PC is als nieuw, geen krasje te bekennen en is zeer snel. Ik kan weer jaren vooruit.

geweldig

een lenovo thinkpad en hp mini desktop besteld en allebei supersnel geleverd en in perfecte staat.

Goed geadviseerd en snelle levering.

Prima, klantvriendelijk, goede informatieverstrekking, snelle levering, produkt goed verpakt en info via computer heel toegankelijk. Mooie laptop!

zeer tevreden

ik heb hier een refurbished pc gekocht en alles kwam snel en werkt, zeker de moeite waard om hier nog een keer wat te kopen!

Tevreden met hardware4sale

Mooie laptop kunnen kopen. Zeer aan te raden!

Zeer tevreden over product en service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Hardware4Sale. De communicatie met Erik, de eigenaar, was heel goed, het is een hele fijne en vriendelijke man. Super service, snelle verzending en wat voor mij belangrijk was dat ik acteraf kon betalen. Voor mij was het een teken van een betrouwbare bedrijf, en dat blijkt ook zo. Mijn HP laptop doet het hartstikke goed en ik ben heel blij mee. Heel erg bedankt!

2e keer dat wij iets gekocht hebben via uw website. Goede informatie telefonisch. Snel en correct verstuurd. Goede service

Eerlijke, goedkope prijzen en zeer heldere uitleg

Goede sale en aftersale -alles keurig verzorgd-erg netjes verpakt in speciale laptopenvelop en doos. Ik zou daar zo weer wat kopen. Ga zo door Eric!

snelle levering; ondanks de feestdagen

De laptop staat te draaien zoals ik had gedacht en gehoopt.

Goede prijs/kwaliteit, snel, betrouwbaar, goede service

Inmiddels de 4e laptop hier gekocht. Prijs kwaliteit is prima. Ook een goede service. Bij de de 2e laptop ( 8 jaar geleden) werkte het toetsenbord niet goed. Binnen een week had ik een ander goed werkend exemplaar. De “ nieuwe” laptop, ziet er echt uit als nieuw. Had hem 2 dagen na bestellen al binnen. Je krijgt een oerdegelijk apparaat Top bedrijf !!! Aanrader

Alles klopt !

Prima product , precies zoals ze omschrijven

goed contact en advies resulteerde in een goed product

Telefonisch contact gehad met dit bedrijf en mijn wensen uitgelegd. Er werd goed geluisterd en hij gaf me een meer toekomst bestendig advies. De laptop zag er tip top uit.

Mooie laptop

Mooie laptop lijkt wel nieuw. Snelle verzending. Heel blij mee!

Ik ben super goed geholpen

Van te voren heb ik allerlei vragen gesteld. Ik ben heel snel, adequaat en super goed geholpen. Ik ben al heel veel jaren een vaste klant en de service blijft subliem.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.