Laden reviews...
183 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de snelle verzending en de betrouwbare apparaten. Het team is responsief en behulpzaam. Veel reviews noemen goede prijs-kwaliteit en duidelijke informatie. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Na mijn bestelling van een computer, een dag later binnengekregen. Keurig verpakt. Computer aangesloten. Perfect. Bij volgende gelegenheden staat Hardware4sale bij mij op nummer 1.
28 March 2026
martin
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Ik heb mijn bestelling snel en keurig binnen gekregen, ik heb al meerdere computer spullen bij Hardware4sale gekocht dat is allemaal prima verlopen.
26 March 2026
J
Huizen
Goede informatie en advies
23 March 2026
Bert
Nederland
Fijn contact/ behulpzaam en niet onbelangrijk een goed product !!
16 March 2026
Crj
Silvolde
Goede website, snelle verzending, apparatuur zo goed als nieuw: nooit meer gloednieuw na deze ervaring!
16 March 2026
Sandra
Zoetermeer
Koop mijn refurbished mini PC's altijd bij Hardware4Sale. Ook nu weer een goed advies aan de telefoon, snelle levering en goede nazorg. Je kunt gewoon bellen en krijgt Erik aan de lijn. Van harte aanbevolen.
11 March 2026
Johan
Zwolle
Altijd perfect geleverd en nooit problemen
11 March 2026
Theo
Breda
doen wat ze beloven, groot aanbod, ruimekeuze
5 March 2026
victor
Kerkrade
Al vaker hier gekocht. Nu mooie HP laptop. Zeer tevreden, goede service en snelle levering.
Martha
Almere
De keuze is heerlijk beperkt. De geleverde X1 yoga kan nog jaren mee.
koen
Vollenhove
Wij hadden 3 lenevo computers besteld. Ze zien er nog prima uit en ze waren erg goed verpakt. De levering was compleet. Enige nadeel was dat er geen wifi ingebouwd zat in de computers maar dat er 3 (heel goedkope) usb dongels erbij geleverd waren. Deze waren totaal nutteloos en hebben we moeten vervangen voor een betere kwaliteit.
Denis
Eindhoven
The delivery was fast, I bought the laptop on Monday and I got it on Thursday and the status of the laptop is EXCELLENT, like a new one for a very good price. Hundred percent recommendable.
Miguel
Lelystad
Vriendelijke mensen, snelle levering ,goedprodukt ,en goede prijzen.
27 February 2026
Lammert
Kampen
Besteld en zeer snel en compleet bezorgd, plug and play en de door eigen domheid kwijtgeraakte wifi-adapter werd zonder problemen en kosten vervangen! Bedankt Erik!
26 February 2026
Mischa
Dordrecht
Ik en familieleden heb in het verleden al vaker laptops gekocht bij Hardware4Sale en daarom ben ik weer teruggegaan. Erik staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, zowel voor- als nadat je iets hebt aangeschaft. De laptop die ik heb gekocht in conditie 9 is feitelijk in nieuwstaat, ik ben er erg blij mee. Wat mij betreft hoef je niet verder te kijken, een aanrader.
20 February 2026
Frank
Amersfoort
Mooie spullen, duidelijk en eerlijk advies, faire prijs
19 February 2026
Rob
Hoofddorp
Duidelijke website met heldere informatie. Prima communicatie en levering. Keurige en gepaste verpakking. Meer moet dat niet zijn.
16 February 2026
J.
Uden
Prima service en PC, snel verzonden en goed apparaat.
13 February 2026
E.F.
Boskoop
Product was precies zoals omschreven en ook mijn vragen werden goed beantwoord. De HP prodesk 800 mini PC staat vlak naast het beeldscherm en ik hoor hem niet. Ik kon via de website geen extra hdmi kabels en adapters kopen, maar ik kreeg deze er zomaar bij. Via de HP website kun je de computer laten checken via een programma, wat daarna wat updates installeerde en ook het BIOS werd automatisch geupdate. Was goed verpakt en snel verzonden.
3 February 2026
Rob
Weesp
Goed aanbod, computers zijn perfect. snelle levering
25 January 2026
Max
Lousberg
Prima product. Ziet er nog als nieuw uit en werkt prima.
20 January 2026
J.Th.
Zoetermeer
Tweede keer laptop bij hardware4sale en alweer zeer tevreden
14 January 2026
Maaike
HOORN NH
Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.
Violenstraat 52
1214CM Hilversum