Mooi product, goed advies

Na goed en vriendelijk advies, een refurbished HP elitebook aangeschaft. Erg blij mee: ziet er goed uit, is snel, mooi helder scherm. Kwaliteit voor een prima prijs. En top service.

Goede snelle service, goed product

Op vragen werd snel en duidelijk gereageerd. Mijn mini pc (refurbished) voldoet volgens verwachting (klein, snel en muisstil) en zag er goed uit. Overigens mijn eerste ervaring met "refurbished" in de hoop dat deze aankoop een juiste was. Ik denk er zelfs over na nog een 2e aan te schaffen en dat zal zeker weer bij Hardware4Sale zijn.

Top service van betrouwbaar bedrijf

Wat omschreven staat in de advertentie is ook wat je krijgt. Opwaarderen van SDD schijf of geheugen tegen aantrekkelijke meerprijs. Verzending super snel. Twee keer zaken met hen gedaan en iedere keer naar volle tevredenheid.

Snelle levering van ons op aanvraag samengestelde product.

Wij hebben kortgeleden een laptop besteld, deze hebben we ook nog laten upgraden. Dit alles is snel en accuraat verlopen, wij hadden de bestelling snel en netjes verpakt ontvangen. Uitgepakt aangesloten en werkt super snel, jullie verdienen dan ook zeker alle gouden sterren op de goede reviews.

kwaliteit snelle levering

Ik heb deze Lenovo besteld hij is snel en stevig verpakt verzonden werkt goed

uitstekende service en komen afspraken altijd na

Al meerdere malen zakelijk laptops aangeschaft bij Hardware4sale De informatie op de website klopt als een bus, de apparatuur die als zo-goed-als nieuw wordt aangemerkt is ook echt zo goed als nieuw. Bij enkele persoonlijke/telefonische contacten kregen we voor ons bedrijf goed en gericht advies, zodat we passende laptops konden aanschaffen voor ons gebruikers niveau. Wij kopen nooit nieuw meer, zolang Hardware4sale onze laptops kan leveren!

Hele mooie laptop ontvangen en supersnel, zag er echt als nieuw uit. Helaas moet ik hem terug sturen omdat ik er 1 van mijn werk krijg. Deze was overigens uitgebreider dus gaat met tegenzin terug. Fijne en snelle communicatie met Erik via de mail. Mocht ik ooit nog Prive een laptop moeten aanschaffen ga ik weer voor hardware4sale!

Prima service.

Vriendelijk en snel bezorgd. Product ziet er keurig uit.

Een tevreden klant

Ben tevreden met HP EliteDesk 800. Is een goede aankoop, snel, werkt uitstekend. Uitstekende service, snelle levering. Ik beveel deze aan.

wat besteld was , kwam de volgende dag binnen inlc upgrade etc , echt top!!!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben werd ik keurig gebeld i.v.m. een scherm die niet op voorraad was, of ik akkoord zou gaan met een door hardware4sale ander gekozen beeldscherm....echt keurig!! Zoals beloofd is het nieuwe gekozen beeldscherm ook nog eens op tijd binnen gekomen! Incl. alle upgrades werkt alles zoals beloofd :) hardware4sale zal ik andere aanraden!

Doet wat het beloofd

Laptop besteld, was als nieuw.

super snel

super snel ,we zijn er heel blij mee

Langere tijd al geweldige levering en service

Top bedrijf

Snelle en persoonlijke levering!

Bestelling snel geleverd na persoonlijk contact. Top.

Na lang zoeken welke laptop we wilden hebben contact gezocht met hardware4sale. Na het gesprek kregen we een goed advies. En hebben een Dell laptop besteld. Ook de levering was snel. Hij ziet er als nieuw uit wij zijn er erg blij mee.

Wij zochten een (nieuwe) laptop, en kwamen per toeval hier terecht. De goede recensies hier heeft ons doen besluiten om een refurbished laptop te kopen. En daar hebben wij absoluut geen spijt van…wij hadden de laptop heel snel in huis, en de laptop ziet er echt als nieuw uit! En wat natuurlijk nog belangrijker is hij werkt naar behoren. Kortom: super tevreden…en een echte aanrader!!!

Mooie producten, snel geleverd1

Refurbished is een uitkomst: bestelde producten ogen nieuw en werken perfect. Nooit meer nieuwe nodig! Zéér tevreden!

Ik had iets besteld dat ik niet aan de praat kreeg (ik weet weinig van computers). Erik heeft mij telefonisch bijgestaan, maar toen het telefonisch niet lukte hebben we een afspraak gemaakt. Het bleek gelukkig niet aan mezelf te liggen, maar was waarschijnlijk een fabrieksfoutje. Zonder aarzelen kreeg ik een ander product mee dat volledig voldeed aan mijn wensen. Erik besteed duidelijk aandacht aan wat hij levert en heeft duidelijk hart voor de zaak. Erik, hartelijk dank!

Goede refurbished laptops

Laptop werkt gelijk, de belangrijkste dingen zijn voorgeïnstalleerd

Ik ben heel blij met mijn bestelling, alles ziet er prima uit en werkt goed. Het bestelde is ook goed verpakt aangekomen. Ontzettend vriendelijk contact met dit bedrijf en dat is toch wel een hele dikke 10 waard in deze tijd. Daarom ook niets dan goeds en tot de volgende keer, en zal jullie ook zeker aanbevelen.

Bijna alles goed.

De bestelling is vlot verlopen. Helaas had de postdienst het pakket op een ander adres achtergelaten dan was aangegeven. Maar dat zal een fout van de postdienst zijn geweest. De enige opmerking die ik heb is dat ik er van overtuigd ben dat ik de laptop MET toetsenbord verlichting had besteld. Helaas was dit niet het geval met de ontvangen laptop. Echter de laptop ziet er erg goed uit en werkt goed dus heb ik hier geen issue van gemaakt. Als de laptop de verlichting had gehad had ik jullie een 10 kunnen geven. Misschien de volgende keer.

Bijna probleemloos

Gebeld voor informatie en zo heb ik een goede keus kunnen maken. De levering was ook snel.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.