Bijna probleemloos

De bestelling is vlot verlopen. Helaas had de postdienst het pakket op een ander adres achtergelaten dan was aangegeven. Maar dat zal een fout van de postdienst zijn geweest. De enige opmerking die ik heb is dat ik er van overtuigd ben dat ik de laptop MET toetsenbord verlichting had besteld. Helaas was dit niet het geval met de ontvangen laptop. Echter de laptop ziet er erg goed uit en werkt goed dus heb ik hier geen issue van gemaakt. Als de laptop de verlichting had gehad had ik jullie een 10 kunnen geven. Misschien de volgende keer.

Bijna probleemloos

geweldig

ik heb 3pc gekocht+ geheugen een ben zeer blij mee ,snel bezorging, snel in huis

prima bedrijf

de juiste manier om te gaan met apparatuur die nog lang goed kan functioneren. tvreparatieservice.nl doet dit met tv's en Hardware4Sale met pc's refurbished safe the world

prima bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, goed product

Voor de tweede keer een laptop gekocht bij hardware4sale, en opnieuw een uitstekende koop gedaan. Ik heb een echt goede laptop voor een prijs die nieuw absoluut onhaalbaar zou zijn. Hartstikke blij mee en hij loopt als een zonnetje.

Betrouwbaar bedrijf, goed product.

Betrouwbaar bedrijf, goed product.

Goed en netjes

Misschien idee dat niet iedereen weet Welke hdmi aansluiting nodig is. Zoals van Mini naar gewoon hdmi. Dan kunnen ze gelijk mee bestellen.

Goed en netjes

Betrouwbaar bedrijf met zorg voor een goed product

Voor de tweede keer kocht ik een laptop bij deze zaak. En net als de vorige keer heb ik een mooie, keurige laptop met alles erop en eraan voor een betaalbare prijs. Ik ben blij! Wat ik wilde aan specificaties zou in de winkel vier keer zo duur zijn. En de laptop is alleen met een vergrootglas van nieuw te onderscheiden.

Prima product geleverd

Heb er even op moeten wachten vanwege post.nl maar ben super tevreden met de nuc, wordt hier gebruikt voor homeassistant.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.