Prima advies en bereikbaar

Snelle respons.goed bereikbaar per telefoon. Neemt de tijd om tot het juiste advies te komen. Snelle verzending.

Perfect apparaat afgeleverd weer.

Prima spul.

Perfect apparaat afgeleverd weer.

Prima spul.

Kwaliteit en afspraken zijn uitstekend

Prima telefonisch bereikbaar en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Goed bruikbaar advies om te komen tot de juiste aanschaf. Prima prijs / kwaliteit verhouding.

Goed bereikbaar en komen afspraken na.

Erg prettig dat de telefoon wordt opgenomen en/of direct wordt teruggebeld. Prima maatwerkadvies en kwaliteit. Een aanrader.

Te laat

Ik heb een week voor 5 december een computer besteld. Vandaag 5 december nog steeds niet ontvangen. Jammer voor mijn zoon. Status,bij post.nl onbekend. Alle andere cadeautjes via bol.com en coolblue zijn wel op tijd

Top product!!!

Supermooie laptop, in nieuwe staat. Erg goede deal, en Office pakket was snel geïnstalleerd. Zeer tevreden, zal deze zaak zeker aanraden!

Tot nu toe een prima machine.

Vandaag aangesloten ik ben geen prof maar was in 10 min klaar had met updates dacht ik een probleem heb gebeld en werd na 5 min al teruggebeld met een oplossing.

Zoals beloofd

Snelle en nauwelijks beschadigde laptop, als omschreven op de website; compleet met bestelde extra's en duidelijke handleiding hoe Office the installeren. Ik ben tevreden.

Kwaliteit, snelle service en levering.

Grote keus. Gewoon doen als je betaalbare kwaliteit zoekt.

Niet verwacht maar geweldig ding

Eigenlijk niet verwacht dat zo’n compacte computer zulke goed resultaten zou geven! Ideaal voor op bureau in de huiskamer zonder in het zicht te staan!!!

100 procent goede service

ik heb een HP Deskjet 4100 besteld en gisteren ontvangen zag er keurig uit, leek wel nieuw, helemaal geen gebruik beschadigingen, in 1 woord,ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn nieuwe 2 de hans laptop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

zeer goed

snelle levering en een snel antwoord op een vraag. Conditie van laptop is uitstekend.

Geweldige service van Erik, en altijd goeie producten

Ik koop al meerdere jaren bij hardware4sale, en altijd naar volle tevredenheid. En is er eens wat met een laptop, dan lost Erik het gewoon perfect op. Ik zal hier in ieder geval blijven terugkomen.

goed advies, snel geleverd, volgens afspraak

denkt mee en producten exact als verwacht en beloofd

goede service, snelle levering

Al diverse laptops en pc's besteld e er zeer tevreden over.

Top levering en prima service

Snel en betrouwbaar bedrijf

ik kreeg wat ik wilde en ook snel

Ik bestelde en kreeg wat ik wilde. Werk er inmiddels mee en dat gaat prima. Had wel gedacht dat ik wat meer gebruiksaanwijzing zou krijgen aangezien het met windows 11 werd geleverd en ik dat nieuwe software vind. Ik kan me overigens voorsellen dat wanneer je net als "Hardware4sale" iedere dag tot over je oren in de computers zit ook Windows 11 al oud is.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.