Persoonlijke benadering en super service

Scherpe prijs voor een prima product! Ik lette niet goed op en zag niet dat er i.v.m. vakantie wat vertraging in de levering kon optreden. Ik kwam klem te zitten met een Domotica projectje en na een telefoontje werd het alsnog verzonden. Super bedankt voor de flexibiliteit enne ik zal in het vervolg beter lezen. Hoop dat je een goede vakantie hebt gehad. Tot de volgende keer

Goede kwaliteit dat geleverd wort

Prachtige mooie laptop en hij werkt perfect.echt en klasse bedrijf om iets te kopen.

snel en goed

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Refurbished Intel NUC aangeschaft; duidelijke info op website; goede prijs/kwaliteit. NUC werkt volgens verwachting en nauwelijks gebruikssporen, zoals ook geadverteerd. Zelfs inclusief W11 pro installatie, klaar om te gebruiken. Goed verpakt en en snelle geleverd.

Prima apparaat

Goede telefonische informatie. Snelle levering. Prima mini-pc.

Werd fijn geholpen.

Goeie communicatie.

Doet alles voor zijn klanten

Hardware4sale is echt een bedrijf waar het om de klant draait in plaats van om de winst.

Snel en betrouwbaar

OK

Fijne aanbieding, vriendelijk en duidelijk persoonlijk contact en snelle afhandeling.

Zie boven.

Nog steeds uitstekende service

Ik bestel vaak meerdere malen per jaar een gebruikte laptop bij Hardware4Sale. De service en support is altijd top geregeld.

niet geheel ingelicht

jammer dat er niet in de omschrijving staat dat er alleen displayport en VGA op zit en geen HDMI. Daardoor moest ik een kabel erbij kopen van 25.00 Euro

Keurige en snelle levering van een goed product.

Keurige en snelle levering van een gebruikte HP Mini desktop. Ziet er uit als nieuw en werkt snel en feilloos. Eerder al spullen bij Hardware4sale gekocht met dezelfde ervaring.

Uitstekend, heel netjes.

Uitstekend alles zeer netjes afgehandeld. Aardige mensen.

goede service

Nadat mijn bestelde laptop kwam , bleek 1 toets niet goed te werken. Ik nam contact op en kon de laptop direct retour doen voor reparatie. De verzendkosten werden ook vergoed en binnen een week was de laptop gemaakt , Kan niet anders zeggen , echt een top shop .Heel vriendelijk klantgericht en super service, Dank je wel.

Een heel goeie pc!

Mijn tweede pc van hardware4sale werkt nog beter dan de eerste!

Mooi matriaal Werksuper en de prijs is top

Super bedrijf

Komen afspraken na zijn betaalbaar. En super hulpvaardig

Ik heb de computer in goede orde en keurig verpakt ontvangen

De computer zag er ook uit als een categorie 1 gebruikte laptop. Hij voldoet prima voor mijn gebruik. Ik ben er blij mee en hoop dat hij het zo blijft doen. de komende jaren. Voor vragen kon ik ook prima terecht en werd bijna direct telefonisch goed geholpen. Succes groet Gerard

Hele goede service, snelle levering

Bij Hardware4sale krijg je goed advies en prima en persoonlijke hulp bij evt. problemen met de laptop. De kwaliteit van de apparaten is uitstekend!

Wederom meer dan tevreden!

De best denkbare service, hele goede apparatuur en scherpe prijzen. Mijn vaste computerleverancier sinds 2015.

Is alweer de 3e pc de wij kochten, op en top geleverd en werkend.

Uitstekende website en aftersale

Uitstekende begeleiding, begrip voor een it- leek om de computer/ laptop te laten draaien Reeds sinds 2016 klant van Hardware4sale

Vlot, prettige communicatie en verzorgd product

Hardware4sale is een fijn bedrijf om zaken mee te doen, mooie producten voor een scherpe prijs met prima telefonische ondersteuning over product

Netjes geleverd, goed product

Prima product, goed geleverd en een fijne klantenservice. Dit bedrijf doet precies alles goed!

Zeer snel antwoord en goed advies

Zeer prettig: vriendelijk en goed advies

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.