De bestelling werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

gewoon geweldig goed

bestelling snel ontvangen en zoals beloofd werkt alles prima volgende bestelling wordt zeker ook hier geplaatst.

mooie aanbieding

Een goed adres voor een refurbished pc

De pc werd volgens afspraak geleverd. Ik had een klein probleem met de instellingen, maar werd snel geholpen om dat op te lossen.

Vlotte levering van een prima product

Gebruikte HP desktop besteld. Prima product voor keurige prijs. Ook heel netjes verpakt en snel afgeleverd.

goede fijne laptop

ben erg tevreden over de aan koop en de hp laptop met windows11 even wennen maar ik vind het een verberering ten op zichte van windows 10 fijne mooie laptop ik ben tevreden een top zaak

geweldig

Ik heb een miniPC gekocht en het is echt in 1 woord een geweldig ding. voldoet aan de eisen die ik wil echt een aanrader om hier een pc ,laptop, of iets anders op dat gebied aan te schaffen

Prima. Vlot en goede kwaliteit

Goede ervaring

Alles netjes op tijd geleverd

Prima service ook bij problemen

geen problemen ervaren ook niet bij storing

Zeer fijne shop voor betaalbare laptop

Hardware4sale heeft veel mooie laptops beschikbaar. Nu voor de 2e keer een laptop aangeschaft. Erik reageert bij vragen altijd snel en denkt met je mee. Erg blij mee!

Snelle verzending, prima kwaliteit

Dit is al mijn vierde laptop die ik via Hardware4Sale bestel in de afgelopen 6 jaar. Gewoon een goed bedrijf!

Snel en goed

Kregen het adres door van een bekende. Uitgezocht hetgeen wij wilde hebben en besteld, binnen 2 dagen thuis en geïnstalleerd. Functioneert prima.

Snel en compleet

Kreeg wat ik had besteld en na telefonisch kontakt snel opgelost (moest worden geactiveerd met sticker op de pc)

Prima snelle levering

Laptop als nieuw

Prima geregeld

Gewoon alles keurig geregeld.

Mooie refurbished laptop voor een mooie prijs. En snel geleverd

Weer een goede ervaring bij de aanschaf van een laptop en eerlijk en goed advies

In 2019 hadden we voor onze dochter een laptop bij Hardware4sale besteld. Dit is ons zo goed bevallen dat we er nu nog één hebben besteld. Ik werd weer goed geadviseerd welke laptop er aan mijn wensen voldeed. Ik heb voor een zo goed als nieuwe gekozen. Hij ziet er ook goed uit en is erg fijn om mee te werken. Weer bedankt voor de goede service!

Aankoop ziet er als nieuw uit, geen problemen mee gehad en het was keurig verpakt.

Aankoop ziet er als nieuw uit. Volledig tevreden mee. Was snel geleverd en keurig verpakt.

ik heb een hp pc gekocht doet zeer goed. vragen geen probleem je krijgt goede advies terug

Snelle reactie, goede service

Mijn bestelling was snel gerealiseerd en toen de tweede batterij bleek te haperen is er zonder problemen een nieuwe batterij besteld en afgeleverd.

Toppers

Prima webshop

Dit was een hele snelle Levering bedankt voor de service

Hardware4Sale heeft ons heel goed geholpen met het vervangen van een beschadigde kap van een pas geleverde computer!

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.