Topkwaliteit tegen mooie prijs

Al jaren klant bij Hardware4sale en nog nooit problemen ondervonden. In de loop van de tijd een stuk of 8 laptops en computers ('zakelijk' en 'privé') hier aangeschaft. Uitstekende communicatie met Erik, zowel telefonisch als via de mail. Wensen worden prima verwerkt en problemen worden snel opgelost. Topbedrijf.

Werkelijk TOP !!!!

Had computer besteld en werd vlot geleverd. De geïntegreerde video kaart van Intel bleek echter de UltraWide verhouding van 21:9 niet aan te kunnen. Contact met Erik opgenomen. Kon hem terugsturen en zou gecrediteerd worden. Met een week had ik een creditnota EN mijn volledige betaling weer retour. Dat is nu service! Topklasse. Bedankt Erik.

Super service!

Bestelling de volgende dag al in huis. Erik heeft mij voorzien van goed advies en waanzinnige service!! Heb hier al vaker besteld en altijd erg tevreden...Kan Hardware4Sale dan ook alleen maar van harte aanbevelen!

In perfecte staat

De bestelde Dell desktop verkeert in nieuw staat... windows11 pro was vooraf geinstalleerd Na aansluiten alle randapparatuur op de desktop werkte alles meteen perfect zonder gedoe.

Snel geleverd voldoet aan mijn verwachting

Notebook besteld , is inderdaad als nieuw. Voldoet aan mijn verwachting. en snel geleverd!

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijke website Wisselende aanbod qua laptops Upgrade mogelijk

Snel geleverd de laptop in prima staat

Eerste keer een refusbished gekocht en goed bevallen, de volgende bestelling gaat snel volgen

Eenvoudig

Simpel te bestellen. Snel verzonden. Vragen werden direct en goed beantwoord.

Prima hulp bij het uitzoeken van de juiste apparatuur!

Met telefonisch contact de juiste computer voor mij uitgezocht. Direct besteld en volgens afspraak de volgende dag bezorgd. Prima!!

Erg goede PC en snelle levering

Alles verliep soepel, ik ben tevreden.

Prima service en product. Snel en in goede orde bezorgd

De website is heel simpel om bestelling te doen. Ik heb iphone X(R) bestelld en ben heel blij ermee. Als je vragen hebt, de klantenservice staat voor u klaar! Snel en in goede orde ontvangen. Echt een aanrader!

Kwaliteit en service staan voorop!

Ik doe al jaren zaken met dit bedrijf en ik heb alleen maar goede ervaringen. Ik koop voor mijzelf en voor anderen altijd bij Hardware4sale laptops. Want waarom zou je een nieuwe kopen als je ook een "2e handsje" kan kopen van goede kwaliteit, met de juiste service en garantie. En is ook nog eens goed voor het milieu.

Goeie service

Ik had een iPhone 8 besteld en is zo goed als nieuw geleverd en optijd

Zeer goed. Wel verwonderd over plekken op computer/tablet

Ik vond het heel gemakkelijk om het aan te kopen en in principe (heb het nog maar een paar dagen) ben ik content van het product, maar het kwam vuil en vet toe en het is alsof het een versleten product is. Dit vind ik merkwaardig.

Nette service, goed op de hoogte gehouden over de levering.

Probleempje over de levertijd maar door de goede communicatie geen probleem

Service, vriendelijk, snel, correct

Ik had een thin client besteld en deze was na ontvangst helemaal naar tevredenheid geïnstaleerd. Echter na wat windows updates wilde ik de drivers van de fabrikant updaten en tijdens die update crashedte de pc. Na mail contact super snel naar tevredenheid opgelost

Werkt gewoon goed en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd. Voldoet aan alle wensen,

Mooie snelle computer

Tot nu toe prima

Levering op tijd echter helaas bleek het LCD scherm defect. Labtop na overleg geretourneerd en nu in afwachting van nieuw exemplaar.

Werk als een tierelier

Alles van mijn desktop omgezet naar mijn nieuwe Lenovo laptop Geen enkel probleem. Windows elf geinstalleerd . Zeer tevreden..

Uitstekend, vaste klant. Super service!

Nooit meer anders als ik van pc of laptop wil veranderen ga ik naar Hardware for sale. Staan altijd voor je klaar met goede adviezen. Prima pc's en laptops voor een goede prijs!

Super snel bezorgd en ook top service!

Echt snel bezorgd. Toen ik ze mailde met een vraag kreeg ik zelfs in het weekend direct antwoord. Top bedrijf en top service.

mooie pc

mooie en snelle refurbished pc. en voor niet al teveel geld. en waar ook nog windows pro 11 op zit. en waar ik nog een paar jaar plezier van kan hebben.prima

Snel. Doen wat ze beloven. Laptops zijn goed!

Heel fijn, duidelijk en snel!

Hele goede service

Ik ben heel goed geholpen en heb ook een heel goed advies gekregen . Voor wat voor computer ik het beste kon kopen en deze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen dus dit adres is een aanrader voor iedereen en als ik meer nodig heb zal ik zeker terug gaan naar deze verkoper

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.