Bestelde goed ontvangen, zorgvuldig verpakt, per omgaande geleverd. Een servicetelefoontje nadien, vriendelijk en deskundig.

Stug klantvriendelijk

Als je koopt wordt je geprezen en als het terug moet heb je problemen

Zeer tevreden met het afhandelen van mijn bestelling.

Hardware4sale, heeft diverse aanbiedingen op gebruikte computers. ik heb daar een mini pc gekocht van het merk Lenovo ThinkCentre. Deze was nieuw in doos, met keyboard en muis, voor een schappelijke prijs. Alles aangesloten en het werkt perfect.

Alles is prima ik heb wel een probleem, namelijk als ik de computer opstart is mijn toetsenbord niet connected Als ik dan het toetsenbord weer opnieuw aansluit doet hij het weer prima. Alleen weet ik nu niet of het aan mijn toetsenbord ligt of aan de uitgang op de computer. Wel moet ik zeggen dat het toetsenbord al wel wat oud is, maar nooit problemen heeft gegeven met de oude computer. Graag reactie. Met viriendelijke groet. J.Rodenburg

Ontzettend behulpzaam en deskundig

Heel tevreden!

prima levering, prima producten

mooi op tijd geleverd, verder doe ik ook al jaren met mijn pc van hardware for sale

Super snelle levering, super service.

Snelle levering, de service is super. Problemen worden gelijk opgelost. Heel blij met onze aankoop.

Alleen maar goede, uitstekende producten en service

We hebben al meedere laptops aangeschaft, goede kwaliteit en snel in huis.

Aanschaf “nieuwe” desktop

Goede service en aandacht voor de klant Desktop ziet er aks nieuw uit en geheel geïnstalleerd.

goed en snel geregeld

goed en snel geregeld, kortom duidelijk en wel

Top.zaak

Snelle service.

Snelle service. Reageert snel op een vraag via de mail. Laptop ziet er uit als nieuw. .

Top Service

Na een eerdere goede ervaringen een aantal jaar geleden. wederom besloten om vervanging aan te kopen bij Hardware4sale. Snelle en verzorgde levering, de op de site vermelde items worden geleverd conform afspraak en verwachting.

geoede en snelle levering

goede site , duidelijk omschrijving en snelle levering

Goede producten met goede service!

De service van dit bedrijf is geweldig, ik ben onwijs goed geholpen! Het product werkt meer dan beter dan verwacht en ik heb er na een paar weken mee gewerkt te hebben nog geen problemen ondervonden. Daarbij zijn refurbished producten natuurlijk een goede duurzame optie. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

Als vanouds,prima.

Krijg alle service die ik me kan wensen.

Betrouwbaar

Jaren ervaring met dit bedrijf altijd de afspraken nagekomen !!

Fijne refurbished laptops

Al vijf keer een laptop bij Hardware4Sale gekocht, altijd prima in orde. Pluspunten: supersnelle levering en er wordt duidelijk aangegeven in welke staat de laptop verkeert. Bij een puntgave laptop merk je nergens aan dat het een tweedehands laptop is, voor een laptop met gebruikssporen betaal je minder, de keuze is aan jou. Tweedehands laptops zijn uiteraard beter voor het milieu, en bovendien krijg je een heel goede laptop voor een heel redelijke prijs. Ik koop nooit meer een nieuwe.

Perfect goed product

Product zoals omschreven vriendelijke verkoper

Goede service & contact *****

Prima pc en snelle levering

De mini pc is duidelijk uitgelegd en alle opties kan je direct mee bestellen top

Prima, netjes verpakt en ziet er uit als nieuw

Heb hem net in gebruik, makkelijk in te stellen en lekker snel

Goed info en hulp achteraf

Na de aankoop van een Mini PC goed advies gehad. Meerdere mails gestuurd en werden snel en kundig beantwoord. Erik bedankt voor je hulp.

Absolute aanrader!

Uitstekende service, snelle levering, prachtig product... Wat wil je nog meer?

correct

Veelal net geprijsde computers, veel keuze

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.