goeie service

laptop bleek niet geschikt, kon hem zonder pardon zo retour sturen. echt top service!!! tevens ook super snel geregeld!!

Hardware4sale denkt mee met de klant.

Medewerker is er niet op uit om het duurste product te verkopen. Medewerker geeft eerlijke informatie en prijst ook producten aan in een goedkopere klasse.

Bestelling is zeer snel en netjes geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Bestelling snel geleverd, contact gehad voor klein probleem. Heel vriendelijk geholpen, en opgelost.

Goedwerkende laptop die als nieuw is, kontakt met Hardware4Sale was heel prettig!

Blij gemaakt

Goede degelijke HP 2e hands aangeschaft zonder gebruikssporen, in goede staat en van goede kwaliteit. Ben als muzikant die al bijna 60 jaar veel muziek beluistert erg tevreden over geluidskaart.

Betellen en leveren door Hardware4Sale is Super!!

Thinkcentre (AMD 2400ge pro/ 256 Gb/ 32 Gb ram) binnen de gestelde tijd ontvangen, het apparaat werkt als een tierre lier, was alleen vergeten een displaypoort naar hdmi kabel bij te bestellen maar dat mag de pret niet drukken.

Goed product, snelle levering

Toen we eenmaal de juiste snoertjes hadden aangesloten was het helemaal prima in gebruik. Plug and play!!

Zonder weerstand

Alles werd snel en netjes bezorgd. Ook werd er goed advies gegeven. Erik(c) doet zijn naam eer aan.

prima voor elkaar

mijn schoonzoon regelt dit soort dingen en het was beslist goed geregeld.hij kan het beter als ik zelf.en de centjes waren prima geregeld.

Top producten! Meer dan tevreden!

Wij zijn wederom weer ontzettend blij met de goede service en fantastische producten! Bedankt!!

2 laptops besteld voor kerstkado voor mijn kinderen. In zeer goede staat ontvangen. Helemaal blij mee. Zeker aan te bevelen.

Super service, doen wat je beloofd

Een laptop gekocht bij Hardware4sale. Keurig op de afgesproken tijd geleverd, Volgens de site is het een refurbished laptop, echter de laptop die we binnenkregen leek wel nieuw! Super, voor herhaling vatbaar!

Prima bedrijf

Goed advies

Goede kwaliteit

Voldoet aan de eisen en netjes op tijd geleverd

Wederom klopt alles weer, het is niet de eerste keer, fijn bedrijf!

Betrouwbaar, doet wat hij beloofd.

Goede en snelle service

Voor de 2e maal een bestelling. Snel geleverd en de mini computer werkt to volle tevredenheid. Alle geduld voor het beantwoorden van vragen.

Geweldig bedrijf

Ik zocht een mini pc voor weinig en kwam hier terecht. Voor zekerheid nog even gebeld en werd vriendelijk geholpen en er werd meegedacht Keuze was snel gemaakt Windows 11 pro en met garantie Ik kan het iedereen aanbevelen Snelle verzending en alles duidelijk op een rijtje

Ik kan alleen uitstekend zeggen.

Ik heb behoorlijk lang gezocht voor ik mijn keus gemaakt had. Regelmatig kwam ik op de website van Hardware4Sale, daar heb ik mijn keus gemaakt. Daar ik al vele jaren Thinkpad gebruik was de keus eigenlijk niet moeilijk meer. Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik uitermate prettig geholpen ben.

Snel met de juiste info

Nette prijs

Snel geleverd volgens afspraak

Goede computer voor een redelijke prijs

mooie laptop

Mijn eerste reactie was oh nee er zit een kras op de deksel. Maar ach het refurbished.. qua inhoud doet de laptop het perfect. Jammer dat post.nl er zo lang over gedaan heeft om het te bezorgen door de enorme drukte.

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Laptop netjes en snel geleverd en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Ben er heel blij mee! Verder duidelijke website en bestelproces, ik zou dit bedrijf aanraden aan familie en vrienden.

Supermooie laptop

Inmiddels mijn 4e laptop. In uitstekende staat en swnel verzonden.

Netjes geleverd

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.