Lekker snel

Lekker snel en compact

Ik Ben al jaren klant bij Erik

Hallo Ik ben al jaren vaste klant bij Hardware4sale heb diverse items gekocht in de jaren bij Erik waaronder nu een Zbook van HP gekocht ,top product zo goed als nieuw voor een redelijke prijs.

Mooie laptop en snelle service

Mooie laptop en snelle service

Behulpzaam en kwaliteit.

Na kort te informeren telefonisch een workstation besteld. Deze werd snel geleverd. Goede conditie voor een refurbished product, behulpzaam aan de lijn.

snel, accuraat en goede kwaliteit

Geen lange levertijd! Vandaag besteld, morgen in huis. De kwaliteit is zoals op de website wordt vermeld.

Top ervaring voor de 2e maal.

Dit is mijn 2e aankoop. Het zijn nette goed werkende pc's Om ruilen maakt Erik geen probleem van, fijn om zaken mee te doen. Wil je top pc ga dan met Erik in zee.

Goede service en snelle levering

Meerdere artikelen gekocht in de afgelopen jaren en steeds naar volle tevredenheid.

Super snel geleverd

Na een computercrash super snel geholpen. Top

Snelle levering netjes verpakt

Tijdens bestellen even een klein probleempje met het betalingssysteem, waarschijnlijk zat het probleem bij de bank. Werd meteen teruggebeld of alles gelukt was, heel netjes. Bestelling op donderdag geplaatst en zaterdag binnen. Helemaal prima!

Goede service snelle levering,en goed product.dit is mijn 2de laptop de eerste heb ik 8 jaar mee kunnen doen.

Mini pc met windows 11

Vele pc's worden aan geboden met windows 11 maar die worden niet ondersteund en zijn via een omweg geïnstalleerd. Je wordt dus bedondert.

De bestelde laptop in knappe verpakking na enkele dagen goede staat ontvangen. Heb deze nu twee weken in huis en ben zeer tevreden over dit systeem, het besturingssysteem Windows 11 en bijgeleverde software. Geen onnodige software etc. Snel in gebruik en wat beloofd is wordt dan ook helemaal nagekomen.

Voldoet naar verwachting

Snelle levering en product is zoals omschreven.

Altijd fantastisch

Wanneer ik weer een laptop nodig heb kom ik hier. Altijd goede producten, duidelijk in welke staat ze verkeren, ook nog telefonisch bereikbaar als het nodig is, super fijn. En natuurlijk prima bezorging.

snelle service en goede support

Kocht een HP SFF PC. Werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen. Het activeren van Windows verliep eenvoudig. Kan deze leverancier van harte aanbevelen.

Snelle en goede levering.

Vandaag besteld, morgen perfect geleverd. Netjes verpakt.

Geweldige Service

Wat een geweldige service. Ik had met spoed een aantal PC's nodig en deze konden zelfs op zondag geleverd worden. Geweldig Eric Hurink www.dorpsradio.nl

Snelle service, keurige laptop

Donderdagavond een "nieuwe" laptop besteld. Ik denk zo ongeveer de 10e bij Hardware4sale. Vrijdagmiddag telefoon. De laptop was aan mij verkocht met Windows10. Vanaf vrijdag werden alle laptops verkocht met Windows11, of ik dat ook wilde. Uuuh ja, graag! Dus zaterdagmorgen een zo goed als nieuwe laptop ontvangen met Windows11 Onze dochter kan weer even vooruit. Dank je wel, Eric en tot de volgende keer!

Snel en correct

Nieuwe stroom adapter besteld voor HP EliteBook 8460p. Volgende werkdag in huis.

Mooie laptop gekocht

Ik had een laptop gekocht voor mijn VR bril Helaas sloten specificaties niet aan. Tijdens dit proces meerdere malen contact gehad en advies gekregen. De laptop was helaas niet geschikt ik kon hem gewoon retour sturen zonder problemen. Goede service Duidelijke afspraken Advies indien nodig Ik word blij van dit soort webshops die echt met hun klanten meewerken.

goed produkt

Nog niet positief

Het installeren van windows 10 was geen probleem. Echter het systeem start na dat het eventjes niet gebruikt is niet op, en moet ik de aan/uit knop weer gebruiken om alles op te starten en dit gebeurt toch veel vaak. Ik zet nu bij aanbevelen neem omdat ik hier nu niet echt blij van wordt en het werken op de pc wordt vertraagd en niet elke keer zin heb om de aan en uit knop te gebruiken waardoor de pc verkeerd wordt afgesloeten!

een goede pc met snelle levering

ik heb een goede en snelle pc ontvangen al zou hij misschien met een betere bezorg firma sneller en beter afgeleverd kunnen worden en ook vond ik dat hij maar heel sumier was ingepakt zonder bescherming voor de pc en doos was stuk aan een kant en open dus dat kan en moet beter

Goed geholpen

Heldere info, goed verzorgde levering. Had alleen op basis van de info neen zilverkleurig exemplaar verwacht. Maar geen probleem dat het een zwarte is geworden.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.