Telefonisch goed advies. Sympathieke eigenaar en betrouwbare service. Zeer snelle levering en goed verpakt. Ik ben erg tevreden!

Fantastische en persoonlijke service!

Ik heb voor mijn webshop een HP mini PC besteld. De PC werd snel verzonden. Helaas ging er iets met afleveren iets niet goed, bij de buren afgeleverd zonder bericht van PostNL. Heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan door Hardware4sale. Kwamen met een passende oplossing en waren heel erg vriendelijk en persoonlijk! Uiteindelijk was de oplossing gelukkig niet nodig toen de buur na een paar dagen de PC kwam brengen omdat ik hem niet op heb gehaald. Nu bijna een week veel plezier met de PC. Ik kan Hardware4sale heel erg aanraden!

Snelle levering en prima laptop!

Prima refurbished laptop. Voldoet aan de verwachtingen vwb uiterlijk en functionaliteit!

Goed product en goede service!

Dit is mijn tweede grotere aankoop bij dit bedrijf, maar nu weer tot volle tevredenheid. Als je daar naast vragen hebt over het product, dan krijg snel en vriendelijk antwoord. In mijn geval ook in het weekend! Prijzen zijn goed voor de klant en je krijgt waar voor je geld.

Top product en netjes ingepakt en op tijd geleverd!

Al eerder een laptop besteld bij deze zaak ben er erg tevreden mee. Nu ook weer met de pc kast, keurig verpakt en op tijd en hij draait perfect. Installatie heel makkelijk te volgen door de bijgeleverde brief waarin het duidelijk omschreven is. Wanneer iemand in mijn omgeving aangeeft iets te willen kopen geef ik deze zaak altijd door omdat ik er erg tevreden over ben! Hardware4sale ga zo door! Dank aan de medewerkers die hier zorg voor dragen.

Duidelijk advies en een snelle levering.

Met een kort maar duidelijk telefonisch advies heb ik mijn keus kunnen maken. Mijn verwachting werd overtroffen door het sublieme kwaliteit van het product. Deze onderneming kan ik van harte aanbevelen.

Goed spul en snelle levering

Prima laptop. Eerder al een desktop gekocht. Goede service en supersnelle levering.

Goede spullen , komen na wat er staat. Gewoon doen dus hier. No probleem.

uitstekend

Heb een gebruikte pc gekocht bij Hardware4Sale. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Vlotte en hele aardige man. Snelle beantwoording mail. Via telefoon: toch nog gekozen voor een andere dan die ik zelf had uitgezocht. Deze past nog beter bij mijn wensen (zonder geluid van ventilator, hoe fijn is dat). Qua wat die kan is deze pc vergelijkbaar gemaakt met die van de eerste keuze. De volgende dag al in huis. Nu 2 weken op gewerkt: helemaal super!! Met dank!

Geweldige aankoop!

Artikel ( HP Elite 8300 USDT 128 ssd snel ontvangen en was makkelijk te installeren.

Snelle levering en goed telefonisch contact.

Snel, accuraat en duidelijke administratie en prijzen super

Van een vriend die al bij u een laptop kocht gehoord dat u uitstekende elektronische apparaten verkocht, met uitstekende documentatie en afwerking voor betalen etc. Kortom de volgende aankopen gaan naar Hardware4Sale in Hilversum...Er zijn weinig van dit sooet zaken die alles zo op orde hebben, geeft een prettig en veilig gevoel

Doet wat wordt beloofd.

Heldere website met gewenste informatie. Een prima refurbished laptop ontvangen die er inderdaad prima uitziet en probleemloos werkt.

Als nieuw uitziende laptop.

Mooie snelle ThinkPad. Ziet er nagenoeg als nieuw uit. Ideaal voor "het nieuwe normaal".

uitstekend

Mijn laptop kwam de volgende dag al binnen keurig verpakt en is niet van nieuw te onderscheiden . Dus is deze verkoper echt een aanrader!

Zeer correct en snelle levering

Beste winkel

Uitstekend leptop dank u

Heel tevreden.

Doen wat ze beloven!

Mooie aanbieding, snel geleverd, prima apparatuur!

Nog nooit eerder besteld bij deze leverancier, zeker geen spijt van! Refurbished NUC computer besteld, binnen 1 werkdag geleverd, netjes en stevig verpakt. Windows 10 Pro geactiveerd met de productcode en aan de slag! Zeer tevreden over Hardware4sale, we komen zeker terug!

Snelle levering goede producten

2e laptop besteld. Snelle levering .

Betrouwbaar en duidelijk

Prima ervaring met Hardware4sale, ik heb al vaker zaken gekocht bij hun en het is me nog nooit tegengevallen. Ik heb een Lenovo T450s, een geweldige laptop. Snel, mooi en solide. Enige puntje waar ik wat te klagen over zou kunnen hebben is de levertijd. Vrijdag besteld en 'pas' dinsdag in huis maar soit.

Goede service en goede kwaliteit

Erg tevreden. Werd snel en goed geholpen toen ik mijn bestelling nog wilde wijzigen. Erg tevreden met de pc.

Prima product en service

Het geleverde product maakte de verwachtingen geheel waar. De aftersales service bleek eveneens uitstekend. Een, door mijzelf, ontstaan probleem werd keurig opgelost. Prima ervaring dus.

Topservice

Bedankt voor de fijne ervaring! Toen ik vergat een muis te bestellen werd deze zonder moeite toegevoegd aan de bestelling. Ook de levering was zeer snel. Hartelijk dank!

Geleverd met 1 dag en prima verzorgd

Wat valt er te zeggen als het gaat zoals je verwacht? Als ik straks nog een beeldscherm wil weet ik weer ik die koop

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.