Prettig

Prettig telefonisch contact/advies, vervolgens snelle verzending van product waarmee ik tevreden ben.

Welwillend met advies

Goed gevoel op voorhand. Na levering, klein probleem met installatie zelf verkeerd gedaan te hebben. Gebeld en direct geholpen. Alles doet het perfect, zelfs hoger dan mijn verwachtingen. Koop straks nog een computer!

Jammer van de taalfouten

Nieuw Staat = (moet zijn) Nieuwstaat

Goed en zijn geld waard.

Moesten wel veel updates Windows uitgevoerd worden.

geweldig.

De bestelling werd snel bezorgd. Alles was prima in orde. De volgende keer zou ik zondermeer weer een computer bij hun bestellen.

Eerst gebeld om advies te vragen over de aankoop van een laptop. Weer goed geadviseerd. het advies opgevolgd en de aanbevolen laptop aangeschaft. Inmiddels in bezit en zeer tevreden over de aankoop

Snel en goed

Bestelling geplaatst, snelle reactie via de mail. Vanwege weekend en kerst duurde.t.opsturen wat langer. Maar t product was zoals vewacht. Keurig en goed!

Goed advies

Je hebt verkopers en je hebt adviseurs. Ik had mijn oog laten vallen op een Lenovo Thinkpad. De duurdere lijn van Lenovo staat goed bekend. Maar dat geldt ook voor het hogere segment van HP en van Asus. Nooit had ik aan een Dell gedacht. Erik deed de suggestie dat toch te doen. Weliswaar 100 euro duurder dan de Thinkpad maar in absolute nieuwstaat en met betere specs. In eerste instantie dacht ik: Erik wil meer geld verdienen of raakt de Dell moeilijk kwijt. Maar ik liet me desondanks overhalen. Het werd de Dell E7470, drie jaar oud en nauwelijks gebruikt. Erik maakte de deal rond met een tas en een muis. Ik werk er nu twee weken mee en heb geen dag spijt van deze aankoop. Hij is snel, zeer compact en ziet er mooi uit. De accu gaat bij normaal gebruik ruim 10 uur mee. Volgens de fabrikant kan de laptop letterlijk tegen een stootje en is het toetsenbord bestand tegen vocht. Dank je wel Erik voor het goede advies. Ik ben er heel erg blij mee.

perfect

Supermooie, volgens mij een nieuwe pc ontvangen.

Altijd topspullen

Weer een nieuwe computer gekocht bij Erik. Boven verwachting snel!!

zeer snelle levering

de bestelde refurbished pc werd zeer snel en degelijk verpakt geleverd

deskundige uitleg

mijn computer ontplofte. naar een telefoongesprek met Hardware4sale. heb ik een HP mini computer gekocht en ik ben er blij mee

Top service!

Wat een fijne winkel met een hele goede service! Ik had een laptop gekocht die (na een maand) toch niet beviel. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice is de laptop probleemloos omgeruild. Dat zie je nergens meer tegenwoordig dus van mij krijgen jullie 5 sterren!

Ik ben super blij met de computer

De computer is snel geleverd. Hij doet het super goed en is precies hoe het omschreven was. Ik ben er erg blij mee.

Prima spul en snel bezorgd

Goede ervaringen, netjes en snel bezorgd en de laptop is prima.

Niks op aan te merken

Die gasten hebben hun zaakjes op orde

Prima kwaliteit

Prima laptop voor een goede prijs.

Prima, laptop voor een prima prijs!

Vlot!

Ik heb een pc besteld. Binnen twee dagen was hij bij mij thuis. Helemaal geïnstalleerd en klaar voor gebruik, Top!

Snelle levering van zeer nette laptop

Heb enkele weken geleden laptop besteld, andere dag in huis. Deze laptop is vrijwel nieuw . zoals mij tevoren gezegd was. Deze firma is zeer goed telefonisch te bereiken, bij geen gehoor erg snel terug gebeld.

Meerdere malen bij Hardware4Sale besteld, altijd perfect

Door de jaren heen heb ik al meerdere PC's besteld en altijd goed en volgens afspraak. Ook met vragen kon ik terecht. Zeer tevreden

Mooie laptop!

Alles prima gegaan! Goede informatie gekregen ook :)

Geweldig!

Een laptop aangeschaft bij Hardware4Sale. Snelle levering. Laptop ziet er goed uit en werkt prima. Vooral erg tevreden over de top service!! Heel goed bereikbaar en goede hulp/advies waar nodig.

prima service .kwaliteit producten

snel , zorgvuldig , eerlijk .

afspraak is afspraak zeer goed

Na een telefoon gesprek met Erik i.v.m. advies zeer goede begeleiding gehad over welke PC uitstekend geadviseerd. Geen verkoop praatje maar een eerlijk advies, dus kan ik maar een conclusie trekken PERFECT .

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.