Snelle levering, zelfs naar Frankrijk

Snelle levering van een prima pc. Was zelfs al voor-geïnstalleerd zodat wij snel verder konden werken. Dankjewel Hardware4sale!

bestelling binnen 1 dag binnen. product is zoals omschreven en afgebeeld.

Vandaag bestellen, en binnen twee dagen in huis.

goed geholpen

service!

super !

Gekregen wat er stond: in nieuwstaat, geweldig!

Uitzoeken en samenstellen van mijn laptop ging eenvoudig via overzichtelijke site H4S. Uitstekend!

Heb snel een degelijk apparaat ontvangen, veilig verpakt en nagenoeg startklaar. Ik ben enorm tevreden.

Goed product, snelle levering

De laptop die ik besteld heb is erg snel geleverd en voldoet aan al mijn wensen! Kortom, een echte aanrader.

Ik moest voor mijn studie een laptop aanschaffen en dankzij de hulp van hardware4sale (zowel telefonisch en over de mail) heb ik de dag na het aanschaffen van mijn laptop hem al in huis met alle upgrades die ik eraan heb toegevoegd. De service die geleverd wordt is maar met 2 woorden te omschrijven ''Helemaal geweldig''

Goede kwaliteit

Onlangs in de vakatie van Hardware4Sale een mini PC besteld in de wetenschap dat deze in week 31 geleverd zou worden en inderdaad werd de PC de 29e geleverd goed verpakt en voorzien van de nodige informatie, nu geïnstalleerd (met Windows duurt dat even :) ) een prima kwalitatief en degelijk apparaat, de eerste indrukken zijn top!

Snel, vriendelijk, goeie spullen

In maart 2020 heb ik een Lenovo X230 laptop gekocht: mooi, handig formaat, snel, prima. Ik neem hem "door het hele huis" met me mee. De accu heeft een ruim voldoende bedrijfstijd. Ben er blij mee.

Vakantie dus afwachten

Op het moment het product nog niet ontvangen vanwege vakantie, Dé eigenaar geeft mij hier zelf persoonlijke van op de hoogte gesteld, dus afwachten en kan dus niet niet beoordelen

prima laptop blij mee

snel geleverd plug and play top

Prima ervaring

Bestelling goed afgerond, goed verpakt, snelle levering, produkt zit er als nieuw uit. Ik ben tevreden.

Super ervaring

Zondag een laptop besteld voor dr jarige zoon van m'n vriendin, die het volgende weekend jarig was.. wilde er nog geheugen bij geprikt hebben.. allemaal enorm vlotjes verlopen en had dinsdag de laptop tiptop in huis.. superservice en nog een leuke verassing gekregen ook.. in iedergeval, super geholpen en zou dit bedrijf dan ook iedereen aanraden..

Mooi product mooie prijs

De tweede bestelling bij dit bedrijf, een laptop voor mijn dochter. Levering snel en product oogt mooier dan verwacht. Alles geïnstalleerd, maar nog niet in gebruik genomen. Ben niet bang dat dat niet volgens verwachting is want ik weet uit eerdere ervaring dat dat snel en kosteloos verholpen wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De PC werd snel geleverd, en werkt perfect, kan niets anders zeggen dan dat ik blij ben deze hier aangekocht te hebben. Gezien de berichten over de goede service van andere klanten, heb ik geen twijfel dat als er wat mocht zijn ik hier goed geholpen wordt.

goede service, goed behandeld

Op zich verliep de transactie zoals ik mij had voorgesteld. Echter: de computer werd bij aflevering achtergelaten in een box die in de voortuin heb staan. En dit, terwijl ik wel gewoon thuis was om de bestelling aan te nemen. Iedereen had het pakket, welke een flinke waarde vertegenwoordigd, gewoon uit de box kunnen pakken. Ik vind dat dergelijke verzendingen aan de persoon zelf moeten worden overhandigd.

• Personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leveren datgene waarmee ze adverteren. PC is voor mijn doeleinden meer dan genoeg. Snelle correcte afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne overzichtelijke site, moe prijzen en soort snelle levering... Top... Mijn volgende computer koop ik weer hier

Ga zo door super bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle verzending; goed verpakt; artikel ziet er als nieuw uit. werkt perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren doen wij zaken met Hardware4Sale en werken daardoor met de beste ICT-producten voor een hele fijne prijs! Ook de aftersales is prima verzorgd!

• Personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit. Komen afspraken na. Prettige communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, product voldoet.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.