Goed advies en keurige levering van goede pc

Goed advies en keurige levering van goede pc

Bestelling, laptop ontvangen met een defecte adapter

De bestelde laptop was geleverd met een defecte adapter, na een telefoontje is de volgende dag een nieuwe adapter naar mij verzonden, en nu laat hij wel op, helemaal top geregeld.

Prima aankoop en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Na aankoop van een refurbished HP laptop deze zeer snel ontvangen. Aankoop voldeed aan de verwachtingen en de zogenaamde "gebruikerssporen" waren niet waarneembaar als je er niet naar op zoek bent. Alles werkte uitmuntend. Hoop er nog jaren plezier van te hebben. Nog even telefonisch kontakt gehad met Hardware4sale over een adapter welke na test toch niet werkte, maar dit werd direct opgelost. Top. !!!!

Prima laptop, als nieuw!

HP laptop gekocht. Ziet eruit als nieuw en werkt als nieuw. Office licentie zat er ook bij. Kortom, niet goed, maar perfect!

Toen ik mijn computer gebruikte, wist ik hoe goed het advies was.

Ik ben heel matig met computers. Ik heb opgebeld en werd prima geholpen. Toen ik mijn nieuwe computer gebruikte was ik enorm blij. Hij was zo snel dat mij dit uren per week gaat schelen. Ben echt enorm blij!

Uitstekende laptops voor scherpe prijs

Dit was de 2e keer dat ik een laptop kocht bij Hardware4 sale. Na een advies vooraf heb ik weer een laptop op maat waar ik erg blij mee ben

Super service

Tegenover andere aanbieders zijn jullie betrouwbaar en leveren goede producten

Prima apparatuur, goede service!

Fout met de bestelling gemaakt, werd begripvol op gereageerd en fijn hersteld. Dank!

Goede en snelle service.

Een goed en zeker zo snelle service. Daarbij een alleraardigste man die je rijkelijk informeert over je aangekochte product.

Verkoper reageert snel. Wilde nog een bijpassende tas mee bestellen, maar er was iets misgegaan. Via telefonisch contact was dat gelijk netjes opgelost. De gekochte laptop functioneert goed en ziet er keurig uit.

goed snel betrouwbaar.

dit is mijn tweede bestelling bij hun en ik zou het weer doen .

Makkelijk bestellen, mooie laptop

Geen 5 sterren omdat er iets van een soort glazen omhulsel over het keyboard zou zitten. Dit was door een medewerker aangegeven. Dit was niet het geval.

geweldige laptop, als nieuw, razendsnel geleverd

Naar aanleiding van een uitgebreid telefonisch consult heb ik een laptop gekocht voor mijn zoon op school, een eenvoudige gereviseerde HP pro die er heel goed uitziet en als nieuw functioneert. Ondanks de grote drukte aan het eind van de zomervakantie, werd hij gewoon anderhalve dag later al bezorgd.

Netjes op tijd geleverd.

Onze zoon is zeer bij met zijn laptop.

Erg tevreden met het aangeschafte apparaat en tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Gezocht naar refurbished laptops. Hardware4sale popte op, checken van machines en aanbod en bedrijf. Zakelijk gebruikte en geleasde apparaten. Een HP laptop met de juiste specs gezocht en gevonden. Besteld met extra geheugen. Snel geleverd en prima verpakt. UItgepakt en met tevredenheid in gebruik genomen.

Keurig netjes geleverd

Zeer tevreden zocht laptop voor school voor mijn dochter,betaalbaar dat is gelukt werkt goed ,ziet er heel netjes uit kortom dikke plus .

goede aankoop.

Goede aankoop en het product werkt goed.

Perfecte laptop voor een perfecte prijs.

Laptop uitgezocht via de site (welke zeer duidelijk en overzichtelijk is). Bestelling geplaatst, betaald via Ideal en - aangezien besteld in het weekend - op dinsdag geleverd. Laptop ziet er uit als nieuw en werkt ook zo. Prima dus!

fijn contact

Ik had hulp nodig voor een bestelling en ik werd snel en fijn geholpen.

Erg goed

2 laptops besteld en deze zijn gewoon goed.

Opnieuw zéér goed.

Tot zéér grote teveredheid hebben mijn vrouw en ikzelf, eerder dit jaar 2 Dell Latitude 7290 gekocht. Hebben nu ook nog een HP Probook 470 G3 17,3 Inch gekocht. Opnieuw alles weer tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Snel, veilige verpakking, duidelijk en niet van nieuw te onderscheiden. Voor een uitstekende prijs !! Zoals ik al eerder schreef.....Een echte aanrader.

Heel snel met leveren

Staan altijd voor je klaar om je te adviseren.

Goede en duidelijke levering

Weer een goede en duidelijke levering al onze laptops heb ik hier nu besteld de afgelopen jaren en dat gaat top! Gewoon prima duidelijk laptops. En goede en snelle verzending.

Persoonlijk advies, snelle levering, perfect product

Op zoek naar een laptop voor onze brugklasser kwam ik dankzij de goede review op de site Hardware4sale uit. De prijzen zijn prima, maar na contact met Erik was ik om. Hij luistert naar je verhaal, geeft een goed advies (en een goedkopere variant dan ik op het oog had). Levering vervolgens helemaal naar wens en product ook! De laptops voor de volgende brugklasser komen hier ook weer vandaan!

Fijne laptop, goede service

Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Ik kreeg de verkeerde laptop. Hardware4sale belde meteen op om het op te lossen. Binnen enkele dagen had ik alsnog de juiste laptop. De laptop ziet er als nieuw uit. Het werkt goed en snel. Ben er erg blij mee.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.