Goed advies en keurige levering van goede pc
Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de levering van uw nieuwe pc. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
De bestelde laptop was geleverd met een defecte adapter, na een telefoontje is de volgende dag een nieuwe adapter naar mij verzonden, en nu laat hij wel op, helemaal top geregeld.
Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons dat de laptop met een defecte adapter is geleverd, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Fijn dat alles nu naar wens werkt! We waarderen uw begrip en hopen dat u veel plezier heeft met uw laptop!
Na aankoop van een refurbished HP laptop deze zeer snel ontvangen. Aankoop voldeed aan de verwachtingen en de zogenaamde "gebruikerssporen" waren niet waarneembaar als je er niet naar op zoek bent. Alles werkte uitmuntend. Hoop er nog jaren plezier van te hebben. Nog even telefonisch kontakt gehad met Hardware4sale over een adapter welke na test toch niet werkte, maar dit werd direct opgelost. Top. !!!!
Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat de refurbished HP laptop snel werd geleverd en aan uw verwachtingen voldeed. We zijn ook blij dat we het probleem met de adapter snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw laptop, en we hopen dat u er jaren van kunt genieten!
HP laptop gekocht. Ziet eruit als nieuw en werkt als nieuw. Office licentie zat er ook bij. Kortom, niet goed, maar perfect!
Geweldig om te horen dat de HP laptop er en werkt als nieuw, en dat de Office-licentie erbij zat. We zijn blij dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw nieuwe laptop!
Ik ben heel matig met computers. Ik heb opgebeld en werd prima geholpen. Toen ik mijn nieuwe computer gebruikte was ik enorm blij. Hij was zo snel dat mij dit uren per week gaat schelen. Ben echt enorm blij!
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat ons advies u zo goed heeft geholpen en dat uw nieuwe computer zoveel sneller is. We zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst!
Dit was de 2e keer dat ik een laptop kocht bij Hardware4 sale. Na een advies vooraf heb ik weer een laptop op maat waar ik erg blij mee ben
We zijn blij dat u tevreden bent met uw tweede aankoop en dat ons advies u goed heeft geholpen. Het is geweldig om te horen dat de laptop aan uw verwachtingen voldoet. We kijken uit naar uw volgende bezoek!
Tegenover andere aanbieders zijn jullie betrouwbaar en leveren goede producten
We zijn blij dat u onze service en betrouwbaarheid waardeert. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te helpen!
Fout met de bestelling gemaakt, werd begripvol op gereageerd en fijn hersteld. Dank!
Een goed en zeker zo snelle service. Daarbij een alleraardigste man die je rijkelijk informeert over je aangekochte product.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze service als goed en snel heeft ervaren. Het is fijn om te horen dat u goed geïnformeerd bent over uw aankoop. We staan altijd klaar om u te helpen!
Verkoper reageert snel. Wilde nog een bijpassende tas mee bestellen, maar er was iets misgegaan. Via telefonisch contact was dat gelijk netjes opgelost. De gekochte laptop functioneert goed en ziet er keurig uit.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze verkoper snel reageerde en dat uw probleem met de tas snel is opgelost. Geweldig dat de laptop goed functioneert en er netjes uitziet. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
dit is mijn tweede bestelling bij hun en ik zou het weer doen .
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring en dat u ons opnieuw heeft gekozen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!
Geen 5 sterren omdat er iets van een soort glazen omhulsel over het keyboard zou zitten. Dit was door een medewerker aangegeven. Dit was niet het geval.
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de bestelling makkelijk vond en tevreden bent met de laptop. We betreuren het dat er verwarring was over het glazen omhulsel. We waarderen uw opmerkingen en zullen dit intern bespreken. We hopen dat u verder veel plezier heeft met uw nieuwe laptop!
Naar aanleiding van een uitgebreid telefonisch consult heb ik een laptop gekocht voor mijn zoon op school, een eenvoudige gereviseerde HP pro die er heel goed uitziet en als nieuw functioneert. Ondanks de grote drukte aan het eind van de zomervakantie, werd hij gewoon anderhalve dag later al bezorgd.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Het doet ons deugd te horen dat u tevreden bent met de HP Pro laptop voor uw zoon en dat het advies tijdens ons telefoongesprek nuttig was. Fijn dat de levering zo snel is gegaan, ondanks de drukte! We hopen dat uw zoon veel plezier heeft met zijn nieuwe laptop!
Onze zoon is zeer bij met zijn laptop.
Goed om te horen!
Gezocht naar refurbished laptops. Hardware4sale popte op, checken van machines en aanbod en bedrijf. Zakelijk gebruikte en geleasde apparaten. Een HP laptop met de juiste specs gezocht en gevonden. Besteld met extra geheugen. Snel geleverd en prima verpakt. UItgepakt en met tevredenheid in gebruik genomen.
Bedankt voor uw uitgebreide review! We zijn blij dat u tevreden bent met uw HP laptop en de afhandeling van uw bestelling. Geweldig om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe apparaat!
Zeer tevreden zocht laptop voor school voor mijn dochter,betaalbaar dat is gelukt werkt goed ,ziet er heel netjes uit kortom dikke plus .
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de laptop betaalbaar en in uitstekende staat is voor uw dochter. We zijn blij dat alles naar wens is! Veel succes met school!
Goede aankoop en het product werkt goed.
Fijn om te horen!
Laptop uitgezocht via de site (welke zeer duidelijk en overzichtelijk is). Bestelling geplaatst, betaald via Ideal en - aangezien besteld in het weekend - op dinsdag geleverd. Laptop ziet er uit als nieuw en werkt ook zo. Prima dus!
Bedankt voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u tevreden bent met de duidelijkheid van onze site en de snelle levering. Geweldig om te horen dat de laptop er als nieuw uitziet en goed werkt. Veel plezier ermee!
Ik had hulp nodig voor een bestelling en ik werd snel en fijn geholpen.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en prettig geholpen bent. We staan altijd voor u klaar om te helpen!
2 laptops besteld en deze zijn gewoon goed.
Goed om te horen!
Tot zéér grote teveredheid hebben mijn vrouw en ikzelf, eerder dit jaar 2 Dell Latitude 7290 gekocht. Hebben nu ook nog een HP Probook 470 G3 17,3 Inch gekocht. Opnieuw alles weer tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Snel, veilige verpakking, duidelijk en niet van nieuw te onderscheiden. Voor een uitstekende prijs !! Zoals ik al eerder schreef.....Een echte aanrader.
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij dat u en uw vrouw tevreden zijn met uw aankopen en onze service. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Geniet van uw nieuwe HP Probook en tot de volgende keer!
Staan altijd voor je klaar om je te adviseren.
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze snelle levering en advies zo gewaardeerd worden. We staan altijd voor u klaar en hopen u snel weer te helpen!
Weer een goede en duidelijke levering al onze laptops heb ik hier nu besteld de afgelopen jaren en dat gaat top! Gewoon prima duidelijk laptops. En goede en snelle verzending.
Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze duidelijke levering en snelle service. Geweldig om te horen dat u al meerdere laptops bij ons heeft besteld! We kijken uit naar uw volgende aankoop!
Op zoek naar een laptop voor onze brugklasser kwam ik dankzij de goede review op de site Hardware4sale uit. De prijzen zijn prima, maar na contact met Erik was ik om. Hij luistert naar je verhaal, geeft een goed advies (en een goedkopere variant dan ik op het oog had). Levering vervolgens helemaal naar wens en product ook! De laptops voor de volgende brugklasser komen hier ook weer vandaan!
Bedankt voor uw fantastische review! Het is geweldig om te horen dat Erik u goed heeft kunnen adviseren en dat de levering naar wens was. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en kijken ernaar uit om u weer te helpen met de laptops voor uw volgende brugklasser!
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Ik kreeg de verkeerde laptop. Hardware4sale belde meteen op om het op te lossen. Binnen enkele dagen had ik alsnog de juiste laptop. De laptop ziet er als nieuw uit. Het werkt goed en snel. Ben er erg blij mee.
Bedankt voor uw review! Het spijt ons dat er een fout is opgetreden met uw bestelling, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Geweldig om te horen dat de laptop aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!
Violenstraat 52
1214CM Hilversum
Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.