Vriendelijk en mooi

Mijn bestelling was erg snel binnen. Na een tweede bestelling persoonlijk contact. Erg goed

Mooie bretels, goede kwaliteit! Zeer tevreden mee.

Alles is prima ok. Internet is tergend langzaam.

Fijne bretels

Mooie bretels en sterke werkbretels gekocht. Voldoen aan verwachtingen. Geen afzakken de broek meer.

Blijven goed!!

De bretels blijven goed, ik gebruik ze dagelijks Die van de Hema zijn veel goedkoper maar zijn naar een paar weken kapot

Tevreden

Zeer vriendelijke mensen. Goede en duidelijke website. Pierre Moutan staat voor snelle levering

prima spullen

Ben heel tevreden over de sterke bretels en ik ben blij dat jullie ze maken/leveren want ik heb ze gewoon hard nodig. Ga zo door!

Bretels van hoge kwaliteit

De bretels die ik nu al een aantal keer besteld heb zijn van een hoge kwaliteit en blijven mooi en gaan lang mee!

Helemaal goed

Prima ervaring 2 Bretels besteld,kwamen met brievenbuspost, binnen2dagen aan

Top kwaliteit!

Bretels zijn een onderdeel van de outfit van mijn improvisatie-theatergezelschap. Aangezien ik daarin vrij bewegelijk ben moet ik er zeker van zijn dat deze niet zomaar losschieten. Met deze bretels ben ik dat dan ook! Zowel de clips als de elastieke banden zijn zeer sterk en degelijk. Daarnaast was ik als lange man (205cm) op zoek naar “passende” bretels. De XL variant á 140cm zouden voldoende zijn voor personen vanaf 185cm. Voor de zekerheid contact opgenomen of de bretels in mijn geval niet nog langer nodig waren. Direct respons gehad, dat het vermoeden was dat de XL-variant voldoende zou moeten zijn, maar dat de bretels voor zekerheid nog 10cm erbij zouden krijgen. De bretels zijn zeer snel verzonden! Tijdens het passen kan ik inderdaad concluderen dat de XL-variant voldoende geweest zou zijn.

geweldig

eindelijk een bretels die aan alle verwachtingen voldoet. de kwaliteit is ook prima

Uitstekende kwaliteit, fijne service.

Handgemaakt in Nederland, dat zie ik graag. Op verzoek hebben ze een aantal bretels voor me aangepast, zeer tevreden over de service.

Mooi product

Als je dan toch bretels wilt dragen is dit de top. Goede clips, ze gaan jaren mee.

Goeie kwaliteit

Heel veel keus en de site is ook overzichtelijk

Fantastisch product

Makkelijk te bestellen, snelle service en fantastische bretels, wat wil je nog meer?

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Prachtige bretels, op tijd geleverd!

Er is een mooie keus aan bretels, in diverse lengtes. En gelukkig ook met 4 clips.

Fijne werkbretels

Lekker breed en met de haakjes makkelijk om gedraaide elastieken te verhelpen. Ik ben er blij mee.

Het bedrijf komt prettig, betrouwbaar over.

Het merk straalt vakmanschap en betrouwbaarheid uit.

Fantastisch bedrijf!

Wilde mijn twee bestelde bretels met musketon-bevestiging hebben, in plaats van de standaard clips: geen probleem. Zeer goed gemaakt en zeer snel geleverd. Puur vakmanschap!

Wat een cadeautje!

Was oprecht verrast door de mooie kwaliteit en vooral de persoonlijke touch zoals de bretels was ingepakt. Hoop dat mijn schoonvader er blij mee gaat zijn maar dat zal vast goedkomen. Bedankt!

Vakwerk

Mooi en degelijk product dat heel redelijk is geprijsd

Prima product

Mijn manco melding zeer accuraat opgelost, klasse

Perfect!

Goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig.

Ben super blij met de bretels. Nog nooit zo'n fijne bretels gehad.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.