Kwaliteit kost iets meer is het waard.

Heel tevreden over mijn recente aankopen. Work wear bretellen zeer goede kwaliteit. Alsook categorie sterke bretellen . prima. Deze firma zeker een aanrader. Snelle respons en levering.

Altijd goede kwaliteit

ze zijn prachtig

ze zitten super lekker

Mooie en stevige bretels

Mijn vorige bretels waren versleten en met deze mooie stevige nieuwe bretels kan ik weer een tijdje mijn broek ophouden.

Al jaren trouwe klant!

Zeer tevreden over de kwaliteit en het proces van A tot Z! Al jaren klant en zeg nou eerlijk, waar vind je dit soort vakwerk nog?

topkwaliteit,

zoals steeds, ben ik uiterst tevreden over de geleverde kwaliteit. 1 opmerking (maar daar kan Pierre Mouton niet aan doen): de verzorgde verpakking was ernstig beschadigd (de artikelen konden er zomaar uitvallen) toen het werd afgeleverd...

Prima kwaliteit

Snelle afhandeling. Prima en product,

Product zeer goed

De producten zijn van hele goede kwaliteit . Alleen de nieuwe bezorgdienst is niet goed oftewel gewoon slecht.

Mooi product

Mooie bretels Goeie uitstraling Snel geleverd Prima communicatie

Mooie kwaliteit,goede prijzen,prima levering.

Goede kwaliteit

Een goed produkt met een zeer vlotte levering

Zeer goeie bretels en een vlotte levering en goed verpakt.

Bretels, mooie, dure hobby

Sinds mijn eerste aankoop voor werk en één extra wegens afkeer voor riemen, verknocht aan bretels, met haken voor onder T-shirts en met leertjes voor overhemden. Ik blijf kopen en inmiddels alle broeken voorzien van knopen.

Mooie bretels Mooie kwaliteit.

snelle bezorging

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Prachtig product, mooi verpakt, vlotte levering, prima communicatie tijdens verwerkingsproces. Kortom; een aanrader!

Prima Kwaliteit

Leuke bretels met groot assortiment.

Ik heb het pakje nog steeds niet ontvangen

Ik wacht nog steeds op het pakketje

Kwaliteitsproduct o.b.v. vakmanschap

* Mooie en degelijke bretels. * Uitgebreide website met veel keuze. * Makkelijk een bestelling te plaatsen. * Snelle levering met duidelijke informatie m.b.t aflevering.

Kwalitatief zeer goed

Zeer goede bretels met krachtige knijpers die niet losschieten.

Excellent

Niets op aan te merken!

Eindelijk bretels die niet losschieten. Ben er erg blij mee.

Hoge kwaliteit

Goed product en hoge kwaliteit. Snelle reactie van de klantenservice.

Mooi maar de verkeerde kleur

Het zijn prachtige bretels, maar de kleur is niet die ik besteld heb.

Geweldig!

Heb getwijfeld om bretels te kopen maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Voor de werkbroeken is het een ideale aanvulling. Comfortabel in het dragen en de broek blijf perfect zitten. Echt een aanrader!

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.