Kwaliteit bewijst zijn waarde

Voor het eerst bretels dragend. De keuze gemaakt voor de wat duurdere optie. Dat blijkt de juiste keuze en scheelt een hoop irritatie.

Prachtige, goed gemaakte, kwaliteitsbretels

Handige site, veel keuze, snel bezorgd, met aandacht verpakt. De bretels zijn duidelijk van hoogwaardige kwaliteit mooi werkje in het elastiek, een mooie (niet opzichtige) glans. De metalen delen voelen niet blikkerig, klikken goed vast. Niets verschuift of gaat los, heel tevreden!

De beste bretels die verkrijgbaar zijn.

Betere bretels dan die van Pierre Mouton zijn er niet. Hoge kwaliteit elastieken en de metalen broekklemmen, de metalen stukjes om de bretel te verstellen en de lederen patten zijn al van even hoge kwaliteit. Dit alles wordt nog ouderwets met degelijk vakmanschap in Twente gemaakt. Als je eenmaal een bretel van Pierre Mouton hebt gehad, wil je nooit geen andere meer. De bestelling wordt keurig netjes verpakt en snel verzonden met track en trace code. Kortom, als je een bretel zoekt moet je hem hier kopen.

Zo'n bretel wil iedereen wel

Dik tevreden.

Oke

Eerste aankoop

uitstekend

Duidelijk beschreven artikelen. Je weet wat je koopt en het is geen teleurstelling als het pakket aankomt. Vlotte service 1 dag na aankoop lag het al in de brievenbus.

Zit lekker

De bretels zitten goed. Het is van goede kwaliteit.

Kwaliteit, mooie riemen!

Ze hebben hele mooie handgemaakte riemen van leer en goede kwaliteit! Raad het zeker aan!

Fijne zaak

Goede voorlichting.

Snel en netjes geleverd net als mijn vorige bestellingen.

geweldig, probleem opgelost.

Door de extra stevige clips van Pierre Mouton bretels blijven deze wél goed zitten aan de broek. Goed product en snelle levering

Uiteindelijk prima opgelost

Eerste zending bevatte de verkeerde items. De juiste zijn nogmaals verstuurd, maar helaas naar het verkeerde adres. Uiteindelijk zijn de bretels nogmaals opgestuurd en nu wel in goede orde ontvangen.

Oh geen ervaring

Wij hebben pas een bestelling gedaan en afwachten hoe dat gaat Maar het zal best wel goed zijn daar is de naam veel te bekend voor

Perfecte bretels en vlotte levering

Dit is mijn tweede paar en voldoen uitstekend

Top product, top bezorging, erg vriendelijke mensen!

Geweldig Produkt

Heb voor de 2e keer bij Pierre Mouton besteld en de ervaring is in een woord klasse! Mooi Produkt, kwalitatief goed Produkt, snelle afhandeling en goede prijs. Wat wil een mens nog meer!

Fijne modieuze bretels

Fijne en modieuze bretels, fijn om te dragen ,heb nu twee sets blauw gestreept en grijs gestreept

Mooi produkt

Goede levering en prettig contact

Nette/mooie bretels

Goede keuzemogelijkheden in bretels met één maar: dezelfde bretels waren bij BOL wel 3 Euro goedkoper inclusief verzendkosten, dus ra,ra.

Perfecte bretels

Niet goedkoop, maar erg goed. Sluitingen ogen sterk en de banden zijn van stevig elastisch materiaal. De toekomst zal het uit moeten wijzen, maar de verwachtingen zijn hoog. Klein verbeterpuntje: track & trace is onduidelijk en wisselt veel qua verwachte leverdatum. Zelfs verwachtingen in het verleden. Foutje?

Uitstekend!

Goed product; goede service!

Prima bretels en snel bezorgd

Als ik echt goede bretels wil hebben die niet los schieten dan bestel ik ze hier. Gaan lang mee en zijn redelijk modieus. Enige nadeel is de prijs maar doordat ze heel lang meegaan is dat relatief.

Vriendelijke, meedenkend bedrijf welke een uitstekende kwaliteit levert

Verkeerde bretels geleverd. Uitstekend en snel opgelost. De volgende dag al de juiste in huis

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel mooi en degelijke bretels

Snelle levering, mooie kleuren geel en kobalt blauw. De bretels zijn degelijk en het cross stuk is ook rvs!

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.