Helemaal TOP!

Uitstekende kwaliteit. De bretels voldoen prima en doen dat waar je ze voor koopt. Fijne clips die niet losschieten en de lengte afstellers laten geen afdruk sporen in de bretel achter en zijn heel eenvoudig in gebruik.

Geweldig !!!!

We zijn heel erg blij met jullie product. Na veel zoeken en proberen heeft mijn man bretels die werken en stevig zijn. U heeft er een klant bij.

Mooi, stevig produkt & topverzorging

Uitstekend degelijk en mooi produkt, zowel de extra stevige, als de gewone bretels. Fijn bedrijf, goede kontaktmogelijkheden, ook telefonisch. Prima snelle bezorging via brievenbuspakket. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs.

Goed materiaal en passend

Sterke clips

prima service betrouwbaar

goede betrouwbare kwaliteits producten,ga zeker meer bestellen hier!

Prima kwaliteit en super service!

De bretels die ik ontvangen heb (inmiddels een stuk of acht) zijn van goede kwaliteit. De keuze is enorm!

gewoon goed en degelijk

gewoon goed en degelijk

Mijn man draagt al jaren bretels van Pierre mouton. Hij wil geen andere omdat die weer snel na aankoop loslaten en deze niet. Hier voelt hij zich zeker bij dus geen ander merk meer voor mijn man. Deze gaan lang mee.

alles klopt

wie zoekt kent pierre mouton niet wie pierre mouton kent zoekt niet meer.

Kwalitatief zeer goede uitstraling

Vooralsnog zeer positief

Ziet er goed uit

Netjes geleverd zit goed om echt een goed cijfer te willen geven kun je dit beter over een aantal maand dit vragen

prima artikelen

Het is niet mijn eerste aankoop hier. Steeds tevreden over de geleverde kwaliteit.

top

Bretel ziet er erg mooi klemmen zitten mooi strak vast

Voelt en ziet er goed uit.

Ik heb deze bretels gekocht voor gebruik voor mijn leren broek op de motor. De bretels klemmen zich goed vast aan de broek.

Mooi product dat snel is geleverd.

Snelle en goede levering

Perfect product

tevreden !

GEWELDIG VAKMANSCHAP !!!!!!

Zeer tevreden op alle punten !Kwaliteit / uitstraling / verzending / Afwerking ! Een fa. die waarmaakt wat ze zeggen , van bestellen tot eindafwerking & verzenden . het klopt allemaal ! Voor herhaling vatbaar ! ZEKER 5 STERREN WAARD ! Met dank & vriendelijke groet, BINNENHUISARCHITECTUUR PETER BEUSEN .

Goede kwaliteit, snelle levering.

Alweer mijn vijfde bretel, na een jaar continu gebruik gaat de rek er toch een beetje uit. Het zit weer als gegoten. Vooral de sterke bretel met 4 clips is geschikt voor het zware werk.

snel, corrct en geen gezeur

Blijf s.v.p. zo doorgaan

bretels precies wat ik wilde !

Mooie frisse kleur. Krachtige clips. Sterk elastiek. Helemaal TOP !

Goede website . Eindelijk bretels die niet losschieten ! Ook heel prettig dat je ze in meerdere lengtes kan krijgen .

Prima kwaliteit, leuke look!

Prettig om te dragen, comfortabel en functioneel!

Gewoon goed.

Ik neem altijd dezelfde brettel en in het begin schieten ze bijna niet los klopt

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.