Top product!

Mooi, solide, degelijke kwaliteit , ‘k heb 6 sets, allemaal toppers

Goede en snelle service.

De site is mooi, ze hebben voor elk wat wils. Alles gaat snel en de bezorging is ook prima.

Prachtig product

Werkelijk prachtig materiaalgebruik, stevig en intens van kleur. Super blij mee!

Veel keus en mooie afwerking!

Veel keus en grote maat die ik nog nergens anders gevonden had.

Uitmuntende keuze en kwaliteit

Ook na 6 verschillende soorten bretels, dik tevreden met hun aanbod en service. Voor mij geen andere!

Goede kwaliteit en clips goede kwaliteit

Snel geleverd en goede foto's

Reuze blij

Dit is nu mijn vierde bretel maar lang niet de laatste.

Nederlandse kwaliteitsproduct

2 set gekocht, waarvan 1 voor dagelijks gebruik. Je merkt aan alles dat het een kwaliteitsproduct is. de RVS clips, stiksels, behoud van elasticiteit. en dat na 2 jaar dagelijks gebruik..... in de bouw. Nederland kan trots zijn op dit bedrijf.

Prima klantenservice.

Niets dan lof voor de uiterst vriendelijke afhandeling.

Prachtige produkten van hoge kwaliteit

Lang op zoek geweest naar echt goede bretels voor mijn vriend. Eindelijk gevonden bij Pierre Mouton! Ze zien er bijzonder fraai uit en het draagcomfort is heel goed, mede omdat de brede clips helemaal van metaal zijn en dus niet (snel) kunnen losschieten. Het elastiek is prettig soepel. Deze bretels zijn absoluut een aanrader!

Goede communicatie

Mijn bestelling was door postnl vertraagt en kreeg gelijk reactie op de mail of hoe en wat.

Prima passende bretels die snel bezorgd werden

De eerste keer dat ik bretels draag en het is een genot dat ik niet meer voortdurend mijn broek hoef op te hijsen.

Geweldig produkt

Mooie afwerking, stevig.

Slechte kwalitteit

Mooi maar super snel verkleuren zal niet lang liggen en dat voor een dure douche mat

dit bedrijf raad ik iedereen aan perfecte Betels

zeer goede service

Netjes volgens afspraak!

Netjes verpakt, correct geleverd! In brievenbus.

Snelle levering goede kwaliteit

Als boven

Heel tevreden, een aanrader.

Hele mooie, goed afgewerkte en prettig om te dragen bretels. Verder een uitstekende leverancier die afspraken perfect nakomt. Niet extreem duur maar je krijgt wel waar voor je geld. Ik draag nu 8 jaar dagelijks bretels maar ben blij dat ik deze overstap gemaakt heb.

Na telefonisch contact prima geholpen

Snel, netjes en keurig verzorgd.

Snel, netjes en keurig verzorgd.

Een mooi en degelijk produkt!

Bij de derde aankoop had ik i.v.m. mijn leeftijd(91) problemen met het uitvoeren van de betaling. Bijzonder ben ik tegemoet gekomen, zodat ik de overschijving zelf kon doen.

Mooie kwaliteit bretels van Pierre Mouton

Mijn aankoop werd verzorgd en mooi op tijd geleverd. Prima en voor herhaling vatbaar. tot binnenkort.

Zitten echt prettig

Fijn om te dragen

prachtig product

Eindelijk waren mijn bretels versleten zodat ik nu aan nieuwe toe was. Mooie collectie, ruime keus. Kleur op de site komt goed overeen met hoe de kleur in het echt is. Keurig verpakt in de brievenbus geleverd. Weer zeer tevfreden!

Goede levering en een super mooi product

Ik had eerst een ster minder willen geven omdat de track en trace aangaf dat het product al was bezorgt wat niet het geval was, het kwam 2 dagen later maar dat is waarschijnlijk de schuld van de bezorgdienst en maar verder ging alles goed en het is een goed product, ik ben er zeer tevreden over SUPER

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.