Het door mij bestelde netjes ontvangen.

Perfecte site en product en prima telefonische service!

Perfecte site en product en prima telefonische service!

indrukwekkend

Vanaf de bestelling bij uw organisatie, de begeleiding bij het vervolg in de vorm van hele regelmatige updates van het bestel proces tot en met de bezorging scoort U een grote klasse aan de klanten tevreden (en meer) te stellen.

Snelle levering makkelijke website

Mooie collectie veel keus Alleen voor dit geld had ik het fijner gevonden als het in een mooiere cadeau doos had gezeten nu zat het in een dicht klein doosje Klein doosje is niet erg maar je kan niet zien wat erin zit Ik geef t cadeau en wil de originele verpakking niet openen dus hoop dat t goed komt op eerste kerstdag als ik het geef

prefecte broekophouders

krijg ik een mailtje of ik een beoordeling achter wil laten, normaal zakt daar mijn broek vanaf maar nu ik de Pierre Mouton bretels draag lukt dat niet meer, mooi nieuwe bretels en leuke kleurtjes en topkwaliteit

Bretels zijn mooi afgewerkt en zitten goed. Snelle levering.

alles naar wens , mooie artikelen, goede levering.

n.v.t zie boven

Kwaliteit en levering schreeuwen om plek een !

Niets dan lof ! De bretels overtreffen zowel qua comfort van dragen, kleurkeuze en verpakking waarin het toegezonden wordt al mijn verwachtingen. Ook dat het pakketje in de brievenbus past is, voor mij, een enorme pre.

super !

Super mooie kwaliteit bretels, veel variatie in kleur en design, fijn om te dragen. heel mooi product en ook correcte levering. Top !

De bretels zijn van goede kwaliteit,en zal zeker weten weer een bestelling doen. En anderen ook jullie aanbevelen.

Je krijgt wat men belooft: kwaliteit

Na eerst elders 'kwaliteit' gekocht te hebben, bretels bij Pierre Mouton besteld. Goede lengte én stevige clips die nu eens niet loslaten. Top. Snelle keurige levering.

Bretels besteld er was iets mis mee, gebeld en de klacht doorgegeven was geen enkel probleem. Werd vriendelijk te woord gestaan. Binnen 2 dagen kreeg ik nieuwe gestuurd. En ontvangen nu waren ze perfect. Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Mijn volgende Bretels en of riem zal ik deze weer bij jullie bestellen .

Goede kwaliteit

De bretels zijn van goede kwaliteit en zitten prettig. Als ze daadwerkelijk handgemaakt zijn, dan zijn ze eigenlijk nog erg goedkoop ook.

Prachtig

Prachtig materiaal mooie afwerking het gebruiksgemak moet ik nog ondervinden maar zal ook geen probleem zijn.

Zeer positieve online koopervaring!

Het product is in de winkel bijna niet meer te krijgen ("wat zegt u, bretels?"). Bij Pierre Mouton dus wel: mooi assortiment, zeer goede productbeschrijving, goede prijs (zonder verzendkosten in mijn geval) en keurige levertijd. Helemaal zoals je zou willen!

geweldig product, snel geleverd

Zulke kwaliteit zie je nergens anders. Goede clips, nergens scherpe randen. Breed elastiek. Er is veel variatie mogelijk, maar ik beperk me tot rustige traditionele patroontjes van het elastiek. Bij andere merken (vaak wel goedkoper) smallere banden, scherpe punten bij stelclips, en knijpers die niet vast blijven zitten. Bij dit merk is alles dik in orde. Niet de goedkoopste, maar echte kwaliteit. Ik wil geen ander merk meer.

Super!!

Nette vlotte leveringen. Bij niet goed per kerende post juiste product. Goed optimaal hergebruik van verpakking materiaal vind ik in deze tijd super!

Goed product

Ik had beter moeten opletten ,de lengte van broek van rug tot buik 109cm Er is 12 tot 13cm te ruim op de bretels .als ik het terug kan sturen voor dit te corrigeren wil de portokosten betalen voor heen en terug moet dan wel. Het adres met barcode hebben om dit af te drukken of nog een smalle. Bretel erbij tekopen

stevig

mooie en stijlvolle bretels

Primmer service en producten

Goede website die vlot werkt. Bestelproces verloopt soepel. Goede producten en service. Wordt geleverd in goede kartonnen verpakking zonder plastic. Helemaal prima.

Assortiment ruim, Bestellen en leveren zeer goed Kwaliteit op een hoog niveau.

Eerlijkheid

Zoals het hoort, bestellen afleveren en tevredenheid

Alles goed verlopen.

Prime ervaring

Prima kwaliteit

Vriendelijke mensen, correct bedrijf!

Goede kwaliteit clips goed stevig .normale prijs Jammer dat de bezorging post lang duurde was geen fout verzender

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.