Prima levering en tevens vlot.

Prima levering en tevens vlot.

Goed en razendsnel geleverd.

Bij een gemaakte leverfout, wat mij overkwam, ogenblikkelijk de zaak herstellen.

Correct en snel

Snelle levering Goede kwaliteit Prima verpakt

Geleverd naar wens prima kwaliteit

Mooie, kwalitatieve bretels en snelle levering

Makkelijk te bestellen. Goede foto's op de site. Snelle levering. Top! 2e keer dat ik heb besteld, ook vorige keer prima. Goede ervaringen dus.

Zeer snelle service

Bretels zoals omschreven met zeer krachtige klemmen. Product maakt goede indruk. Heb nu voor de stevige kwaliteit gekozen en de versie met 3 klemmen. Tevoren altijd soepele bretels met 4 klemmen. Duurtester moet uitwijzen wat mij het beste bevalt. Denk dat ik lichte voorkeur heb voor de variant met 4 klemmen. Maar prima product. Belangrijkste is dat ze niet losschieten!

Sterke klemmen voelt goed aan

Bij mijn oude bretels schoten de klemmen vaak los als ik ging zitten. Nu gaat het priman

goede kwaliteit, snel geleverd

Prima bretels en riem, snel geleverd en van goede kwaliteit.

Vanaf de bestelling tot de aflevering niet dan lof

Top bretels

Mooie bretels

vriendelijk, goed bereikbaar, mooie producten waar over is nagedacht

Op site niet te vinden een afbeelding met 4 clips bretels. Gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen om toch afbeelding van product te vinden. De stelclips zijn goed afgewerkt en hebben geen scherpe kanten of randen, wat vaak bij andere (goedkopere) merken wel het geval is. Je ziet aan het product dat kwaliteit belangrijker is dan prijs.

top

valt niets op aan te merken

Nog niet ontvangen

Slecht , er word beweerd dat het pakketje is afgeleverd maar tot nu toe nog steeds niets ontvangen en de klachtlijn reageert niet .

geweldige kwaliteit

De bretels zitten prima , de sluiting blijft goed zitten door de mooie grote klemmen.

Zeer goede ervaring met Pierre Mouton

Nadat ik bretels besteld had, bleken deze bij levering dat ikzelf de verkeerde maat had besteld. Telefonisch contact opgenomen met de heer van Goor. Hij zegde mij toe dat de juiste maat dezelfde dag nog zou worden afgestuurd. De bretels zien er zo goed uit, dat ik maar meteen nog een andere bretel bestelde. Ze kwamen tegelijk aan. Zeer adequaat gereageerd. Chapeau. Uiteraard heb ik door mij foutieve opgegeven bretels per separate post teruggestuurd. Website ziet er goed verzorgd uit en is bovendien gebruiksvriendelijk. Ik ga in de toekomst meer bestellen bij Pierre Mouton.

Snelle levering. Mooie bretels. Zit goed.

Alleen op het plaatje laten jullie aan de achterkant een leren stukje zien. in werkelijkheid is het een zilverkleurig plaatje. Deze laat zich moeilijk stellen.

mijn ervaring is Super goed wat Service

ik ben super te vrede met mijn Bretels laten nooit los wat bij ander merk wel gebeurden dit is Kwaliteit

Goed materiaal

Vlotte levering.

Zeer snelle levering van een mooi product

Bretels gekocht van een degelijke kwaliteit. Goede service.

Mooie bretels prachtige afwerking

Mooi afgewerkt, sjieke patronen en fijn draagcomfort.

Goede kwaliteit, zit als gegoten

Besteld_ Betaald _ en keurig netjes afgeleverd- mooi verpakt

Heb het contact als prettig ervaren

Niets op aan te merken!

Bretels besteld met vier clips. Die had ik nog niet eerder gebruikt. Prima bretels, zit lekker, mooi materiaal en keurige afwerking en goede clips. Ik ga hier weer bestellen. Niet heel goedkoop, maar zeker waar voor je geld.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.