Zit prima

Net zo solide als de bretels van de Amsterdamse brandweer, maar zit beter door de extra lengte.

Netjes afspraak is afspraak en keurig verzorgd

Gewoon geheel aan alle verwachtingen voldaan en tot in de puntjes verzorgd.

geweldig

Mijn bestelling is prima verlopen, de levering was zeer snel. Ik heb zeer tevreden over de kwaliteit van de bretellen.

Snelle levering goede kwaliteit

Echt super

Zeer prettig ervaren uitstekend vlot zeer goede communicatie veel vertrouwen een 10+

!!

Vriendelijke en service gericht. Mijn britels lieten los en dat is tijdens optredens vervelend. Maar print op de britels wilde ik behouden. Advies was; stuur maar op ik fix het wel. Binnen 3 dagen had ik de britels weer in de bus en ik ben er superblij mee. Dankjewel Piérre Mouton.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Kiezen bestellen en geleverd krijgen.

Je kiest een product uit wat hartstikke goede kwaliteit heeft. Besteld het en word geleverd zoals je mag en kan verwachten. Nog nooit problemen met deze firma gehad.

Top kwaliteit

Duidelijke omschrijving op site. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Prima kwaliteit

Stevige en stugge bretels

Door stugheid zijn ze vooral bij het aantrekken moeilijk op zijn plaats te krijgen,

perfect.

Heb al een paar jaar zulke bretels. En nu laat de ene klem om te verstellen wel eens los. Maar verder goed bevallen.

Goede kwaliteit een aanrader Snelle levering

Goed niks op aan te merken.

Goed aangekomen en ze passen goed

fantastisch

alles naar wens binnen een dag binnen gekregen ia de postbode

goede kwaliteit

Ik bestel hier mijn werkbretels met haken. Stevig materiaal en je haakt ze gewoon vast aan je broekriemlussen. Zelf heb ik ze nog nergens anders gezien. Ze zijn niet goedkoop maar het is wel kwaliteitsspul. Het is maar waar je voor kiest.

mijn broek wordt weer op gehouden.

Bestellen was heel gemakkelijk en bezorgen was in een zucht gebeurt super snel.

Uitstekend verzorgd.

Zoals bij eerdere bestellingen was alles prima geregeld en zijn er eersteklas producten geleverd

Mooi

Hij is mooi ziet er sterk en stoer uit. Bezorging op tijd en netjes.

Netjes verpakt

Op de bretels niets anders dan love. Post.nl liet ons wachten de afgesproken datum is niet gehaald met pakketpost nu 3 dagen na die datum bezorgt door de postbode omdat het in de brievenbus kon met andere post.

Ontvangst is precies wat ik besteld heb.

Ik kan de kwaliteit van u met trots dragen

Top bretels met top klemmen.

Ideaal in plaats van een riem en absoluut gezellige en servicegerichte medewerkers. Ik blijf die dingen kopen.

Vakmanschap in optima forma

Supersnelle levering

positief

goed ontwerk gezien de functie, goede kwaliteit.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.