Ik heb nu 3 stel bretels gekocht bij Pierre Mouton en ben daar zeer tevreden mee. Op vragen wordt altijd prima antwoord gegeven en waar nodig wordt zonder omhaal naar oplossingen gezocht en geboden.

Goede kwaliteit werkbretel

Goede sterke werkbretels in leuke kleuren, goede duidelijke site en snelle levering.

Beste bretels ter wereld

Sinds enkele jaren happy gebruiker van deze bretels. Heb 5 sets in gebruik en wil geen andere meer! Mooi, stevig maar soepel (als je de juiste hebt). Prima prijs voor jaren plezier en draagcomfort.

Top product, goede prijs en prima levering

Kwam bij toeval op de site van Pierre Mouton. Vond daar het product waar ik naar op zoek was. Kreeg het snel en goed geleverd. In het gebruik voldoet het volledig aan mijn verwachtingen. #meermoetdatnietzijn

Zeer zorgvuldig

Van uitpakken naar het dragen alles zeer zorgvuldig en goed. Echt alles was goed. De verpakking en de bretels zelf van zeer goede kwaliteit

Houden het bij dagelijks gebruik ongeveer een jaar uit

Inmiddels ben ik vaste klant bij Pierre Mouton. Het is het enige betrouwbare adres voor goede, lange bretels tegen een redelijke prijs. Doordat ik de bretels dagelijks gebruik, slijten de clips nogal. Na een iets meer dan een jaar zijn de clips af, waarna de bretels niet meer bruikbaar zijn. Dit zou met een eenvoudige wijziging van de instructie beter kunnen. Toch ben ik al met al dik tevreden.

Topkwaliteit en superservice

Voor de tweede keer bretels besteld bij Pierre. De eerste voor mijn te ruim geworden leren motorbroek en de tweede voor jeans met een wat kort bovenstuk. In beide gevallen een prima oplossing. Enorme keuze in kleuren en leuke motiefjes bovendien!

Kwaliteit

Mooie bretels goede kwaliteit lange lengtes snelle levering, maar ... de verpakking had ik graag anders gezien ipv open en bloot in een doosje zeg maar ... Als cadeau moest ik het nu zo geven wat ik liever niet wilde ..

Prettige uitgebreide side.

Pierre Mouton heeft een uitgebreide keuze bretels die op hun side te vinden zijn. Vooral ben ik geïnteresseerd geraakt door de solidere clips. Ik zal zeker nog vervolgorders plaatsen.

snelle afhandeling en kwalitatief hoogstaand product

uitstekend

De bretels kwamen op tijd en voldoen aan alle eisen zoals ze werden gepresenteerd.

Kwaliteit en snel leveren

Ben er blij mee

Prima bretels snel geleverd.

De bretels voldoen geheel aan de verwachting en zijn snel geleverd.

tevreden over kwaliteit en snelle levering.

goede bretels,

Fantastische bretels

Mooi gemaakt, goede kwaliteit!

Prima product

Snelle levering en mooi product

Bretels besteld. Volgende dag al in huis. Mooi product zoals beschreven

Prima.

Het was precies wat ik zocht en kwaliteit mag dan ook wat meer kosten. Op dit moment bevalt het goed, hoe het zich in toekomst houd dat zal blijken, hoewel ik denk mij hierover geen zorgen te hoeven maken. Ook dank voor de vlotte bezorging.

Superbretels!!!

Heel tevreden over deze bretels!!! Superstevig, ook in XL verkrijgbaar, en keuze uit 3-punts of 4-punts model. Draag ze nu zes weken en ik wil geen andere meer!

Super service en lekker snel

Super service en lekker snel

Zitten fijn !

Mooie kwaliteit en kleur

Net 2 dagen in gebruik. Lengte van 140 cm genomen. Lengte van mij 195 cm. Kan net maar houd niet over. Kwaiteit is zeer goed. mvg Hennie Fokkema

Veel keus, goede kwaliteit en hele snelle levering.

Prima Bretels

Work Wear bretels besteld en binnen enkele dagen ontvangen. Deze Bretels zijn ideaal voor zware werkbroeken of wanneer je een buideldieren moet dragen. Gemaakt van duurzaam materiaal en makkelijk op lenge in te stellen. Naast deze "werk-bretels" is er ook genoeg keuze uit andere bretels en riemen. Ok ben erg tevreden over dit product. Niet goedkoop maar zeker het geld waard door de kwaliteit van het product.

Uitstekende service

Ze waren vergeten om een paar bretels te leveren, maar na een telefoontje was het opgelost

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.