Prima kwaliteit en redelijke prijs. Goed verstuurd. Een aanrader.

Perfecte snelle afhandeling, keurige levering en goede kwaliteit producten.

Zie reactie in 1 zin.

Voelt ambachtelijk…

De site, betaalmogelijkheden en bezorgsnelheid is heel modern maar de producten voelen kwalitatief goed en hoogwaardig aan. Komt op mij over als een klein en ambitieus bedrijf en dat maakt het voor mijn beleving duurzaam. En luxe! Ik hou het in de gaten met de hoop dat er meer variatie komt in de bretels met leder en zonder klemmen.

Vriendelijke directe service.

Ik had bretels besteld met 3 clips, order werd zonder problemen aangepast.

clips laten los.

Ik heb in 2021, 2 paar bretels gekocht maar ben daar zeer ontevreden over, laten regelmatig los bij voorover bukken.

Schiet los bij dragen van een corset ivm rugklachten

Aangezien ik een corset moet dragen vanwege een totaal versleten rug Wordt bij bukken de bretels vaak los gedrukt. Waarom ook niet een bretels van normaal formaat die ik aan de lussen van mijn broek vast kan maken?

Perfecte goederen

Snelle levering en goederen zoals verwacht

Prachtige bretels, snelle verzending, ook nog eens mooi verpakt!

Grote haken zijn beter.

Van de vorige 2 bretels is 1 clip afgebroken op het scharnierpunt. Is een zwak punt

Super bretels

De work bretels aangeschaft. Brede bretels voor perfecte stevigheid en comfort,voor de eerste keer met haken. Bevalt me uitstekend!!!

Bretels

Ik heb een fijn stel bretels, mooi op tijd geleverd gekregen.

Ik maakte een foutje, even een belletje en opgelost

Goeie spullen, goeie mensen. Ik ben Fan.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service, snel bezorgd en goede kwaliteit!

Betreft afhandeling van ruilen bretels.

Hoewel het ruilen van producten tegen de principes (duurzaamheid) van het bedrijf ingaan is dit zeer voorspoedig voorspoedig verlopen. De sterke bretels voldoen volledig aan mijn verwachting! Beter zijn ze niet te krijgen, chapeau Pierre!

mooie bretels en snel geleverd

alweer m'n 4de setje gekregen. toch maar weer met leertjes, want als je ruim 2 meter bent staat er toch wat spanning op. maar deze schieten niet meer los en zien er schitterend uit. dankjewel voor de snelle levering.

De eerste keer dat ik brutells kocht snel geleverd en goede kwaliteit

Goede service !!!!!

Hele fijne mensen voor garantie gevalletje goed geholpen.

Prima bretels

Zij blijven inderdaad vastzitten. Hele snelle levering.

Super bedrijf en een geweldige service

Geweldig dat anno 2022 nog zo’n mooi bedrijf bestaat.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, met goede informatie over het volgen van het pakket

Eindelijk 1 Bretels met stevige broekklemmen.

De bretels zou een 10 krijgen, als de verstel klemmen op de voorkant steviger en meer handelbaar zouden zijn.

Top materiaal

Goede services

Knopen

Handige verwisselbare knopen voor bretels. Goed verpakt en snel verstuurd.

Valt tegen

Bezorging etc prima Achterstuk dames bretels ( plastic wit schuifje) doet goedkoop aan., zeker omdat er bij de heren bretels wel een mooi lederen rug stukje wordt gebruikt.

Geweldig en zeer degelijke bretels

Zeer god

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.