Altijd tevreden zowel over het product als de verzending.

Altijd tevreden zowel over het product als de verzending.

Prima betels!

Na goede ervaring met een eerdere bestelling nu een tweede bretel besteld.

Voldoet aan me verwachtingen Vlotte service Snel geleverd

Nederlands vakmanschap

Het Nederlands vakmanschap is de trigger geweest voor mijn aankoop bij Pierre Mouton. Dat je dan iets meer betaald voor het product is niet meer dan logisch. Het product zelf is het meer dan waard, je draagt ze tenslotte toch ook bijna dagelijks. Het is fijn om te ervaren dat het degelijke vakmanschap niet helemaal door de massa industrie is verdrongen. Chapeau!

Alles klopt

Verwachting gewekt in prima website waargemaakt.

er schoot telkens een klip los, nieuwe besteld opnieuw hetzelfde euvel

toen knopen besteld en bretels met bandjes, ietsje beter maar nog steeds laten ze los, duur hoor. ik ga nu maar knopen aannaaien

Bestelling geplaatst en correct bevestigt en geleverd TOP

Complimenten voor de de snelle afhandeling van mijn bestelling/levering een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf die doet wat ze zeggen daar heb ik waardering voor

top service

echt nog gewoon, een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. zo is het hier ook . top

Zéér goede kwaliteit

Had voor mijn Broer mooie bretels besteld, de allergrootste maat want hij heeft een enorme dikke buik. Hij kan zichzelf niet goed aankleden, zit in een Verpleegtehuis. Nu was er 1 klem stuk gegaan. Ik belde naar Pierre Mouton en legde het uit. Géén enkel probleem zei hij, ik stuur u 2 nieuwe klemmen op. De volgende dag had ik ze al in huis. Geweldige Service!!!!!

Prima bretels en op tijd geleverd

Prettig idee,dat er iemand is,die levert wat hij zegt.

Mooie & goede bretels

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit een aanbeveling waard En de grootste bijkomstigheid mijn broek zakt niet meer af ✨

klasse

gewoon perfect !!

Mooie bretels goede kwaliteit.

Ik klaag niet graag was er ook heel blij mee, tot de laatste maanden, iedere keer schiet de klem aan de achterkant los als ik buk. Heb er al een paar keer een tujrib bij aangedaan maar dat kan toch niet de oplossing zijn.

Kan niet beter

Mooie duidelijke site, dus gemakkelijk om uit te zoeken. Ik vond voor mijn man een paar mooie bretels die er heel goed en mooi uit zien, zoals op de site. Wat een mooi materiaal, we zijn er heel blij mee! Het bestellen was een makkie en vlot was de bestelling binnen! En dus heel graag tot een volgende keer.

Super snelle levering

De bretels zien er zeer mooi uit

Website en service uitstekend!

Zowel telefonisch als per mail kontakt gehad. Zeer accuraat en efficiënte beantwoording. Besteld artikel hele goede kwaliteit uit een breed assortiment. Dank voor de snelle levering.

Geweldige kwaliteit en correcte prijs!

Bretels van geweldige kwaliteit, voor een correcte prijs.

Prima! (Eerste ervaring)

Bestelde werd prompt geleverd in goede staat en overeenkomstig de verstrekte informatie van track and trace.

Hiervan? zakt m'n broek niet af

Heel snelle levering. Geweldige bretels. Wilde 4 punts. Lukte niet op de site. Ook driepunts bretel, na een beetje afstellen, prima te gebruiken.

de beste bretels

IK gebruik al enige jaren bretels. Die van Mouton springen er ver boven uit. Qua kwaliteit en design. Perfect product, voor een perfecte prijs.

Stevig en comfortabel

Blijven goed zitten, draagt fijn

uitstekend

uitstekende kwaliteit

Goeie website en snelle levering

Snelle levering van top kwaliteit

Duidelijk website Makkelijk kiezen Snelle levering Top Kwaliteit

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.