goed bedrijf

heb gebeld met baas zelf en kreeg goed advies

Alles soepel verlopen

Alles is soepel verlopen. Bestelling geplaatst en een dag later had ik het in huis. Bedankt.

Precies wat ik nodig had

Ik zocht bretels met een hoge kwaliteit clips die niet losschieten. Pierre Mouton biedt ook een uitvoering met het 4-clips systeem. Daarnaast is er een ruime keuze uit tal van dessins. Mijn ervaringen over het draagcomfort zijn zeer positief!

Mooie website, prachtige artikelen, snelle levering en een zeer tevreden echtgenoot met zijn nieuwe kwalitatief uitstekende mooie bretels

Het is zoals ze zich voordoen!

Mooie overzichtelijke website, mooie producten, snelle levering en mooi verzorgd verpakt!! echt waar voor je geld!!

Kan bijna niet beter.

Snelle levering en prima kwaliteit.

prima service met geweldige produkten

Snel geleverd. Het zoeken op de site kan iets verbeterd worden m.i. Een idee, zou zijn om te beginnen met wat de zoeker nodig heeft. Dan naar alle mogelijkheden bieden binnen de keuze. Ikhad bijvoorbeeld bretels nodig voor de moter. Wanneer heb ik 4 clips nodig en wanneer 3? Dan de kleurtjes e.d. Overigens wel een hele mooie site. Over de kwaliteit niets dan goeds. Wat een mooi product! Ik blijf bestellen bij jullie bedrijf en heb jullie opgeslagen bij mijn favourieten.

uit stekend beter kan niet.

donderdag besteld. vrijdag in huis beter kan niet bedankt.

Goede kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Adres vergeten invullen

Had mijn adres gegevens niet correct ingevuld , één enkel telefoontje en alles was in orde. Top Op tijd geleverd. Één minpuntje - staat bij bestelling gratis levering maar op het einde komt er toch 7€ verzendkosten bij . Mvg Swa

goede service snelle levering

product voldoet aan mijn verwachting, ziet en voelt erg solide , erg tevreden over de snelle levering

Kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ik heb een fout bij de bestelling gemaakt, dacht een 4 cm riem te besteld i.p.v. een 3 cm riem. Misschien was dat te voorkomen geweest als het bestelformulier op de website meer gegevens had laten zien. De hoeveelheid mailtjes inzake de bestelling mag van mij gehalveerd worden.

gewoon goed

zal niet weten wt er mis is

Duidelijk, klantgericht, en uitstekende producten

Ik bestel hier mijn bretels. Al jaren erg tevreden.

correcte en snelle levering

goed materiaal en keuze genoeg

Perfecte kwaliteit

Mooie producten

Topkwaliteit en service!!!!

Super bretels!

Goed en snel geleverd

Bretels zijn van een goede kwaliteit !

zeer prettig

snel. klantgericht, prettige communicatie

Zeer goede kwaliteit, en supersnelle levering.

D ene dag besteld, de andere in huis.

duidelijke begeleiding

Snelheid wat levering aangaat

Top kwaliteit en snelle levering

Zondermeer de beste bretels die ik ooit gekocht heb, Door de stevige clips blijft de bretel uitstekend zitten . Ik bestel binnenkort nog een paar bretels Gerard Almere

Mijn eerste bretels tot nu , ik vond het erg prettig om te gebruiken , daarvoor altijd riem gedragen en als je ouder wordt en buik je hebt dan is riem dragen heel lastig want je broek zakt toch elke keer , oplossing heb ik met bretels gevonden en bretels van pierre mouton vind ik goed kwalitijt voor zo’n prijs.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.