prima kwaliteit

Sympathieke tukker, prima kwaliteit product

Super service

Nadat bleek dat ik de verkeerde maat bretels had besteld heb ik contact opgenomen met Pierre Mouton. Zonder probleem kon ik de bretels omwisselen, binnen 2 dagen had ik de juiste bretels in huis. De bretels zitten nu als genoten en elke dag heb ik hier plezier van.

Degelijke en stijlvolle bretels met 'n persoonlijke service

Ondanks dat ik in eerste instantie de verkeerde bretels geleverd kreeg, kreeg ik na persoonlijk contact en het gratis terugzenden toch de juiste bretels, die uitblinken in degelijkheid en een tijdloos design

zeer goed

kwaliteit ban de producten zijn zeer goed het verzenden met post.nl is zeer slecht

Toppie

Zeer behulpzaam staan onmiddellijk voor je klaar

Zeer mooi en zitten prettig.

Ik vind d bretels er mooi uitzien, mooie vormgeving en de sluitingen zijn goed stevig en ze zittenprettiger dan een strakke riem om mijn buik. Dus ik heb goeie keuzes gemaakt.

Geleverd wat was beloofd binnen de genoemde tijd.

Je krijgt wat je op de website is beloofd: een mooi en degelijk product. Aanrader dit bedrijf.

Super goede service

Ik had enkele weken nieuwe bretels waar de rek eruit was, gemeld en kreeg dezelfde week nieuwe.

prima product

de bretels die ik besteld had waren prachtig, worden iedere dag gedragen ,dus wat willen we nog meer !!!

perfect

goed.

Top kwaliteit

Na enkele jaren zoeken eindelijk bretels gevonden die niet enorm uitrekken of losschieten in zwaar werk omstandigheden. Zelfs bretels voor lederen motorbroeken voldeden niet hier lieten de clips los.

Snel duidelijk en goede kwaliteit.

Makkelijk en duidelijk te bestellen en heb je een vraagje over het product of iets anders gewoon even een belletje en je krijgt een duidelijk en vriendelijke manier uitleg.

Mooie bretels van topkwaliteit ! Fijne degelijke klips aan bretels

Iets anders dan lof, mooie bretels topkwaliteit! De klip’s zijn ook erg goed, springen niet los ook niet bij een wat dunner stof. Leuke designs! Alhoewel ik nog wel eentje zou willen met klassieke donkerblauw en roze verticale streep! Enfin ik heb er nu drie van dit merk, en wat my betreft worden dat er meer!

Zeer positief.

Snelle levering, hele goede kwaliteit. Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en deze was dankzij de geweldige service direct opgelost. Top

Hele goede ervaring

Snelle service , juiste afhandeling van bestelling!

Topkwaliteit

De bretels van Pierre Mouton behoren tot de absolute top. Mooi bedrijf ook en perfecte service.

De bestelde bretels waren van uitstekende kwaliteit. Er was ruime keus en de levering werd mooi op tijd en keurig verpakt geleverd. Ik bestel zeker weer bij jullie webshop. Vriendelijke groet. Cobie.

Top kwaliteit

Vandaag m'n bretels ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal top.

contact en bestelling levering , uitstekend

widle een bretel voor de werkbroek , waar veel an mijn riem hangt . na mijn vraag over welke maat ik moest kiezen , binnen een paar uur antwoord . 's middags besteld , andere dag geleverd . En idd zeer sterke bretels , het kost wat , maar dat is het zeker waard .

Uitstekende service, snel en correct.

Er wordt met je meegedacht om het juiste te bestellen.

kan niet beter

mooi ,snel, goed, kun je mee voor de dag komen

goed.

snel.

Snelle levering, prima product. Klacht mbt een leverantie per omgaande opgelost.

perfected bretels

heel veel keus in modellen en designs. Na online bestelling snelle en keurige levering.

Bijzonder bedrijf met veel keuzemogelijkheden.

Vorige keer naar tevredenheid bretels gekocht. De laatste keer een mooie blauwe riem van nerfleer. Helemaal top.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.