Zeer content & zeer goede service

Zeer content & zeer goede service & kwaliteit

account maken slecht

Afhandeling prima op tijd.

Sterke clips.

Zoals beloofd zijn de clips inderdaad goed stevig. Echter voor een vrouw is het elastiek echt te breedt en te stug. Ik weet dat er ook bretels voor vrouwen zijn alleen hebben die weer niet de sterke clips. Ik heb het zojuist naar de kleermaker gebracht om de clips te laten maken op mijn oude bretel elastiek.

voortreffelijke service. en goede kwaliteit

heb twee bretels geruild was geen probleem. goed geholpen.

Prima kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Prima service en dito product

Leuke website, producten zijn bovengemiddeld goed.

100%goed

Als ik er nodig heb weer bij jullie!

Super.

Alles gewoon volgens afspraak.Snelle levering.

Was goed

Goede ervaring Goede kwaliteit

Prima service en levering

Alles volgens afspraak

perfect

Snelle levering en goede kwaliteit. En idd de clips laten niet los. Ben er super blij mee. Zeker ook de thema bretels. Gewelding

zeer goed

snelle en corecte afhandeling bestelling

Ik heb nog geen ervaring, ze zijn nog nieuw

overzichterlijk prima kwaliteit

nog nooit zulke kwaliteit gezien

Snel geleverd en prima product!

Heel mooi assortiment bretels, ook zware voor leren motorbroeken. Mijn vrouw wil nu dat ik ook een paar in een leuke kleur bestel.

Super!!

Alles ging volgens afspraak. Gewoon weer super.

perfect produkt en snelle levering

Na bestelling goede communicatie en snelle levering.

super

Vlotte behandeling van mijn order.

Mooi product en correct & snel afgeleverd

Mooi product en correct & snel afgeleverd

Niet zoals op de site

Ik heb brietels gekocht en op de site extra stevig Nou als ik voorover buig schieten ze los Nu gaik tuurlijk niet telkens vast maken ,dus heb ze maar in de kast gelegd

product viel tegen

Mooie bretel, alleen voldoet hij niet aan de voorgestelde verwachting. Reeds na 1 week dragen, schiet de clip aan de achterkant los! jammer.

goed product en snelle levering

Goed, stevig en geen klachten

Was een cadeau voor mn vader, doet het heel goed, geen problemen mee!

Blabla

Blabla

Gewoon van site tot levering prima

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.