Heel snel en correcte levering

Ik moet het nog kado geven maar het zag er goed uit

De bretels blijven goed zitten

Hiervoor had ik bretels van een ander merk of zelfs merkloos, maar die zakten steeds af en mijn broek moest ik omhoog trekken en de bretels weer goed vastzetten. Met de nieuwe bretels van Pierre Mouton is dat euvel verholpen. Ik ben tevreden.

Het is een goed product.

Zeer klantvriendelijk.

Zeer snel in de reactie op mijn mail. Ik had de verkeerde maat besteld voor mijn vader als cadeau voor sinterklaas. Nu zijn de nieuwe bretels direct naar mijn vader gestuurd. Mijn vader is ook zeer tevreden over de bretels sterk daarom stonden ook deze specifiek op zijn lijstje. Top bedrijf.

In één woord; kwaliteit!

Zoals beloofd; zeer goede stevige bretels. Zeer klantvriendelijk. Snelle service. Van ons een dikke 10

Netjes

Vlotte bezorging. Het is een Kerstkado maar hij zal er erg tevreden mee zijn.

Snel en goed

Vlot geleverd en mooi uitgevoerd. Exact wat ik heb besteld.

uitstekende levering

snelle levering . goede kwaliteit

perfect

perfecte verzorging en levering

Goede surfers

Goed en vriendelijk personeel

Snelle service en goede kwaliteit

Prima verzorging

Fantastisch!

Al rijden opzoek naar de juiste bretels, en ze hier dan eindelijk gevonden. Sterke klippen en extra lang. Ondanks dat ik de XL had besteld hebben jullie hem nog wat langer gemaakt dat e was echt fantastisch. Ben er erg blij mee was een super kado..

Buiten verwachting!

Mooi op tijd, prachtig verpakt in een woord prachtige solide bretels een aanrader!

geweldig

snel prima product meedenkend

Perfect in alle opzichten

Alles werd cf afspraak bijtijds geregeld

Snelle leverering tegen een goede prijs van een prima product.

Zie bovenstaande. Bevat alles

Prima service en snelle levering

De bestelling was snel geleverd en voldoen prima aan de wensen

Gewoon prima

Besteld, volgende dag ontvangen en omgedaan. Zit ook prima, zonder los te schieten.

Heel mooi en het werkt.

Ik vind mijn bretels geweldig en heel handig, alleen als ik buk schiet het soms los van mijn broek, maar verder ben ik er heel blij mee.

Wat een kwaliteit bretels en riemen, gelukkig bestaan ze nog dit soort bedrijven.

Mijn hondje had een nieuwe bretel vernield. Leertje kapot. Deze werd gratis gerepareerd !!

Uitstekende service en een mooi product

De bestelde bretels was erg strak, waardoor soms toch een clip losschoot. Ik heb dit aan de leverancier voorgelegd. Vervolgens kreeg ik een nieuwe bretel, waarvan de banden wat meer elastisch zijn, toegezonden. En die zijn perfect, dragen prettig en clips schieten, ongeacht houding, niet los Ik ben zeer tevreden

snel en correct geleverd

precies zo als afgebeeld en zoals in de omschrijving staat top

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.