PRIMA!

Erg goed

Prima en goed product

Deze bretels zijn uniek in zijn soort omdat ze uitstekend vastzitten na plaatsing aan de broek. Kleurenkeuze is ook voldoende. Ben er erg blij mee.

uitstekend product en afther sales!

Nu 2x besteld en de 2e keer vergeten een kortingsbon te gebruiken voor mijn vader. mailtje over gestuurd en kreeg achteraf de korting retour gestort op mijn rekening. Mooier kan je het nergens krijgen. klasse.

Een mooie en degelijke bretel.

snel

levering volgens afspraak

Goed product snelle levering

Alles goed geregeld snelle levering product zoals beloofd

Zeer fijne bretels.

Zeer fijne bretels. Mooie brede banden en goede stevige sluitclips.

geweldig

het is een cadeautje voor 27 November ,maar ik weet zeker dat hij er erg blij mee is ,Ik vind het al erg mooi vooral omdat het keurig in een doosje zit .Ook de verzending is prima verlopen .Hartelijk dank .Vriendelijke groeten Jeanne

Maakt waar wat ze schrijven.

Nu een aantal keren bestellingen geplaatst. Altijd volgens aangegeven tijdschema geleverd.

Prima service.

Het heeft absoluut geen moeite gekost om op de site de gewenste selectie te maken en een prima bestel proces. Ook geen "valse" beloftes over het artikel en de levering. Kortom: prima!

Heldere website en makkelijk bestelproces. Bestelling was de volgende dag binnen.

Geweldige service

Ik heb hier vorige week een review achter gelaten met een 2 als cijfer. De drie clips bretel die ik besteld had schoot gelijk bij de eerste keer bukken los. Ik heb de bretel gelijk terug gestuurd met de hierboven omschreven klacht erbij. Twee dagen hierna kreeg ik een zeer vriendelijk  telefoontje van de klantenservice van Pierre Mouton en werd met mij precies doorgenomen wat de problemen waren en wat hier de oorzaak van kon zijn. Toen ik vertelde dat ik normaal vier clips bretels droeg werd mij verteld dat deze beter blijven zitten dan de drie clips omdat de kracht meer en beter verdeeld wordt. Ik kreeg de keuze, of mijn geld terug of er werden mij nieuwe vier clips bretels opgestuurd om te proberen. De verzendkosten hiervan waren voor rekening van Pierre Mouton. Mochten deze ook niet voldoen kon ik ze kosteloos retour sturen en kreeg ik alsnog mijn geld terug. Ik heb inderdaad de keuze gemaakt om de vier clips bretels te proberen en deze voldoen inderdaad prima, zijn ook wat langer dan de drie clips en zijn na een week intensief dragen nog geen enkele keer los geschoten. Pierre Mouton heeft door zijn geweldige service mijn vertrouwen weer helemaal terug gewonnen. Mijn volgende bretels komen zeker weer van hun!!

Geen goede kwaliteit

Het is erg lastig om de bretels te verstellen en als ze 1 keer los springen, blijven ze los springen. Heb tot overmaat van ramp maar weer een riem aangetrokken en de bretels in de hoek gegooid.

Levering prima, product voldoet niet.

Er wordt geadverteerd met "de bretel die niet los schiet" Niets is minder waar. De extra sterke bretel besteld met extra sterke clips. Bretels aan de broek geclipt, afgesteld en 1 keer voorover gebukt, resultaat: bretel achter in de nek hangen!! 1 keer bukken en hij schiet gelijk los, dit product maakt de beloftes dus absoluut niet waar! Gelijk terug in het doosje gedaan en retour gestuurd.

Prima product, snelle levering.

Prima product, handige verplaatsbare clip op de rug en idd zéér sterke klemmen.

Subliem

Besteld en de volgende dag in de brievenbus. Fijne bretels met stevige Clips die niet los schieten.

Heel goede afwerking van zowel product als de bestelling. Een puntje van kritiek is dat de foto's van de bretels op de website niet altijd natuur getrouw zijn. Dat zou wel moeten want dat is belangrijk bij de keuze. Op zich is de website overigens prima.

Ziet er goed uit.

Netjes. Mooie kleur.

Duidelijke site, mooie producten, eerlijke beschrijving, snelle levering

Prima product!

klote

Tijdje terug heb ik u geschreven over een bretel wie met de 3 maanden naar de knoppen was ik heb er foto,s bij gedaan maar totaal geen reactie gehad. Ik koop bij u helemaal niks meer.

mauvais produit livré et pas encore reçu plus d'une semaine après que le service client l'a promis

C'était ma deuxième commande mais je pense que je ne commanderai plus sur ce site. Ils se sont trompés dans ma commande en mettant des bretelles moins chers. Bien entendu le service client a promis d'envoyer le bon produit immédiatement mais plus d'une semaine après j'attends toujours. Pour courronner le tout, la personne a qui j'avais offert les premières bretelles m'a informé qu'un an après l'achat les attaches sont cassés. Ils disent aussi que les colis passent dans la boîte aux lettres mais ce n'est pas vrai pour moi, le facteur doit frapper.

Teleurgesteld

Ben niet zo tevreden.de klemmen voor het instellen schieten heel vaak los.dus als je denkt dat het vast zit hangen de bretels weer slap en moet ik ze weer opnieuw in stellen. Vervelend.

snel en goed

tevreden

uitstekend, goede kwaliteit snelle levering

uitstekend

Prachtige kwaliteit

Nu twee keer bretels besteld. Twee keer topkwaliteit en ontzettend snelle verzending.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.