Prima container, fijn op tijd geleverd en opgehaald

Fijn dat container 6 weken mocht staan. Container werd op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Wel wat gaten in de container wat minder fijn was ivm gruis die hieruit kwam. Verder helemaal prima.

Top geregeld.

Goed contact gehad. Ik was niet thuis en heb contact gehad met de chauffeur en die heeft hem netjes op de gewenste plek neergezet.

Alles prima volgens afspraak

Alles prima volgens afspraak

geen omkijken naar geweldig

eenvoudig ongekompliceerd

Altijd top geregeld

Goed en hier kun je op vertrouwen en heel fijn dat je zelf een container in kunt plannen. Top geregeld altijd

Matig

Container werd ondanks duidelijke omschrijving ergens anders neergezet Daardoor hebben we de werkzaamheden moeten uitstellen

Goed geregeld

Goede en snelle communicatie.

Eenvoudig afvoeren.

Makkelijk plannen via de mail, op tijd geplaatst en afgevoerd.

Prima!!

Ik heb diverse sites bekeken en jullie waren verreweg de goedkoopste! De container is op de afgesproken dag geleverd. De wachttijd was wel ruim.

super goed

Heel eenvoudig je kiest de container die je nodig hebt,hij word geplaatst en wanneer hij vol is halen ze hem weer op.

Makkelijk bestellen, goede service

Uitstekend service

Container wordt altijd netjes geplaatst, zij bellen als er nog iets nodig is

Perfect bedrijf

Container makkelijk bestellen en betalen Zelfs afmelden werkt simpel

Prima container service

Container volgens afspraak geleverd Container was in orde Container volgens afspraak gehaald

Vriendelijke, meedenkende mensen.

Perfecte en snelle service

Via de website verzocht om een container te plaatsen en na deze gevuld te hebben via de website verzocht deze op te halen. Perfecte service en laagdrempelig. En afspraken worden nagekomen.

Super geregeld

Alles staat heel netjes en duidelijk online aangegeven, van brengen tot ophalen. De prijs is goed en de medewerkers zijn super vriendelijk.

Snel, vriendelijk en goede service

Na mijn belletje, ging de levering van de grofvuilcontainer snel, de volgende dag al. Na mijn mail om de container weer op te halen, werd de container binnen 2 dagen opgehaald. Verder was het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Snel, makkelijk en overzichtelijk

Snel geregeld, container kiezen via website, dag kiezen voor levering, betalen en klaar.

Top ervaring

Ik had een container besteld voor bouwafval. Toen achteraf bleek dat we alleen maar hout gingen afvoeren, heb ik zonder gedoe geld teruggekregen omdat dat goedkoper is. Enorm klantvriendelijk dus!

Goede communicatie en goede service!

Super vriendelijke mensen met goede service.

Alles is netjes

Snel Verzonden en snel opgehaald en perfect alles goed geregeld zonder enkel probleem, blij mee en bedankt

Moet echt zeggen super snelle levering, en komen het ook snel ophalen.

Op tijd afgeleverd

Gemakkelijk via internet te boeken en volgens afspraak geleverd.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.