Goed snel en netjes

Goede service en komen de afspraken na

Ze komen altijd de afspraken goed na, en de service is top.

Super geregeld!

Heel tevreden, snelle service, duidelijke website!

netjes volgens afspraak geplaatste container is netjes op de afgesproken plaats neergezet.

Ik was zelf niet thuis maar de container stond netjes op de plaats die afgesproken was

Topservice! Van het aanvragen, tot brengen en weer ophalen!

Eenvoudig aanvragen via de site. Volgens afspraak geleverd en weer opgehaald. Niks op aan te merken.

Redelijk

Container werd inde middag geleverd ipv in de morgen

Container is goed en op tijd geplaatst

Container was niet schoon waardoor omgeving voorzien is van gipsspoor

Makkelijk te regelen via de site. Duidelijke site, snelle service. Kortom precies wat je nodig hebt als je snel een goede container wilt bestellen.

Goede nette service

Top geregeld

Snelle service!

Snelle service, goede bereikbaarheid!

Via de website container besteld, paar dagen later gebeld om om te zetten van puin naar bouwsloop afval, geen probleem. Alles via website en iDeal te betalen snel en gemakkelijk ook telefonisch einde middag nog gewoon te bereiken!

Goede service!

Snelle service!

als je een afspraak maakt kom dan niet een dag eerder.

Onverwacht een bak brengen een dag eerder, er was geen plek vrij gemaakt en wij werden ons bed uit gebeld. de volgende containers ergens anders bestellen.

Uitstekend geregeld

Zoals afgesproken geleverd door een vriendelijke chauffeur. Ophalen ging ook helemaal volgens afspraak. Aanrader!!!

Snel en makkelijk

Snelle en goede service

eenvoudig bestellen

Bestelprocedures zijn eenvoudig

Fijne ervaring, snelle levering en erg vriendelijke chauffeur

In een woord, top!

Container zeer snel geregeld

Snel online geregeld. Vaker gebruik gemaakt van deze service; brengen en halen van de container gaat volgens afspraak.

Snel, netjes en makkelijk

Snel en gemakkelijk een container kunnen bestellen en hij is geplaatst op onze voorkeursdag/tij. Vervolgens contact gehad per e-mail voor het ophalen en ik heb zeer snel een reactie ontvangen.

Voordelig, gemakkelijk en snel!

Ik kon heel eenvoudig een container bestellen die ook nog eens voordeliger was dan bij andere bedrijven. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de plaatsing. Kortom: aanrader!

goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

Galante, vriendelijke chauffeur!!

Goed werk geleverd, positieve vibes!

Brengen en ophalen gaat helemaal volgens afspraak telefonisch goed geholpen

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Beetje voorbarig

Op 4 januari 2023 wordt onze container opgehaald, heel graag willen wij daarna onze positieve kritiek op u loslaten.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.