zowel levering als retour halen prima volgens afspraak

zowel levering als retour halen prima volgens afspraak

Snel en goed geregeld.

Al meerderen keren container besteld. Chauffeurs denken mee, snel goed en makkelijk te regelen via internet.

Aanrader

Goede afspraken denken ook mee telefonisch ook goed geholpen

Snel en goed

Snel en goed

Per email heb ik aantal vragen gesteld en werden snel en doelmatig beantwoord door Tim

Zoals afgesproken

Zoals afgesproken

eenvoudig online reserevringssysteem

prima online systeem

uitstekend

zondag avond online bouwcontainer besteld volgende ochtend 10 geleverd top!

Goede ervaring met Van Dalen. Als je belt komen ze de container gelijk halen / brengen. Groet, Richard

Goede, tijdige service

Prima service. De container werd geleverd op het afgesproken tijdstip en op de plek waar ik heb graag wilde hebben.

prima service en levering

Snelle levering en de goedkoopste

Snel geleverd en op de juiste plek gezet had een 3m3 besteld maar kreeg 6m3 geweldig!!

Misschien telefonisch

Container is netjes geplaats niet te veel lawaai

Container nodig? Vandalen is aan te bevelen!

Makkelijk te bestellen via de website en ook telefonisch goed bereikbaar en oplossingsgericht. Op de afgesproken tijden gebracht en gehaald.

X

Duidelijk en volgens afspraak

Na een mail of de firma Van Dalen ook containers in Veghel leverde, vrij snel bevestigende reactie. Via de site de container bestelt en betaald. De container is keurig op het afgesproken moment geleverd en ook op de afgesproken dag weer opgehaald (al voor 08.00 uur). Vriendelijk personeel die je aan de telefoon en bij levering en ophalen van de container te woord staat!

Beste prijs, eerlijkheid

Dag later geplaatst dan verwenst, was denk iets te drukke periode, maar tijdig en juiste gecommuniceerd. Zou geen ander bedrijf aanbevelen dan deze !

Ze hebben op mijn aanwijzing, de container zo geplaatst dat we er zo weinig mogelijk last van hadden.

Netjes en goed geregeld

Netjes afgehandeld en super fijn dat er gelegenheid was om te overleggen waar de container neergezet werd.

Container is geleverd op gevraagde tijdstip en door een uiterst aardige en beleefde medewerker van Van Dalen.

Verkeerde container gebracht

Reservering online gemaakt en dat liep voorspoedig tot het moment dat de container werd gebracht. Had specifiek een gesloten container besteld stond ook zo op de bevestiging en de factuur. Er is een open container gebracht en de bezorger werd enorm aggressief toen ik hem wees op de bezorging van de verkeerde container.

Op tijd en in goed overleg een plek gevonden

Niet lang zoeken op internet, Goedkoper dan gemiddeld, en netjes op tijd geleverd

moeilijk in te schatten

Het bestellen van een container is online snel en goed te doen ,Maar als je met het bedrijf belt moet je je er op in stellen dat je nogal kortaf te woord wordt gestaan. Een cursus klantvriendelijkheid is aan te bevelen. De chauffeur was een prima vent ,zette de container precies op de gewenste plaats. Brengen en ophalen prima geregeld.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.