Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling Goede prijs

Snel en goed

Makkelijk bereikbaar en snel geleverd en opgehaald.

Prima contact en direct actie!

Ik had per abuis, via een verkeerde link, een container bij jullie besteld en betaald. Per telefoon contact opgenomen, direct hersteld en het bedrag direct terug op mijn rekening! Hartelijk dank! Herman van Loo

Goede snelle service!!

Snelle levering en behulpzame chauffeur

Container wordt snel geleverd en neergezet op plek na keuze

Niet aan de afspraak gehouden

Wij hadden op 28 september in de ochtend een grote container besteld. Rom met een groepje mensen die dag een huisuitruiming te doen. Mensen hadden die dag speciaal vrij gemaakt. 12 uur nog geen container,.. na een telefoontje ,.. gaf men aan dat deze pas eind van de middag zou komen. Zonder reden Eind van de middag nog geen container. Weer bellen. Komt pas volgende dag. Zeer slecht dat we hier zelf een aantal keer voor moesten bellen ,.. en uiteindelijk dus hoor niks die dag hadden vrij gemaakt. Hele planning moest opnieuw. En er was geen communicatie van uit an Dalen

Duidelijke informatie en snelle levering

Contact was makkelijk. Eenvoudig de juiste container te vinden en te bestellen. Netjes in het aangegeven tijdvak geplaatst en ook weer opgehaald. Prima

Erg goede service

De afspraken zijn prima nagekomen. Erg blij mee.

Gewoon prima gedaan wat is afgesproken.

OP het juiste moment de juiste container geplaatst. Vriendelijke en optimistische chauffeur.

Goed geregeld

Alles volgens afspraak

Ouderwetse service

En ineens liep de sloop veel voorspoediger dan verwacht. Container besteld en gebeld met de planning. Ze toonden begrip en een uur later stond de container op de oprit. Ophalen doorgegeven via de website en binnen 24 uur was de container weer weg. Top!

Keurig volgens afspraak geleverd

In overleg is alles mogelijk, de extra opgevraagde informatie ontving ik snel. Keurig voor 08.00 geleverd Oals verzocht.

Super snel en goed geregeld

We hadden met spoed een container nodig. Binnen 5 minuten hadden we een container voor de volgende dag geregeld. De container stond de vorige dag perfect volgens afspraak op de afgesproken opstel plek. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Volgende keer regelen we onze container zeker weer bij van Dalen

super geregeld complimenten

super geregeld complimente

Komen hun afspraken perfect na

Vriendelijk telefonisch contact gehad. De container werd op de afgesproken tijd geleverd. Het ophalen gebeurde binnen 24 uur. Een fijne gedachte was dat de weggegooide materialen mogelijk hergebruikt worden.

Snelle en goede service

Snel en makkelijk online te boeken, overzichtelijk en duidelijke site. Container op geboekte dag netjes in handige positie voor de deur gezet.

Altijd goed

Gewoon goed

Ze doen wat ze beloven

Precies op tijd leveren wat gevraagd wordt maakt een klant tevreden. En een tevreden klant komt terug.

Snelle levering en service

Online bestellen is super handig en volgende dag geleverd. Prijsoverzicht is helder.

Ok

Ok

Snel en behulpzaam en goede communicatie

Telefonisch goed bereikbaar. Er wordt meteen gepland voor je en de chauffeur levert uitstekend werk. Je kunt werkelijk alles met hem bespreken waar je bijvoorbeeld je container geplaatst wil hebben. Niets is teveel. Ze houden het netjes en overzichtelijk. Leuke mensen om een praatje mee te maken. Ga zo door van Dalen

Perfecte uitvoering.

Zeer klantvriendelijke website en duidelijke bestel- en betaal procedure van de container. De bestelde container werd op het afgesproken tijdstip op de juiste plaats neergezet.

Snelle levering en ophalen, Was ook een nette container

Vriendelijke mensen die hun werk goed uitvoeren .

Mijn ervaring met Vandalencontainers is erg positief te noemen . Vriendelijke mensen die hun werkzaamheden goed doen als het om een telefonische bestelling gaat of contact via mail en het plaatsen van de container . Alles gebeurt volgens afspraak. Zeker aan te bevelen.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.