Prima service en komen afspraken ns

Ik ben zeer tevreden over de diensten. container op de afgesproken datum bij mij thuis gebracht. probleemloos. zeer goede prijs van diensten

Gewoon heel goed!

Duidelijke website, snelle levering en heel gemakkelijk door geven om op te halen.

TEVREDEN KLANT

IK BEVEEL DE SERVICE OPRECHT ANN BETROUWBAAR UITGEVOERD,SOLIDE WERK IK BEVEEL HET BEDRIJF OPRECHT AAN,VRIENDELIJKE , GROETEN ROBERT

Eenvoudig te boeken

Ik heb alleen nog maar een container gereserveerd en dat ging er handig en snel.

Snelle levering en ophalen

Gemakkelijk via de site zowel het brengen als ophalen te regelen. Container wordt volgens afspraak netjes geleverd en ook weer opgehaald. Speciale verzoeken wordt rekening mee gehouden. En ze vragen een nette prijs.

perfect

Zeer snelle service. geen bijzonderheden.

Doet wat beloofd

Voor tweede keer container gehuurd, ook deze keer zonder problemen. Wordt keurig netjes in de ochtend geleverd en ook afhalen gaat prima.

Alles op tijd Netjes te woord gestaan

Is prima verlopen.

Het ging allemaal heel soepel.

duidelijk en net bedrijf

fijn

Goed geholpen

Wij hadden een container nodig voor een kleine verbouwing. We zijn heel erg goed geholpen en kregen advies waar we wat mee konden. De container werd op het afgesproken tijdsdeel geleverd en ook nog even 30 min voor de tijd gebeld dat deze eraan kwam. De chauffeur heeft samen met ons de beste plek gekozen om de container te plaatsen. Alle contacten waren vriendelijk en behulpzaam. Voor ons een dikke 10. Dank jullie wel en heel veel succes!

Prettig en correct

Snelle en correcte afwikkeling en prettig contact met de medewerkers.

Vlot, snel en goede service

Site is duidelijk, chauffeur kundig en troep weg!

niet zoals de advertentie luid binnen 24 uur geplaatst

Niet zoals het hoort, de container zou op Dinsdag worden geleverd, het maakte me niet uit hoe laat . Maar om 12.00 uur ben ik gaan bellen. over ongeveer een uur is hij bij u kreeg ik te horen.Vervolgens heb ik 3 uur later nog maar eens gebeld. de mensen die me wilde helpen zijn maar naar huis gegaan. Krijg ik te horen o de container komt niet vandaag, had u hem nodig meneer. dat halen we niet. dat gaat morgen pas worden in de loop van de dag. De dag erna kwam hij om 12.00 eindelijk aan.

Uitstekende service

Dit bedrijf weet een klant die bv een container snel nodig heeft, zeer goed te bedienen. De website is okee en vriendelijk personeel die meedenkt. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan Mvg en succes met jullie bedrijf!

Goed!

Fantastisch een chauffeur die zo goed kan rijden en beleefd en voorkomend is!

Goede service, vriendelijke personeel, je vragen worden altijd goed beantwoord. Ik zou aanbevelen zeker weten!

prima service en op tijd gebracht en weer opgehaald

zie vorenstaande opmerking

Snelle service scherpe prijs

Tevreden

Super snelle levering

Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. En heb een container besteld. De volgende ochtend stond deze al op de oprit! Echt super!

Goede snelle service

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.