Top service!

Aflevering in de periode zo als aangegeven op de website. Terplaatse overleg met vriendelijke chauffeur over plaatsing. Top service!

Mooi op tijd en de container vakkundig neergeet

De afvalcontainer werd netjes op tijd bezorgd en vakkundig neergezet op een plek waar aan beide zijden van de vrachtwagen nog een paar centimeter over was. Ondanks hevig negatief commentaar van automobilisten die even moesten wachten, bleef de chauffeur verbazend kalm en rustig.

Snel .goed.

Super snel.goede prijs.vriendelijke Chauffeurs

Snel en vriendelijk

Goede snelle dienstverlening Oplossing altijd voorhanden

Ik moest van datum te verzetten en het was geen probleem. Perfect service tot nu toe.

ok.

Prima, snel en makkelijk geregeld.

Prima, snel en makkelijk geregeld.

Goede website en prettig te reserveren

Tot dusver top

Matig

Speciaal bij dit bedrijf een container besteld die binnen 24uur geleverd kon worden. Diezelfde dag kreeg ik een mailtje dat dit niet mogelijk is en of maandag (3 dagen later) ook goed is. Aangezien ik weinig keuze had er maar mee akkoord gegaan. Het geld zou ik immers toch niet snel genoeg terug krijgen om de container ergens anders te bestellen. Ik heb gevraagd om een vergoeding te krijgen. Dit bedrijf is zeker niet de goedkoopste leverancier, maar wel de enige die 'garandeerde' dat de container er de volgende dag zou staan. We hebben geen vergoeding gekregen, omdat zij afhankelijk zijn van een externe leverancier. Het lijkt dat ze hun website hier beter op aan kunnen passen.

Top sevice!!

Snelle levering. Goede service!!

Snel en betrouwbaar

Makkelijk aan te vragen en snelle levering

Snel geregeld alles was naar

Duidelijk website

Duidelijke website, goede communicatie

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Mondeling contract gehad en besteld vriendelijk geholpen en snelle levering afspraak is afspraak 100% aanbevolen

Snelle leverijng en goede communicatie

Snelle levering - zelfs na bestelling via de website perfect op de aangegeven plaats neergezet Ook ophalen vd bak ging rap, binnen 24 uur

Snelle service klant vriendelijk

Snelle service klant vriendelijk

Vriendelijk geholpen

Bij het afleveren en ophalen vriendelijk contact gehad. Verder snel geleverd. Keurig geplaatst en snel opgehaald.

Ze voeren uit wat ze beloven!

Makkelijk online te bestellen, supersnel geleverd en weer opgehaald en op de juiste plaats neergezet. Helemaal top!

Altijd volgens afspraak, nette mensen, nette containers en goede prijzen

Geen klachten

Great service!

Good prices! Prompt delivery and pick up in Nijmegen.

Snelle en goede service

Voor een goede prijs een container gehuurd na telefonisch goed advies. Volgende dag al geleverd en gebracht door een vriendelijke chauffeur.

Makkelijk te bestellen, goede service, vriendelijke bezorger en komen afspraken na. Als ik in de toekomst weer een container nodig heb zal dat weer bij van dalen besteld worden.

Ze doen wat ze beloven.

Wissel van containers is snel en kundig uitgevoerd. Weliswaar 2,5 uur te vroeg maar toch *thumbs up emoji*

Snelle service geheel volgens afspraak

Online geboekte container. Alles is prima online te regelen en wordt ook uitgevoerd volgens afspraak

Erg tevreden!!

Makkelijk te bestellen, goed te bereiken telefonisch, je krijgt wat je besteld, netjes bezorgd en goed overleg.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.