Uitstekend afhandeling.

Makkelijke bestelling via internet. Goedkoop. Prima service. Afgelopen jaar circa 5x gebruik van gemaakt. Bezorgen en ophalen steeds op het afgesproken moment. Welwillende chauffeurs, zodat de container - zo mogelijk - op de plek kwam die ik wilde.

Zorgeloos en netjes

De container werd uiterst zorgvuldig in de tuin geplaatst, waarbij werd voorkomen dat het stenen muurtje werd geraakt. Schuiven met ophaal moment was geen enkel probleem en contact daarover vriendelijk.

Top top

Kwaliteit is nog steeds goed..is jaren geleden dat ik container heb gehuurd toen was het super. En nu nog steeds. Nieuw was voor mij online reserveren.maar dat was super makkelijk Helemaal top. Chapeau..

Mooi op tijd geleverd én opgehaald

Alles volgens afspraak gedaan, dank!

Gunstige prijs kwaliteit verhouding

Simpel tw bestellen en te betalen.

Prima geregeld, netjes op tijd

Hoezo…. Netjes op tijd Prima geregeld Snel Het is niet de eerste keer dat wij van, van Dalen een container huren Als het goed is kom je terug

Optijd goede service aan te raden

Mooi op tijd volgens afspraak

De container kwam op tijd en volgens afspraak goed geregeld..top..

Snel geregeld

Simpel bestellen en zeer snel geplaatste container. Vriendelijke chauffeur en daarna gemakkelijk af vol te melden op de site. Bouw sloop afval 6m2 voor een mooie vaste prijs. Top

op tijd geleverd.

Top top top . Wat je vraagt , wordt geregeld.

Geweldige service.

Snel geregeld. Geen omkijken naar, en gewelige service

Uitstekend!

Eenvoudig te bestellen, goed bezorgd, ophalen is met uitstekende kwaliteit. Veel dank.

Netjes, snel en flexibel

Met een telefoontje snel en goed geregeld, nette chauffeur en goed geplaatst

ze adverteren met bezorgen op zaterdag maar na betaling bleek dit onmogelijk; jammer!

Van Dalen is niet duur maar de doorslag om voor hen te kiezen was de vermelding op hun site dat ze ook op zaterdag containers bezorgen. Wij reden naar de plek waar we aan de slag moesten (70 km van ons huis), om toen te lezen dat de bezorging pas op maandag kon plaatsvinden. We konden die hele zaterdag dus niets doen, hele planning naar de maan! Bij het bellen erover werd er heel laconiek over gedaan; het werd eigenlijk niet als vervelend of verkeerde informatie erkend. Dat voelde niet fijn. Zet gewoon een disclaimer op je site dat jullie waar mogelijk op zaterdag bezorgen maar dat dit niet altijd gegarandeerd kan worden!

Super snelle levering maar stem de levering vooraf wel even af

De levering was super snel en fijn om dit online te kunnen aanvragen en betalen. Maar helaas was er voorafgaand aan de levering geen afstemming over het moment van plaatsing. De vrachtwagen was er al om 8.15 en juist op dat moment waren wij druk om de kids op school te krijgen. Hierdoor kon de chauffeur mij niet bereiken en werd de container een stukje van ons huis geplaatst. Als ik had geweten hoe vroeg de container geplaatst zou worden (of ongeveer) had ik hier rekening mee kunnen houden door de plek voor het huis die ik bezet had gehouden vrij te maken en hadden wij niet zover hoeven te sjouwen met onze spullen.

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk geregeld

Erg tevreden.

Het huren van een container was nog nooit zo gemakkelijk. De container wordt letterlijk voor je huis neergezet en als je klaar bent wordt hij ook snel weer opgehaald.

Alles is netjes afgehandeld. Het brengen en ophalen ging prima. Zou er zo weer een bak willen huren waarschijnlijk in de zomer weer. #dankjulliewel

Ja

Top service!

Ik zal zeker jullie aanraden bij familie en vrienden dankjewel voor jullie service! Fijn weekend.

Zeer makkelijke site

Makkelijke manier om de container te bestellen.

Snel geplaatst en opgehaald.

De container is snel geplaats in goed overleg met de chauffeur.

Gewoon zoals opgegeven in de bestelling

Het lijkt zo gewoon, je besteld een container en je geeft aan waar je de container wilt hebben. Dan kom je thuis en dan staat de container op de aangegeven locatie en op tijd. Groet, Henk

Snel en eenvoudig containers bestellen

Hel eenvoudig om een container te bestellen. bij elke container staat netjes wat er wel en niet in mag. Container wordt op de plek geplaatst waar je hem wilt hebben en ook in het dagdeel dat je hem wilt hebben. Ook ophalen gaat netjes en binnen de afgesproken termijn. Dus complienten

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.