Netjes geplaatst

Op de afgesproken tijd netjes op de oprit geplaatst. Ervaren chauffeur.

Supervriendelijk en snelle afhandeling bij brengen zoals ophalen. Toppers!

Alles super goed geregeld!!!!!

Netjes op tijd,en goede service

Perfecte service en duidelijke communicatie! Nu voor de 2e keer een container besteld en deze is, wederom, binnen 24 uur geleverd. Ook halen ze de volle container snel weer op. Echt top!

Netjes, professioneel, vriendelijk

Prima container verhuur

Prima service!

De container werd keurig op tijd geleverd en gehaald. Omdat het bestelde formaat niet meer beschikbaar was, kregen we zonder problemen een maat groter geleverd. Prima service zo!!

Prima volgens afspraak en makkelijk geregeld

Prima volgens afspraak en makkelijk geregeld, goede service

Vandaag bestellen, morgen een container. Top!

Snel en vriendelijk geholpen

Ik twijfelde welke container ik zou bestellen, telefonisch contact opgenomen waar ik snel en vriendelijk werd geholpen.

Doen wat ze beloven!

Zeer prettige ervaring. Na telefonisch overleg en online aanvraag werd alles naar wens geregeld.

Volgens afspraak op tijd. Goede service!

Volgens afspraak op tijd. Goede service!

de container is nog niet neergezet?!?

Jullie zijn veel te vroeg om een beoordeling af te geven. Dus s.v.p. stop met het sturen van deze e-mails.

Absoluut prima srvice

Absoluut goede ervatring, prima service

Zeer servicegericht.

Ik had per direct een container nodig, binnen drie uur had ik er een op mijn oprit. Super

Container tijdig geleverd

Goede ervaring. Bedrijf goed bereikbaar.

Mooi op tijd

Moet nog opgehaald worden,dus kan nog niet volledig invullen.

Zeer goede service en makkelijk online te bestellen

Container online besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over welke container ik nodig had qua afval. De uitleg was goed en de meneer aan de telefoon dacht met mij mee. De chauffeur bracht de container binnen de afgesproken tijd. Zeer vakkundig tussen twee auto’s op de parkeerplaats gezet. 3 weken later was de 10m3 dichte container vol. Weer gebeld en een omruil aangevraagd voor een 3m3 container. Want niet alle bouwafval kon in de 10m3. Smorgens gebeld en 3 uur later stond de chauffeur al voor de deur. Om overlast te voorkomen heeft de chauffeur de kleine container in de voortuin geplaatst. Als werklast zijn kan het afhaalverzoek via de website gedaan worden. Voor ons goede service en goede prijs-kwaliteit.

Netjes op tijd geleverd meedenkende chauffeur.

Positieve ervaring. Vriendelijke chauffeur. Heel tevreden.

Prima ervaring

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur

Gewoon goed !

Container word optijd geleverd, en opgehaald ! Helemaal niets te klagen.

Prima geregeld

Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling en uitvoering van de mij gevraagde diensten. Mvg. René van Santen

Heel goed.

Het is heel fijn dat je belt en de volgende dag komen ze de container brengen en ophalen van het zelfde super georganiseerd.

top bedrijf

een mooi op tijd geplaats door een vriendelijke chauffeur . die me op belde waar de bak mocht staan . Voortreffelijk .

Afspraak is afspraak bij van Dalen

De container werd keurig op de afgesproken tijd en op de juiste plaats afgeleverd. Prima service en klantvriendelijkheid.

Snel, makkelijk, goede prijs

Online container besteld voor een goede prijs. Helaas kan de klus niet doorgaan en hebben we afgebeld. Goed geholpen en direct kunnen annuleren. We krijgen netjes ons geld terug.

Veilingweg 8

6851 EG Huissen

Over vandalencontainers.nl

Een afval container huur je bij vandalencontainers.nl in Huissen. Snel, makkelijk en goedkoop. Bestel hier online direct je container, of vraag een maatwerk offerte aan op (026) 326 62 66. Zo werkt u mee aan duurzaamheid. Want wij van Van Dalen hechten waarde aan het verantwoord omgaan met het milieu, dus ook met afval en containers, en hoe we materialen kunnen terugbrengen in de keten voor hergebruik of nieuwe toepassingen.