Uitstekende service en verzending

Voldoende keus, en een prettig contact, bij eventuele vragen

Mooie artikelen en snelle levering

Leuk en veel merken borduurwerken duidelijke beschrijving en de zending word snel gelevert

Perfecte snelle service.

Altijd alles op voorraad en snelle levering.

goede service

mooie producten goede service goede kwaliteit vlugge levering

Zeer snelle levering en correct

Zeer snelle levering en correct

Zo’n uitgebreide collectie geweldig!!!

Borduren blijft nog het fijnste wat ik wil doen!! Maar diamond painting is ook leuk Maar ik vind ‘t super dat ik uit zoveel borduurpakketten kan kiezen!! Als vrienden me vragen waar ze me blij mee kunnen maken dan zeg ik: Kijk eens op site van Peddles en verras me maar met een leuk borduurpakket, groot of klein maakt niets uit. Heb nu weer van mijn zusje een heel leuk kerstpakket gekregen met de afbeelding van een olifant bij de kerstboom Heel lief om te borduren, zeker in deze sombere tijden!! Ik zit nu altijd thuis maar verveel me niet met m’n borduurwerkjes

Gewoon prima

Prima kwaliteit, goede levering.

Tevreden met de artikelen die ik had besteld, wel jammer dat het patroon iets was gekreukt.

Snelle levering alles tip top

Heel tevreden over mijn pakketje , kwam snel aan en ben er al mee begonnen.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk benadering bij contact en super snelle levering!

Snel en netjes geleverd!

Snel ontvangen!

Zoals altijd top

Snel geleverd, altijd prima

Super snel

Goeie snelle service

snelle levering maar er was geen nederlandse beschrijfing bij

Snel en keurig geleverd

Zeer tevreden zal zeker nog eens wat bestellen.

Prima service elke keer weer.

John en Janneke zijn nooit te beroerd om dingen voor je uit te zoeken en dat is gewoon heel fijn.

Prima kwaliteit, goede levering, goed verpakt

Fijne site, veel keus, prima kwaliteit

Uitstekend!

Prima verpakt en snel verzonden!

lueke artikelen veel keus

vriendelijk ook op een beurs helaas dit jaar vanwege covid 19 altijd bereid goed advies te geven en mee te denken

veel keuze en snelle levering

ben heel tevreden over Peddles

Geen idee.

Ik heb de bestelde artikelen nog niet ontvangen. Hierover is telefonisch overleg geweest.

Omdat niet alles op voorraad was (borduurpakketjes) werd er telefonisch contact opgenomen en alles keurig opgelost. Compliment!

Fantastische service

Al vaker bestellingen geplaatst. Alles word zo snel mogelijk geleverd

Prima winkel! Aanrader

Goede service, houden contact met je als er een vertraging is in levering oid. Altijd vrolijk en opgewekt aan de telefoon. Heel mooie patronen en venus garen is gewoon supergaren! Snelle levering en nog niet meegemaakt dat er iets niet klopt. Ik ben fan.

goede service, goed behandeld

Mogelijk een Nederlandse vertaling er zelf bij stoppen. Ik heb het nu zelf moeten vertalen via de vertaal Google.

• Prijs
  • Kennis & Vakmanschap

Nieuwstraat 6

4264RE Veen

Over Peddles

Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.