Pluspunten
Snelle levering groot assortiment
Pluspunten
Snelle levering van bestellingen, geeft goede inlichtingen. Ben zeer tevreden over de hoofdbandloupe. Hij blijkt erg handig en ik kan nu weer makkelijker borduren. Ik was ook heel blij verrast toen ik zag dat er nog een klein borduurpakketje bij zat als cadeautje. Erg leuk!
Pluspunten
Denken met je mee. Snelle levering. Oog voor detail.
Pluspunten
Altijd goed service en op het zelfde dag in de post gedaan
Beste Doreen, Hartelijk dank voor de mooie review die u heeft achtergelaten. Helaas geeft u ons een slechte beoordeling over de levertijd, maar dit is buiten onze schuld om. Zoals u weet hebben we uw bestelling direct verstuurd. Maar in deze gekke corona tijd hebben de verzendbedrijven een enorme stijging in de te verwerken pakjes/post, waardoor helaas vertraging is ontstaan. We hopen toch op uw begrip. Maar de beoordeling die u hier doet, gaat over ons en niet over Postnl, Wellicht kunt u uw beoordeling nog aanpassen. Uiteraard snappen we uw reactie en zijn we heel blij met de mooie cijfers die u verder heeft gegeven. We zien u graag terug voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, John Bauman Peddles
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Zeer goed en kundig advies gehad. Snelle levertijd en goede producten.
Pluspunten
Pluspunten
Kennisgemaakt met dit bedrijf op de handwerkbeurs in Zwolle. Duidelijke uitleg gekregen over Diamond Painting en sindsdien een leuke hobby erbij :-) 2x online besteld en zeer snel bezorgd. Een tevreden klant!
Verbeterpunten1 artikel kon niet geleverd worden (niet op voorraad), wel betaald. Ik hoop dat het alsnog komt.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie toen het product niet op voorraad was.
VerbeterpuntenAls iets niet op voorraad is, dit al op de website aangeven.
Pluspunten
Ziet er goed uit, ken deze mensen ook van de beurzen. Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima. Keuze voor borduurpakket was niet aanwezig. Netjes een telefoontje gekregen voor een andere keuze. Zsm verstuurd.
Pluspunten
Leuke producten van goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Pluspunten
Ik ben gecharmeerd van de vriendelijke bediening, zelfs al is het op afstand. Je wordt op de hoogte gebracht van ontbrekende artikelen. Er is een snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Prima behandeling!
Pluspunten
Alles perfect en snelle en nette levering
VerbeterpuntenDe bijgeleverde wol is niet ideaal, de draad draait uit elkaar
Pluspunten
vriendelijk, betrouwbaar en snel!
Jammer verzendkosten a 2.95 erg veel voor lint van 5.95€
Pluspunten
vlotte communicatie maakt tijd voor persoonlijk contact bij vragen ruime keuze uit stoffen creativiteit mogelijk producten aanbod laat creativiteit mogelijk snelle correcte levering
Nieuwstraat 6
4264RE Veen
Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.