Pluspunten
Pluspunten
Betrouwbaarheid en service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kreeg keurig de dag na de bestelling een telefoontje dat de levertijd langer werd en kon de bestelling nog annuleren als dit te lang duurde. Ik heb inderdaad geannuleerd en had een paar dagen later al de terug storting binnen.
Pluspunten
Pakket was na een week zoek nalevering weg snel geregeld dank je daarvoor
Pluspunten
Snelle levering, altijd een mogelijkheid tot overleg. Is er iets niet goed, wordt dat prima opgelost. Top bedrijf
Pluspunten
Groot assortiment voor een fijne prijs
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenHad aangegeven afleveren bij de buren, pakket voor de deur gezet!! Waarde is €68 ! Niet slim en niet volgens afspraak
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering. Ook een goede sortering.
VerbeterpuntenDe site werkte niet heel prettig. Vooral de winkelmand werkte niet prettig. Ik moest wel 5 keer op de betalen button drukken voordat het goed ging. Verder is de welkomstkorting fijn maar ik had voor meer dan 40€ besteld dus geen verzendkosten. Na aftrek van de welkomstkorting, net onder de 40€ dus wel verzendkosten. Dat is niet echt prettig natuurlijk.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Telefonisch kontakt zeer goed. Advies/hulp zeer goed en vriendelijk Erg klantvriendelijk
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Een bijzonder goede site. Je kan er eigenlijk alles vinden, en je hebt het snel in uis. Een aanrader.
Pluspunten
Zeer behulpzaam
Pluspunten
Ideaal, zo via de website.
Nieuwstraat 6
4264RE Veen
Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.