Pluspunten
dat de bestelling snel geleverd is
Pluspunten
goede communicatie. Overzichtelijke website. Snelle en goede levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie over bestelling (bestelling geplaatst, bestelling verzonden). Dit vind ik erg prettig, omdat ik (meestal) voor mijn moeder bestel en de bestelling daardoor niet op mijn eigen adres afgeleverd wordt.
Pluspunten
Correcte zeer snelle levering en service
Pluspunten
wordt direct verstuurd
Pluspunten
Hele snelle levering.
Pluspunten
De totaliteit van kwaliteit, snelheid, communicatie en betrouwbaarheid is uitstekend
Pluspunten
Hulpvaardig en servicegericht
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Heel erg snel met leveren, groot assortiment
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
snelle levering, goede service!
Verbeterpuntengeen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel, efficient en meedenkend
Verbeterpuntennee
Nieuwstraat 6
4264RE Veen
Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.