Uitstekende service

Pakje heb ik nog niet ontvangen maar klantenservice was top, snel antwoord op mijn vragen en pakje is snel op de post gegaan. In het verleden hier okk diverse malen besteld, niets dan lof!

Míjn bestelling werd na telefonisch overleg naar volle tevredenheid aangepast

Bestelde was niet meer (volledig) op voorraad. Na onderling overleg probleem opgelost

Snel en vriendelijk.

Bestelling geplaatst en correct ontvangen.

Prima webwinkel

Heel uitgebreide assortiment. Ik heb bij Peddles veel bestellingen gedaan en iedere keer was ik snel en netjes behandeld. Ik ben heel dankbaar voor medewerkers van deze winkel voor hen aandacht en vriendelijkheid. Bedankt voor uw werk!

Uitstekend.

Denken mee met klant. Uitstekende ervaring. Stipte levering.

Ik heb een fijne ervaring met het pakket ik hoop dat ik noch meer kan bestellen

Geweldige service en altijd bereid om advies te geven

Heel erg goed

Ik ben bijzonder goed geholpen.

Tijdens mijn telefoongesprek werd ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Vlotte levering

Ruime keus en vlotte levering

GEWELDIG

Groot assortiment, snelle levering en zeer behulpzame eigenaars.

Zoveel keus in borduurpakketten, zeer fijn dat je je pakket kan volgen, en super snel geleverd,netjes verpakt en ook nog een catalogus erbij. In één woord top!

Snelle levering en het nodige uit om gelijk te gaan beginnen,

Jullie doen wat jullie beloven.

Goede afhandeling en snel ontvangen!

Mooie website en snelle levering van bestelde artikelen.

Zoals altijd erg tevreden over de service

Ik ben erg tevreden

Geweldig klantvriendelijk

Ik werd gebeld om door te geven dat ze mijn pakket niet direct konden leveren, in verband met vakantie. Dus het zou wat langer gaan duren dan normaal. Ik had mijn pakket toch nog heel vlot binnen. Zeer vriendelijke man die mij belde.

Alles perfect

Correcte prijzen, snelle en verzorgde levering.

Goed product

Wordt snel geleverd.

Netjes en op tijd geleverd

Bestelling is keurig verwerkt.

Prima. Meer is er niet.

Als ik wen vraag heb, bel ik, ze hebben altijd tijd luisteren goed wat de vraag is, en ze helpen gewoon uitstekend. Altijd goed service.

snelle service.

Ik heb mijn bestelling vlot behandeld gezien en vlot ontvangen.

Het is altijd perfect

Ik vind het altijd perfect geregeld. Ik ontvang de pakketjes in prima staat

Prima verzorgd pakket. Snelle levering. Duidelijke beschrijving

Uitstekende winkel

snelle bezorging. grote keuze.

Geweldige services.

Het is ontzettend prettig om bij peddles te bestelling. De bestelling wordt direct in behandeling genomen. En binnen een paar dagen heb je bestelling in huis. Mocht er iets niet direct toegestuurd kunnen worden, dan wordt je keurig telefonisch op de hoogte gesteld. Heel veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Nieuwstraat 6

4264RE Veen

Over Peddles

Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.