Goed winkel.

Mooi borduurpakketten en snel gekregen.

ви даруєте радість! (je geeft vreugde)

Thank you so much for the help with the order and signing the card. My friend was very happy to get the present. It's very important because of war we had to leave our homes. And thanks to you we can support each other

super kan iedereen aanbevelen !!!!

Super kan iedereen aanbevelen, vlugge en verzorgde levering. Bij navraag van info over een product, onmiddellijk een antwoord. Super beleefd !

Had een bestelling geplaatst die niet meer leverbaar was. Werd netjes gebeld en heb wat anders uitgezocht. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Product is ook nog eens erg mooi.

Word altijd snel geleverd, en als het niet op voorraad is wordt ik altijd telefonisch op de hoogte gebracht.

Hele goede service, vriendelijke mensen die meedenken. Bestelling wordt zeer snel opgestuurd en is prima verpakt. Absoluut mijn favoriete winkel om mijn borduurmateriaal te bestellen.

geen klachten, goede service

zie hierboven

Goed geholpen en de uitleg die ik nodig had is goed gegeven.

altijd perfect

snel gelevrd, goede service, alles is eigenlijk altijd helemaal perfect

Zeer klantvriendelijk

Niet alles was beschikbaar. Nog geen kwartier na mijn bestelling kreeg ik telefoon om dit te melden en samen een alternatief te zoeken. Top!

Top verkopers

Deze verkopers hebben passie voor hun werk

Goede service.

Super snelle en verzorgde levering.

Super snelle en verzorgde levering.

Gewoon goed

Vriendelijk en gezellig personeel, snelle verzending en nog nooit gehad dat er iets ontbrak oid. Als ik iets nodig heb of wil hebben ga ik altijd eerst bij peddles kijken of ze het hebben. En venus is gewoon heerlijk.borduurgaren!

Altijd vriendelijk en meedenkend.

Van de bestelling was een pakket niet op voorraad. Ik werd hier meteen over gebeld en er werd meegedacht voor de oplossing.

Snel geleverd, netjes verpakt

Leuke winkel, netjes opgebeld door een medewerker dat iets niet op voorraad was en nageleverd wordt.

prima service

Mijn bestelde diamond painting kwam sneller dan verwacht. Een fijne verrassing. Goed verpakt. Er was ook duidelijk aangeven op de website, wanneer ik het artikel kon verwachten. Ik heb al eerder bestellingen geplaats en de service is altijd prima. Er is ook een ruime keus.

Perfect!

Ik heb al veel besteld bij deze winkel en het was altijd prima uitgevoerd. Bestellingen kwamen heel snel binnen, heel netjes ingepakt. Ik raad deze winkel aan voor alle vrouwen die goed met handen kunnen werken en plezier krijgen van het borduren.

Uitstekend!

Ik had meer bolletjes garen besteld dan er voorradig was. Werd keurig gebeld hierover. Bestellingen worden in de regel volgende dag bezorgd. Prima kwaliteit én service.

Uitstekende service.

Zoals gewoonlijk, wordt je bestelling heel snel geleverd. Als het iets langer duurt, wordt je telefonisch op de hoogte gebracht. Zoals altijd netjes verpakt. Heel veel bedrijven kunnen aan dit bedrijf een voorbeeld nemen. Fantastisch bedrijf en heel vriendelijk.

Goede kwaliteit. Prachtig borduurwerk!

Goed geholpen

Artikel niet leverbaar en meedenken voor een vervangend product is super. Snelle levering. Goede ervaring

Geweldige service

Vriendlijk behandeld en de stoffen en garens van goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en zeer correct!

GEWELDIG

Leuke mensen, mooi groot assortiment en ze kunnen alles voor je bestellen. TOP!

Nieuwstraat 6

4264RE Veen

Over Peddles

Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.