zoals altijd weer een hele goede en snelle service

Snelle reactie en keurig bezorgd

Bestelling goed gehandeld

Mijn bestelling is niet volledig in het magazijn. Heb dat vlug geweten. Wacht nu geduldig op vervolg van de afhandeling.

Heel goed winkel.

Snel levering.

Uitstekend!!

Zeer snelle bezorging!

Borduurkussen besteld op donderdag, zaterdag mail dat het verzonden was. Maandag netjes geleverd. Goed verpakt. Tevreden dus!

Prima service en qualiteit en prima klantenservice.

Communicatie,snelheid,product kwaliteit,verpakking en attenties uitstekend

Helder aanbod en perfecte service

Peddles heeft een mooi, uitgebreid aanbod, dat overzichtelijk gepresenteerd wordt op de website. Het zijn mooie spullen van een goede kwaliteit. Als er vragen zijn, denken ze fijn mee, perfecte service, en altijd alles goed verzorgd!

snelle verzending

Mijn bestelling is snel verzonden, en voldoen aan de omschrijving.

Vlot en vriendelijk!

Vlot en vriendelijk!

Wat een keuze in borduurpakketten!

Ik zocht iets speciaals om te borduren, ik kon eigenlijk niet kiezen omdat er zoveel keus is! En vlot geleverd.

correcte levering. Leveringstijd was op ook zoals voorspeld.

De levering kwam 2 dagen na de bestelling zoals voorzien en alles werd piekfijn en juist geleverd.

Doen echt wat beloofd word! Top!

Ik had op vrijdag voor kerst een borduurpakket bij Peddles besteld en maandagochtend werd ik gebeld door een vriendelijke meneer. Hij vertelde dat het bewuste pakket onderweg was uit Amerika en dat hij het dus niet had. Of ik een andere keuze had? Een ander pakket uitgezocht en na een uur werd ik teruggebeld, kreinikgaren was er niet! Nog 4 keuzes gemaild en al gauw kreeg ik een mail terug dat het pakket verzonden was! En voor kerst binnen! Top! Goede service, wat tegenwoordig moeilijk te vinden is.... Doen echt wat beloofd word!

Goede kwaliteit, snelle verzending

Goede kwaliteit, snelle verzending

5 sterren!

Verdiend door de mooie website, de enorme keuze aan producten, het vlot en netjes verzenden, het doen wat je beloofd èn het persoonlijke contact op het moment dat de bestelling niet compleet gemaakt kon worden. Ik kom graag terug!

prima/ uitstekend.

Heel erg tevreden. Netjes bericht ontvangen over een vraag. Kan niks anders zeggen. Ga zo door. Een zeer tevreden klant die hier graag terug komt.

Prima service met een vriendelijke benadering.

Met Peddles ben ik blij. De eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam en de service is uitstekend. Ik mis wel de open dagen, maar daar is nu nog niets aan te doen.

Perfecte service

Snelle levering van een super mooi assortiment door hele vriendelijk mensen.

zeer goede winkel. grote keuze aan goederen. snelle bezorging.

Super leuk bedrijf met uitstekende service

De site werkt snel. Ze communiceren duidelijk en op tijd. Als er iets is nemen ze altijd contact op. Super vriendelijke mensen, echt een aanrader.

Prima geïnformeerd en alles snel en netjes verzonden

De werkdag na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld met de mededeling dat 1 van de bestelde artikelen niet op voorraad was en dat die met een week of 2 nagezonden zou worden. De rest werd alvast naar mij opgestuurd. Dit kwam keurig verpakt 2 dagen later binnen. 2 week later ontving ik een mail met de informatie dat mijn nalevering die dag verzonden werd. Die heb ik inmiddels ook binnen gekregen de volgende dag. Dus top op de hoogte gehouden van alles. Complimenten.

Ben altijd tevreden over de service, snelle verzending en blij dat ik snel aan de slag kan.

Super snelle levering en goede service

De bestellingen bij Peddles worden snel geleverd. Vragen worden ook meestal dezelfde dag nog beantwoord. Heel klantvriendelijk bedrijf dat ik aan iedereen kan aanbevelen!

Nieuwstraat 6

4264RE Veen

Over Peddles

Peddles is sinds 2007 jouw online shop voor heel veel mooie borduurpakketten, borduurpatronen, borduur- en hardanger garens, diamond painting en nog veel meer. Je vindt er talloze merken en producten voor urenlang borduur- en hobbyplezier. Voor vragen kun je ons telefonisch of per mail benaderen, we helpen je graag.