Vriendelijk en behulpzaam. Een expert die kan vertellen waar je recht op hebt, waardoor je sterker staat als verschillende verzekeringsmaatschappijen naar elkaar wijzen.
Mijn lekkage schade was in eerste instantie niet juist vastgesteld. Door het inschakelen van schade experts ben ik snel en adequaat geholpen !
Ontzettend goed geholpen door Levi. Hij denkt in oplossingen en heeft bij ons veel zorg weggenomen. Zeker een aanrader mocht je ooit schade hebben! Nogmaals bedankt voor alle hulp.
Zeer goede ervaring mee. Heeft mij bijgestaan met een flinke schade. Reageert snel en is altijd bereikbaar. Bedankt voor de service!
Alles was goed verlopen
Wij zijn heel goed geholpen, er is veel zorg weggenomen en dat bracht een stukje rust bij ons. Complimenten voor de Heer L.Dekkers. Wij zijn heel blij met de afwikkeling van de schade. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!!
Bij mijn waterschade was het lange tijd onduidelijk of het om een grote schade of beperkte schade zou gaan en welk deel de verzekering zou betalen. En daar heb ik zelf helemaal geen kaas van gegeten. Levi heeft alles helder uitgelegd, scenario's geschetst en de zaak netjes afgehandeld na gezamelijk overleg. Als je twijfels hebt over je schade, dan zou ik zeker Levi aanbevelen.
Levi is een man met verstand van zaken. Erg fijn geholpen en ondersteund in het contact met de schadeverzekeringen. We zijn elke moment vh proces op de hoogte gesteld door Levi. Goed afgehandeld. Ook fijn dat Levi een netwerk heeft met diverse bedrijven voor schade herstel. Helaas heeft een ingeschakelde partij voor dakwerkzaamheden ons niet meer gecontacteerd. Maar dit doet niets af aan de service en hulp van Schadeexperts.
Ik had een aanvraag gedaan en ben direct verder geholpen. Via de telefoon informatie gekregen en een snelle afspraak om alles te komen bekijken. Vanuit daar kunnen ze het overnemen. Top geregeld
Fijne en duidelijke gesprekken en hulp Goed gevoel ook degene die langs kwamen voor de onderzoeken waren netjes duidelijk en behulpzaam
Zonder tussenkomst van Levi als eigen contra expertise was het nooit gelukt om het schadebedrag voor de inboedel vergoed te krijgen van de inboedel verzekering. Het duurde enkele weken voordat de verzekering heeft uitgekeerd echter heeft Levi z'n rol als contra expert meer dan uitstekend vervuld en stond altijd open om waar mogelijk nader advies te geven m.b.t. de opstalschade.
Zeer professioneel praat met hun zij maken het verschil.
Eindelijk een schade expert die luistert mee denkt en vanuit de verzekerde mee denkt, een echte aanraadde als u te maken heeft met het stugge fenomeen “verzekeringsmaatschappij”
Zeer sterk bijgestaan tijdens een lekkage!
Ze hebben veel leuke praatjes en verhalen te vertellen aan de telefoon en beloftes doen zo gaat het gebeuren en we lossen het op en regelen het wel op korte termijn. Maar niks op papier en in werkelijkheid. Ze laten je ook heel snel vallen en komen niks na. En ze trekken zich terug en het ergste is dat ze met tegenpartij damen werken. Ik raad niemand aan. Ze spelen met de gevoelens van mensen.
Snelle contact met klant, uitstekend geholpen en duidelijke afspraken.
Levi is tot het uiterste gegaan om een positief resultaat te behalen. Ik ben zeer blij geweest met de ondersteuning die ik in deze ( moeilijke) situatie heb gekregen.
Nadat wij hem vertelde van de waterschade, ging hr Levi Dekkers gelijk voor ons aan de slag. Hij adviseerde ons over de te volgen stappen. Na een verschil van mening met de schade expert van de verzekeraar trad hij gelijk bemiddelend op en behaalde wij het meest gunstige resultaat
Bedankt Levi Dekkers! Op het juiste moment heb jij mij geadviseerd.
Daar waar ik dacht dat schade-experts alleen gespecialiseerd was in particulieren schades hebben zij een wonder verricht voor ons bedrijf. Van begeleiding vanaf het eerste moment, de gesprekken met onze eigen verzekeraar en het afronden van de schade op een adequate manier. Wij hebben de zorgen vanaf minuut één kunnen afdragen aan deze zorgvuldige partij! Schade- experts; dankzij jullie zullen wij in de toekomst bij een schade zowel particulier als zakelijk, zorgeloos en vertrouwd jullie inschakelen!
Prima geholpen. Direct contact en behulpzaam. Weet wat te doen en kan dat ook duidelijk overbrengen. Keep up da good work
Telefonisch contact gehad. Ging heel soepel, erg meedenkend. Goede adviezen en dat allemaal uit vriendelijkheid.
Wij hadden door een wolkbreuk, enorme waterschade opgelopen in ons huis. Levi Dekkers heeft ons vanaf het eerste moment bijgestaan met zijn expertise. Alles is tot in de puntjes geregeld door Schadeexperts.nl. Hij pakt gelijk door, met de inzet van de juiste personen, om de problemen zsm op te lossen. Ze kwamen zelfs op vrijdag avond 21uur ons kantoor leegruimen om daar tijdelijk onze slaapkamer van te maken. Dit omdat onze slaapkamer te veel waterschade had opgelopen om in te slapen. Ook de communicatie met onze verzekering heeft hij volledig op zich genomen. En wordt alles geheel naar tevredenheid afgehandeld. Bedankt voor alles!!
Sbel direct en super vriendelijk!
Goeie service, altijd bereikbaar voor vragen. Probeert in elke situatie mee te denken.
SCHADE AFHANDELEN ZONDER STRESS? U heeft altijd recht op een eigen contra-expert Schade Experts helpt u na schade om de juiste vergoeding te krijgen. Wij staan u bij tijdens de onderhandelingen én de afhandelingen. Of u ons nu als particulier, of als bedrijf inschakelt. Laat je altijd bijstaan!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.