Blij met BeeZ

goede service snelle levering goede prijs/kwaliteit

Makkelijk bestellen door duidelijke site Snelle verzending

good products reasonable prices

good products reasonable prices

Meerdere keren een bestelling gedaan, 100% tevreden.

Mooie aanbiedingen en snelle verzending!

Super snelle verzending, keurig verpakt en ook een klacht keurig verholpen.

Super fijne online winkel!

Snelle en correcte bezorging en heel goed verpakt van de producten. Top!

Ben heel tevreden over Beez.nl En hele snelle levering.

Bons produits

Très bons produits, promos attractives.

GOED EN bETROUWBAAR ADRES

zIJ GEVEN GOEDE ADVIEZEN. OOK W.B. DE ONTVANGST VAN DE GOEDEREN OVERDAG!

Snel geleverd.

Een goeie bedrijf.

Heel tevreden. Van bestelling tot levering.

Heel tevreden! Kwaliteitsvolle producten. Geleverd in no time.Zeer correct. Zeer tevreden.

Geweldig !

Min laatste ervaring met BeeZ was helemaal geweldig. Kreeg een mail om , als ik wilde , artikelen te kopen met hoge korting en zelfs gratis artikelen. En inderdaad een aantal producten gratis ontvangen en een aantal besteld met korting. Gratis binnen de perken gehouden terwijl het best aantrekkelijk was om meer te bestellen maar een ander wil ook graag wat. De snel ontvangen artikelen zijn van goede kwaliteit en prettig te gebruiken. Succes met de vernieuwing van de webshop.

Altijd snelle levering

Vandaag besteld morgen geleverd is het motto van Beez En klopt ook. Altijd alles netjes verpakt en keurig geleverd.

Goede producten.Redelijke prijzen.Snelle levering.Aanrader.

Geweldig!

Je bestelt de ene dag op een super makkelijke en toegankelijke website en de dag erop wordt alles netjes bij je afgeleverd.

Super snelle levering

Zoals ik al schreef een supersnelle levering.

Prima materialen en julpvaardig

Ik had weer handschoenen nodig dus heb ze besteld en werd ook vrij snel geleverd. Maar toen de levering er was, had ik nadat ik 1 doos geopend had, door dat ik niet de juiste besteld had. Nadat ik de doos waarin het geleverd werd weer dichtgeplakt had ze terug gestuurd had was alles netjes opnieuw weer geleverd en dit keer wel de juiste. Echt top geregeld en niet echt duur, kom zeker weer terug

Zeer goede ervaring

Vandaag besteld en binnen een paar dagen geleverd.(geweldig)

Snelle levering, alles goed verpakt.

TOP SERVICE

Na een onbegrijpelijke achterlating van het pakket door de medewerker van DHL en daardoor het gemis van producten, werd er supersnel gehandeld door BeeZ en opgelost. Nog voordat DHL deze fout erkend had. TOP SERVICE

Zeer snelle levering

Wij bestellen regelmatig producten van Gehwol bij Beez en deze worden vrijwel altijd binnen 2 dagen geleverd. De prijs van deze producten zijn vele malen lager dan bij de meeste grote drogisten. Ook over klantenservice niks dan lof. Kreeg binnen één dag antwoord op een vraag die ik via een mail gesteld had, iets waar menig ander een voorbeeld aan kunnen nemen.

Snelle levering, alles netjes in orde!

Goed bedrijf wat snel verzend, fijne producten en scherpe prijzen.

Uitstekend en snel

Ze doen wat ze beloven. En nog meer. De volgende dag was de bestelling binnen. zij geven ook tips w.b. de levering! Ook sporen ze de leveringdiensten aan beter te werken. Prima !

41 Wiekenweg

Amersfoort 3815 KL