Toegankelijk, snel, goed

Toegankelijk, snel, goed

De volgende dag ontving ik mijn bestelling al in goede staat.

Super !

Super snel en tevreden

perfect

Ik heb mijn bestelling zoals vermeld bij de betaling op tijd gekregen. Maar door post.nl 2 dagen te laat. Ik ontving een mail dat mijn bestelling was afgeleverd, helaas was het niet bij mij. En twee dagen later komt iemand mijn bestelling brengen, post.nl had het afgeleverd in een andere straat maar wel de juiste huisnummer. hier is post.nl dus duidelijk verkeerd geweest. Ik had een klacht naar bol.com geschreven en dat had niet nodig geweest, mijn verontschuldiging daarvoor. Groetjes van een tevreden klant , Liziane Luyckx

Snelle levering Goede kwaliteit mooie prijs Duidelijke leveringstijd

Excellent

Fast delivery

Hele goede service!

Wandelwol besteld, de volgende dag al bezorgd

Snelle levering, goede service

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

goed bedrijf geweldige service

alles klopt

snelle levering en uitstekende producten

Prima! Snelle levering!!!

Prima! Snelle levering!

Goede en snelle service Heel tevreden

Goede kwaliteit en service!!

Het is snel bezorgd en de kwaliteit is echt heel goed. De wegwerphandschoenen scheuren niet zo snel als bij andere merken. Hier een zeer tevreden klant die zeker vaker gaat bestellen!!!

Prettig kopen

Mooie en makkelijke website en niet duur.

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt, waar voor geld

Slecht bedrijf dat je abonneert op spam

Ik heb iets gekocht bij dit bedrijf maar werd automagisch en ongevraagd geabonneerd op de nieuwsbrief. Ik hou helemaal niet van spam en ongevraagd geabonneerd worden op nieuwsbrieven. Daarom vind ik dit een k.u.tbedrijf en zal er nooit meer iets kopen.

Zeer snelle levering en bovendien voordelig geprijsd.

Snelle en keurige levering.

Super goed

Snelle levering en goeie prijzen. Kwaliteit is perfect beschreven en geleverd. Zeker een aanrader!

Super service

Snelle levering goede producten voor een mooie prijs

gewoon goed

Ik zocht alcohol 80% en vond het hier voor de laagste prijs (incl. verzendkosten). Levering volgende dag. Ik ben tevreden :)

Uitstekende leverancier!

Zeer goede prijs/kwaliteit!

Snel verzonden

Snel verzonden. Goed verpakt.

Snel, adequaat en goede producten

Ik heb twee keer bij Beez besteld en ben er heel blij mee. Dank!

Wiekenweg 41

3815 KL Amersfoort

robert.foppen@medz-europe.nl

Over BeeZ.nl

BeeZ.nl is een online winkel die een breed scala aan betaalbare producten aanbiedt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Het bedrijf is gespecialiseerd in gezondheids- en hygiëneproducten en biedt items aan zoals wegwerphandschoenen, medische benodigdheden, huidverzorgingsproducten en schoonmaakmaterialen. BeeZ.nl staat bekend om zijn snelle levering en uitstekende klantenservice, waarmee het een betrouwbare winkelervaring biedt tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft positieve feedback ontvangen voor de snelle orderverwerking en behulpzame klantenondersteuning.