snelle reactie

Nadat mijn pakje verdwenen was en ik geklaagd had, heeft BEEZ ervoor gezorgd dat ik onmiddellijk een nieuw pakje met de bestelde goederen heb gekregen, Waarvoor dank

super

De verzending is heel vlug. Goed ingepakt. Zeer tevreden van de produkten. Prijs is ook heel goed.

Snelle levering van prima product

Snelle levering van een prima product en goede kwaliteit, daarnaast goede prijs/kwaliteit verhouding! Voor herhaling vatbaar!

Prima en het beschermt prima.

Makkelijk te gebruiken. Alleen zou er nog een iets grotere maat horen te zijn. Comfort.

Mijn bestelling was beschadigd met transport na een mailtje is e.r direct een nieuwe verstuurd top.

Lekker voordelig, mooie website en snelle levering

Prima handschoenen voor een leuk prijsje.

Voordelig en snel.

Ik kwam Beez toevallig tegen op zoek naar een voordelige prijs voor Nivea Soft tubes. Nou voordelig is het! En dan ook nog gratis verzending. TOP.

Snelle en correcte levering. Grote keuze aan diverse items.

Heel fijn qualities

Heel fijn qualities

bezorgen duurt lang

Prima service Alleen bezorgen duurt lang

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Uitstekende webshop!

Snelle service en goede orodukten.

Snelle bezorging, producten goed. Prijzen van de producten ben ik blij mee

Fantastisch om met jullie samen te werken.

Zeer vlugge levering en dan nog zonder extra kosten dank U.

A peine commandé aussitôt livré

Produit parfait

Helemaal top!

Ik ben zeer tevreden met BeeZ. Zij boden mijn product uiterst voordelig aan en ik had het snel in huis. Als ik hetzelfde product weer nodig heb, dan zal ik zeer zeker eerst een bezoekje brengen aan de website van BeeZ.

Keurig

Meerdere producten besteld en zeer tevreden.!!

Perfect besteld volgende dag binnen

Snel en goedkoop

Goed verpakt en snel verstuurd. De producten hadden een hele goede prijs. De klantenservice reageerde heel snel en adequaat toen mijn pakje niet bezorgd leek te zijn terwijl er wel een afleverbericgt was. Toen het einde van de middag toch nog werd afgeleverd en ik dit doorgaf reageerden ze weer snel en leuk. Dames nogmaals bedankt!

Netjes

Eerste keer hier besteld, alles was keurig en snel bezorgd!

Prima bedrijf.

Supersnelle levering, perfecte producten en directe en duidelijke communicatie. Heb geen enkel minpuntje te melden. Top.

Veel te lange bezorgtijd

Ik heb op 5 mei een bestelling gedaan en die moet ik nog steeds ontvangen. Het zijn producten voor mijn salon en ik zit nu dus zonder bepaalde spullen. Die heb ik inmiddels, 2 dagen geleden, ook bij een andere partij gekocht en die worden vandaag al bezorgd. Dus ben ik blij met Beez, nee absoluut niet!!

Zeer snel geleverd, geweldig product

Goed verpakt, lage prijs

Zoals de titel al zegt, lage prijs en prima verpakt!

Overzichtelijke site. Sne en makkelijk te bestellen en binnen de beloofde termijn geleverd.

41 Wiekenweg

Amersfoort 3815 KL