FANTASTISCH, absoluut aan te raden!

Vanaf het eerste contact geweldige service! Ik heb gekozen voor PVC walvisgraat, kreeg kleurstalen opgestuurd, het inmeet proces en het leggen verliep vlot. Een heel groot compliment voor de legger, hij is zeer vakkundig, heel vriendelijk en oplossingsgericht. En het eindresultaat is prachtig! Ik beveel het laminaat paleis zeer aan.

Wauwww

Omdat ik onverwachts snel de sleutel van mijn appartement kreeg had ik snel een vloer nodig. Nergens voor elkaar gekregen om op tijd een vloer te krijgen. Bij het laminaat paleis wel!! Prachtige pvc vloer uitgezocht, besteld en binnen no time had ik een Prachtige pvc plak vloer. De verkoper dacht goed mee, goed advies omdat ik een rolstoel en rollator gebruik het beter was om plak pvc te nemen en hij was echt zo behulpzaam. Ik zal de verkoper en leggers altijd dankbaar blijven dat ze in een korte tijd voor mij een prachtige vloer gerealiseerd hebben.

Soepel en vriendelijk contact

Zo vaak koop je geen vloer en als je het dan doet dan wil je dat het zo gaat als bij laminaatpaleis. Van begin tot eind top service. Echt aan te beleven! Het eindresultaat is prachtig!

Strakke planning, nette uitvoering en goede service – zeer tevreden!

Begin december hebben wij via e-mail een offerte opgevraagd bij Laminaatpaleis.nl. We wisten al precies welke vloer we wilden en hoeveel vierkante meter er nodig was. In het offerteproces werden we goed en snel geholpen; onze vragen werden duidelijk en vlot beantwoord. Na akkoord op de offerte (middels een aanbetaling van €100) werd er direct een afspraak ingepland voor het definitief inmeten. Tijdens dit bezoek zijn ook gelijk de details voor het leggen doorgesproken. De planning werd toen al gemaakt: zaterdag levering van de PVC vloer en egaline, maandag egaliseren en dinsdag het verlijmen van de vloer. Alles is precies volgens plan verlopen, zoals dat in december al was afgesproken. Daarover niets dan lof! We hebben meerdere mensen over de vloer gehad: stuk voor stuk rustige, nette vakmensen die hard én netjes werken. Een klein nadeel is dat de meeste medewerkers beperkt Nederlands spreken, maar dat heeft verder geen problemen opgeleverd. Bij de levering van de PVC stroken hebben we samen gecontroleerd of het de juiste waren. Dat bleek niet zo te zijn. De verwarring zat in de naam: Spigato Estino visgraat dryback smoky versus Spigato visgraat dryback smoky. Een klein verschil in naam, maar een groot verschil in uiterlijk. Gelukkig werd dit snel en professioneel opgelost: de verkeerde stroken zijn zaterdag weer mee teruggenomen, en maandagmiddag werden de juiste stroken alsnog geleverd vanuit de leverancier. Al met al zijn we erg tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat. Laminaatpaleis.nl werkt netjes, houdt zich aan afspraken en denkt mee waar nodig. Een aanrader!

Keurig netjes werk geleverd, volledig volgens afspraak!

We hebben na veel zoeken en winkels bezoeken uiteindelijk bij Laminaat Paleis in Ede onze vloer gevonden. 140m2 PVC en 65m2 laminaat voor zolder. Alles is keurig gelegd! Mannen komen hun afspraken na, werken netjes en ruimen alles achter zich op. Kort om, nieuwe vloer nodig? Echt een aanrader voor een concurrerende prijs en sneller lever/montage tijd.

Ontzettend tevreden!!

Na een aantal bezoeken en offerten zijn we in zee gegaan met Laminaatpaleis. Ismael heeft ons netjes bijgestaan. Hij is vakkundig, geduldig bij het uitzoeken van een vloer en volgt alles netjes en kordaat op. Een extra moment om nog een keer te kijken, een paar stalen thuisbezorgd - het kon allemaal. Ook de inmeeting, bezorging, het egaliseren, de legservice - het is van voren duidelijk en transparant. Ismael zorgt voor de terugkoppeling en is de spil in het geheel. Amar heeft de vloer keurig en strak gelegd met de hulp van collegas. Een vriendelijke hardwerkende en vakbekwame man. Ik kan laminaatpaleis van harte aanbevelen. Hierbij een paar foto’s van het resultaat beneden.

Een topvloer voor een mooie prijs

Afgelopen week hebben Ismail en zijn team een vloer bij ons gelegd in de nieuwe keuken. Naast een goede prijs hebben ze topwerk geleverd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat

Uitermate tevreden !!

We zijn uitermate tevreden met onze pvc click vloer. Vanaf aanschaf tot aan het leggen hebben we te maken gehad met vriendelijke, meedenkende , kundige mensen die klantgericht werken. Wat een goede service. Onze complimenten!! Op zoek naar een vloer dan is het is de moeite waard om Laminaat Paleis Ede een bezoek te brengen.

Een uitstekende en service en kwaliteit. Goed geholpen en PVC-vloeren mooi gelegd en afgewerkt. Super tevreden.

prettige en correcte behandeling

goed advies en persoonlijke benadering in het maken van de juiste keuze.

Hele fijne mensen die meedenken!!

Mooie pvc vloer laten leggen er is goed gecommuniceerd ook betrefend de egalisatie.

Toppers

Wat een service en fijne hulp bij uitzoeken en meeting en het leggen. Wat zijn het een harde werkers , netjes en correct.Wij zijn blij met de prachtige vloer en hebben nu al van veel mensen gehoord dat het zo een mooie vloer is. Bedankt voor dit prachtig product. Cor en Ann Abels

Prima ervaring met de verkoper

Prima geholpen door de verkoper in Ede. Echter…op de dag van leggen, donderdag 13 april, bleek er ineens dat er twee verschillende soorten laminaat was gebracht, in die zin dat de kleur wel hetzelfde was, maar het kliksysteem verschillend was. Verkoper heeft het opgelost door meteen maatregelen te nemen, waardoor we vrijdagavond het goede laminaat alsnog kregen en er zaterdag gelegd kon worden. Kostte mij wel een extra vrije dag m. Jammer dat er uiteindelijk op de faktuur niet een compensatie kin worden getroffen bijvoorbeeld om de faktuur af te ronden op € 3000,- Maar goed…

Erg aan te raden!

Vriendelijk personeel en ontzettend veel keuze en goed kwaliteit!

Top bedrijf

Goede ervaring met laminaat paleis keurig geholpen en goed advies betreft het aanschaffen van een click pvc vloer. Netjes afgeleverd volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers en zeker ook de behulpzame medewerker betreft aflevering voor ons een goede ervaring.

Professioneel bedrijf

Afspraak = afspraak bij dit bedrijf. Deze 2 broers maken je vloertje zo mooi, dat je je waant in je eigen paleisje. En als je belt voor uitleg, krijg je een keurige duidelijke toelichting. Ik beveel dit bedrijf aan.

Uitstekende service en kwaliteit

Vriendelijke en kundige medewerkers, supersnelle reactie in alle communicatie, flexibel. Vloer ziet er goed uit. Aanrader.

Prachtige vloer gelegd!

Fijne goed meedenkende mensen bij laminaat paleis! Tijdens het kopen, opnemen en leggen van de vloer denken ze goed met je mee. Super aardige mensen. Ik heb beneden en boven de vloer laten leggen en ben er heel tevreden over. Beneden ligt visgraat pvc en die is prachtig, ik krijg er veel complimenten over. Boven ligt er laminaat en die ligt er ook super netjes in. Laminaat paleis is echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooie vloer.

Super geweldige vriendelijke goede en nette service

Dit bedrijf luistert naar wat je zegt, hoort het en brengt het tot uitvoering. En wat voor een uitvoering? Geweldig! Ik had een pvc lijm vloer gekocht bij Laminaatpaleis. Zo ontzettend mooi gelegd, en zo vriendelijke medewerkers, zowel in de winkel als de beoordelaar als de vloertegel zelf. Wauw, uitmuntend. Het doet een mens goed dat dit nog bestaat. Dank jullie wel.

Uitstekende service

Klantvriendelijk en behulpzaam personeel dat met je meedenkt.

Goede service en prachtig resultaat

Goede, vriendelijke service en meedenkende medewerkers. Het resultaat is prachtig, we zijn heel blij met de nieuwe vloer!

Een uitstekende en service en kwaliteit.

uitstekende service top bedrijf

Erg tevreden klant! We hebben een bezoek in de showroom gedaan en waren wij opzoek naar een visgraat plak PVC vloer. In de winkel zijn we goed begeleid met verschillende en eerlijke adviezen van Ismail! Hij heeft goed tijd voor ons genomen en door zijn goede, eerlijk en duidelijke adviezen zijn we meteen in zee gegaan met Laminaatpaleis. Van tevoren komen ze een inmeting ook hierbij eerlijke advies gehad, egaliseren op vloerverwarming stond op 6mm egaliseren, door een eerlijke advies is dit bedrag stuk in mindering gebracht. Voordat de legservice plaats vond, heeft de bezorger netjes alle materialen bezorgd volgens de afspraken. Later in de week zijn de leggers komen voor het egaliseren en plakken van onze prachtige vloer. Ook mooi en netjes afgewerkt met hoge plinten. Ik ben heel erg tevreden met dit bedrijf. vanaf begin tot eind goed geholpen en hier zijn wij heel erg gelukkig mee uiteraard! 100% een aanrader!

Heel vriendelijk, vakkundig en flexibel. Geen vraag was te veel voor ze en dachten goed met ons mee.

zeer tevreden

PVC is snel en mooi gelegd. Afpraken werden duidelijk gemaakt en nagekomen. Dus zeer tevreden. Bedankt!

Lorentzstraat 3 A

6716 AD Ede