Hi Cornelis, Wat fijn om te horen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Maar vervelender voor jou dat je tot 3 x toe problemen hebt ervaren met het plaatsen van een bestellingen. We komen graag met je in contact voor je feedback. We zullen je persoonlijk een mail sturen. Team Campenaer Koffie.
Hi Mario, bedankt voor je leuke review!
Hi Xuwei, nogmaals onze excuses dat je zo lang hebt moeten wachten op je pakket. Gelukkig is het inmiddels goed opgelost. Bedankt voor je feedback!
Beste Henk, Bedankt dat je de tijd neemt een review achter te laten. Wat vervelend dat de bezorging tot twee keer toe niet goed is verlopen. Wij streven er naar onze producten altijd optijd en naar wens geleverd te krijgen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om het samen goed op te lossen. Vriendelijke groet, Team Campenaer Koffie
Beste Marjon, leuk om te lezen dat je geniet van de Campenaer Koffie! Ook wij hopen dat je nog lang kunt genieten van onze koffie!